- 23 Ocak 2016
- 34.022
- 50.122
- 598
S Servisin baş harfi ama ben diğer illerde farklı olduğunu bilmiyordumBen ilk defa duydum böyle bir şey. C plaka, s plaka,.... bunlar nedir ve neden illere göre değişiyor?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
S Servisin baş harfi ama ben diğer illerde farklı olduğunu bilmiyordumBen ilk defa duydum böyle bir şey. C plaka, s plaka,.... bunlar nedir ve neden illere göre değişiyor?
servisi bilmiyorum ama bir ara taksi plakasi vardi bizde. babam cok anlamsiz buldu. az tuttu elinde. 1milyondan fazlaya alinip satiliyor plaka ama aylik geliri 3000tl idi. 1milyonu bankaya koysaniz daha fazla faiz geliri var hem de soforle onla bunla ugrasmamis oluyorsunuz.
erken almis olmanin muhakkak faydasi var tabi. ama simdi zaten cok yuksek paralara alınıyor. eskisi kadar avantajli oldugunu dusunmuyorum. muhakkak ilden ile aylik getirileri degisiyor ama 1milyon para baglayip 7bin ayda kazanmak bana karliymis gibi gelmiyor.Istanbulda getirisi en az 7000 falan degeride 1 milyondan fazla. Babamin var zamaninda beya uygun paraya almis. Evlerde var en temizi taksikeske bir tane daha alsaYdim der hep.
erken almis olmanin muhakkak faydasi var tabi. ama simdi zaten cok yuksek paralara alınıyor. eskisi kadar avantajli oldugunu dusunmuyorum. muhakkak ilden ile aylik getirileri degisiyor ama 1milyon para baglayip 7bin ayda kazanmak bana karliymis gibi gelmiyor.
bir siz bir de LİMONCU seviyor onları sarı sarı.ben de severim ama yatırımlıkAltın candır, çok severim kendilerini![]()
Değip değmemesi konusunda söyledikleriniz dışında yazdıklarınıza katılıyorum. Belediye ihale açtığında uygun alma imkanı oluyor. Uzun vadede karlı bir iş kiraya verildiği takdirdeMerhaba, ben bu işin içindeyim naçizane artılarını eksilerini soyliyeyim
Eğer yatırım amaçlı alacaksanız kiraya verecekseniz kiraya vereceğiniz şahıs yada firma kesinlikle sağlam olmalı ve sözleşme yaparken kiraya verenin araçla ilgili hiçbir şeyine karışmaması gerekiyor. Şu an ortalama kiralar 2.000-2.500 arası
Yalnız s plakayı ve aracı calistiracaksaniz o iş çok başka kesinlikle tavsiye etmiyorum.onun hiçbir artisi yok şöyle ki yok;
Çalışacağınız şahıs yada firmalar servis çektiğiniz bedeli en az 2 ay geriden öderler heryerde böyledir bu yani calistirirsaniz elinize gecen para 2-3 bin civarıdır ama çok yorar insanı yani dersinizki bu paraya hiç yapılacak bir iş değil diye düşünürsünüz emin olun.
Plaka almak icin bence biraz bekleyin derim,belediye ihale açtığında alabilirsiniz
Şuan altın nasıl alıcaz çeyrek olmuş 770 tl sürekli iniş çıkış oynuyor yatırım yapılır mı muammaAltina yatirim daha mantikli.
Altın güzel şey yahuAltın candır, çok severim kendilerini![]()
Niloyacim her zaman artiyor 1000 tl param vardi esim kapi taktirdik onu odeyelim dedi halbuki 4 ay vardi odemesine 2 ceyrek ediyordu o zaman 500 tl kar ederdim ah ah ahŞuan altın nasıl alıcaz çeyrek olmuş 770 tl sürekli iniş çıkış oynuyor yatırım yapılır mı muamma
parasız alınıyor mu?Battı mıbenim çevre hiç batık değil S almaya devam mallarına mal katmaya devam
Kenarda olanlar şuan iyi para ediyor ama şuan altın almak da ne bilimNiloyacim her zaman artiyor 1000 tl param vardi esim kapi taktirdik onu odeyelim dedi halbuki 4 ay vardi odemesine 2 ceyrek ediyordu o zaman 500 tl kar ederdim ah ah ah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bir günlük idare ediverdik düğünde nolcak .bend ebayağı vardı ama dirseğe kadar yoktu.Her kıza nasip olsunn virüs sonrası 2 dirsek dolusu altınn.çok aminnnAltın güzel şey yahuama görmemiş gibi de takılmasını sevmiyorum ben bizim tarafta görenek olmuş kollar dirseğe kadar dolu ne o öyle ya ne kadar kötü duruyor
Kağıtla alınıyorparasız alınıyor mu?![]()
Burgu olsa daha iyi değil mi o genişlerden bir sürü takıyorlar o ne öyle yaabir günlük idare ediverdik düğünde nolcak .bend ebayağı vardı ama dirseğe kadar yoktu.Her kıza nasip olsunn virüs sonrası 2 dirsek dolusu altınn.çok aminnn
2 tane mi ?Beni evlatlık alır mısın?Bursa Büyükşehir Belediyesinde gelin ihalelere girin açık artırmayla700 se iyiymiş 2 tane var Allah bereket versin
![]()
S plaka icin verilecak paraya kac gram altin alinir. Altin uzun vade icin iyi bir yatirim. Plaka alabilen altini haydi haydi alir.Şuan altın nasıl alıcaz çeyrek olmuş 770 tl sürekli iniş çıkış oynuyor yatırım yapılır mı muamma