• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"S" plaka yatırımı için yardım...

Ailem bu işle uğraşıyor. Kurumsal bir firmayla çalıştıklarından dolayı ticari plakaları piyasa fiyatlarının kat be kat altında fiyata alabiliyorlar -tam olarak nasıl işlediğini bilmiyorum ama plakalar çıktığı zaman bu işle uğraşan kişilere çok uyguna satılıyormuş, yani o fiyattan alabilmek için bu işle resmi olarak uğraşıyor olmaz gerekli- Yatırım için ayırabileceğiniz 500.000 liranız varsa, servis plakası almanız pek mantıklı olmayabilir çünkü dediğim gibi piyasadakilere göre karınız çok düşük oluyor. Ayrıca yaz sezonunda okullardan kazanç elde etmiyorlar, sadece fabrikalardan bir miktar para geliyor ama okul dönemine kıyasla çok az bir miktar. Tabii benim bilgim kısıtlı, ailemden duyduklarımı aktarmak istedim sadece.

servisi bilmiyorum ama bir ara taksi plakasi vardi bizde. babam cok anlamsiz buldu. az tuttu elinde. 1milyondan fazlaya alinip satiliyor plaka ama aylik geliri 3000tl idi. 1milyonu bankaya koysaniz daha fazla faiz geliri var hem de soforle onla bunla ugrasmamis oluyorsunuz.

Istanbulda getirisi en az 7000 falan degeride 1 milyondan fazla. Babamin var zamaninda beya uygun paraya almis. Evlerde var en temizi taksi 😁 keske bir tane daha alsaYdim der hep.

Istanbulda getirisi en az 7000 falan degeride 1 milyondan fazla. Babamin var zamaninda beya uygun paraya almis. Evlerde var en temizi taksi 😁 keske bir tane daha alsaYdim der hep.
erken almis olmanin muhakkak faydasi var tabi. ama simdi zaten cok yuksek paralara alınıyor. eskisi kadar avantajli oldugunu dusunmuyorum. muhakkak ilden ile aylik getirileri degisiyor ama 1milyon para baglayip 7bin ayda kazanmak bana karliymis gibi gelmiyor.

erken almis olmanin muhakkak faydasi var tabi. ama simdi zaten cok yuksek paralara alınıyor. eskisi kadar avantajli oldugunu dusunmuyorum. muhakkak ilden ile aylik getirileri degisiyor ama 1milyon para baglayip 7bin ayda kazanmak bana karliymis gibi gelmiyor.

1 milyonu bankaya yatırınca 9000 civarı faiz getiriyor😬
1 milyona herhangi bir iş kursalar, mesela 2 tane kuru temizleme dükkanı açılabilir o parayla, 7 binden daha fazla kar bırakır muhtemelen. 4-6 kişiye de iş imkanı yaratılır.

Merhaba, ben bu işin içindeyim naçizane artılarını eksilerini soyliyeyim
Eğer yatırım amaçlı alacaksanız kiraya verecekseniz kiraya vereceğiniz şahıs yada firma kesinlikle sağlam olmalı ve sözleşme yaparken kiraya verenin araçla ilgili hiçbir şeyine karışmaması gerekiyor. Şu an ortalama kiralar 2.000-2.500 arası
Yalnız s plakayı ve aracı calistiracaksaniz o iş çok başka kesinlikle tavsiye etmiyorum.onun hiçbir artisi yok şöyle ki yok;
Çalışacağınız şahıs yada firmalar servis çektiğiniz bedeli en az 2 ay geriden öderler heryerde böyledir bu yani calistirirsaniz elinize gecen para 2-3 bin civarıdır ama çok yorar insanı yani dersinizki bu paraya hiç yapılacak bir iş değil diye düşünürsünüz emin olun.
Plaka almak icin bence biraz bekleyin derim,belediye ihale açtığında alabilirsiniz

Bizim var
Servis plakasına yatırım 3 yıl öncesine kadar mantıklıydı
3 yılda gittikçe kötüleşti
1 yıldır neredeyse bitik durumda
Taksi yada dolmuş hattına yönlenin
Algılara kanmayın

Merhaba, ben bu işin içindeyim naçizane artılarını eksilerini soyliyeyim
Eğer yatırım amaçlı alacaksanız kiraya verecekseniz kiraya vereceğiniz şahıs yada firma kesinlikle sağlam olmalı ve sözleşme yaparken kiraya verenin araçla ilgili hiçbir şeyine karışmaması gerekiyor. Şu an ortalama kiralar 2.000-2.500 arası
Yalnız s plakayı ve aracı calistiracaksaniz o iş çok başka kesinlikle tavsiye etmiyorum.onun hiçbir artisi yok şöyle ki yok;
Çalışacağınız şahıs yada firmalar servis çektiğiniz bedeli en az 2 ay geriden öderler heryerde böyledir bu yani calistirirsaniz elinize gecen para 2-3 bin civarıdır ama çok yorar insanı yani dersinizki bu paraya hiç yapılacak bir iş değil diye düşünürsünüz emin olun.
Plaka almak icin bence biraz bekleyin derim,belediye ihale açtığında alabilirsiniz
Değip değmemesi konusunda söyledikleriniz dışında yazdıklarınıza katılıyorum. Belediye ihale açtığında uygun alma imkanı oluyor. Uzun vadede karlı bir iş kiraya verildiği takdirde

Şuan altın nasıl alıcaz çeyrek olmuş 770 tl sürekli iniş çıkış oynuyor yatırım yapılır mı muamma
Niloyacim her zaman artiyor 1000 tl param vardi esim kapi taktirdik onu odeyelim dedi halbuki 4 ay vardi odemesine 2 ceyrek ediyordu o zaman 500 tl kar ederdim ah ah ah :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın:

Altın güzel şey yahu😂ama görmemiş gibi de takılmasını sevmiyorum ben bizim tarafta görenek olmuş kollar dirseğe kadar dolu ne o öyle ya ne kadar kötü duruyor
bir günlük idare ediverdik düğünde nolcak .bend ebayağı vardı ama dirseğe kadar yoktu.Her kıza nasip olsunn virüs sonrası 2 dirsek dolusu altınn.çok aminnn

bir günlük idare ediverdik düğünde nolcak .bend ebayağı vardı ama dirseğe kadar yoktu.Her kıza nasip olsunn virüs sonrası 2 dirsek dolusu altınn.çok aminnn
Burgu olsa daha iyi değil mi o genişlerden bir sürü takıyorlar o ne öyle yaa😂iççç bana göre değil :KK70:sen bizim burada paylaşıp da storylerde kastıranları görsen onlar hatun biz değiliz yahu 😂

Back
X