- 23 Ocak 2016
- 33.989
- 50.108
- 598
Battı mıBu bi algı servisler batti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Battı mıBu bi algı servisler batti
Alırken fiyat ne kadar, kira getirisi ne kadarİyi yatırım olmasa bizimkiler almaz bizimkiler dediğim yakın çevrem az kaldı büyük şirket olmayaal kirala paralarına para kattılar bizim tercihimiz değil ama
![]()
475 bin TL civarı kira getirisi de 3binden başlıyorAlırken fiyat ne kadar, kira getirisi ne kadar
475 bin TL civarı kira getirisi de 3binden başlıyor
475 milyon tl mi![]()
475bin demek istemisŞu an bu paranın ne anlama geldiğini kavrayamadım. Bir ev 2 milyon desek bi plaka alacağıma 225 tane ev alırım
Ay uykusuzum ben mi hesaplayamadım. 4.75 olabilir mi acaba
Bursa Büyükşehir Belediyesinde gelin ihalelere girin açık artırmayla475 mi? Sahibinden.com'da baktım 700'den aşağı satan yoktu ayol![]()
Ben yanlış yazdım kardeş yeni parayla yazayım dedim eski paraya göre milyar ya milyon yazmışın bin TL yazacağımaŞu an bu paranın ne anlama geldiğini kavrayamadım. Bir ev 2 milyon desek bi plaka alacağıma 225 tane ev alırım
Ay uykusuzum ben mi hesaplayamadım. 4.75 olabilir mi acaba
Sanayisi çok var ve 2 tane büyük otomobil fabrikası var otomotiv yan sanayi, tekstilde de oldukça firma çok S plaka Bursa'da iyi yatırım aracıBursa da s plaka aşırı kazanıyor. Fabrika okul dönüşümlü çalışıyorlar falan s plaka muhasebe tutan tanıdığım var aylık masrafı düşünce 6 7 bin tl kazananların olduğunu söylemişti
475bin demek istemis![]()
Ben yanlış yazdım kardeş yeni parayla yazayım dedim eski paraya göre milyar ya milyon yazmışın bin TL yazacağımaortalık karıştı
![]()
S plaka 475 milyon kadar aylık kirası da 3bin civarıydı en son vergisi cart curt bilmem
Nedir en az 3 farklı şey? Bursada yatırım olarak alınacak daireler lüks olarak sayarsak 500bin tl civarı daha lüskleri katmıyorum işin içine kiraya versen versen 2bine verirsin bu daireyi en fazla o da çok yakınımdan biri iyi bir mevkide olan dairesini sattı gitti plaka aldıE bu iyi bir yatırım değil ki. 475 bin lirası olana çok daha iyi aylık getirisi olacak en az 3 farklı şey önerebilirim ben 3 bin ne...
Nedir en az 3 farklı şey? Bursada yatırım olarak alınacak daireler lüks olarak sayarsak 500bin tl civarı daha lüskleri katmıyorum işin içine kiraya versen versen 2bine verirsin bu daireyi en fazla o da çok yakınımdan biri iyi bir mevkide olan dairesini sattı gitti plaka aldı
Anlayan kar ediyor evet ama yukarıda saydıklarınız hiç anlamamEvden yatırım olmaz ki, kim ev dedi?
Yük asansörü mesela saati 250 liraya kiralanıyor, kepçe saati 400 lira bunları 475 bine çok rahat alırsınız haftada 3 binden fazla getirir. Biraz daha para varsa 700-800 bine kılçık dorseli tır alınır aylık kirası 25-30 bin lira. Ama tüm bunlar için bu işlerden anlamak lazım tabi. Tır alıp elinde patlayan çok insan da gördüm. Ayda 3 bin getirecek bişeye 500 bin yatırmam ben açıkçası. O işten anlayan, servisçilik yapan biri için mantıklı olabilir ama aksi halde ı ıh.
Anlayan kar ediyor evet ama yukarıda saydıklarınız hiç anlamamkepçe yük asansörü falan
![]()