• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"S" plaka yatırımı için yardım...

Uzun vadede ancak yatirima donusebilir.Suanda kimse cocugunu servise vermeyecegine gore isci calisan tasiyanlar da malesef calisanlarin sayisi azaldigindan gereken verimi alamiyor.Servislerin cogu yatmakta.

Ha uzun vadede bu is degisir.Cok durumu iyi olan servisci tanidigim suan kan aglamakta gunde kac kere servis cekerken yatiyorlar.

Plaka zarar ettirmez ama ne zaman iyi olur bilemiyorum kuresel bir durum varken suan en mantiklisi nakti elde tutmak altın iyidir evet bende yatiririmi altin olarak yapmaya devam ediyorum

Şu an bu paranın ne anlama geldiğini kavrayamadım. Bir ev 2 milyon desek bi plaka alacağıma 225 tane ev alırım :KK70:

Ay uykusuzum ben mi hesaplayamadım. 4.75 olabilir mi acaba
Ben yanlış yazdım kardeş yeni parayla yazayım dedim eski paraya göre milyar ya milyon yazmışın bin TL yazacağıma :KK70: ortalık karıştı 😂

Bursa da s plaka aşırı kazanıyor. Fabrika okul dönüşümlü çalışıyorlar falan s plaka muhasebe tutan tanıdığım var aylık masrafı düşünce 6 7 bin tl kazananların olduğunu söylemişti
Sanayisi çok var ve 2 tane büyük otomobil fabrikası var otomotiv yan sanayi, tekstilde de oldukça firma çok S plaka Bursa'da iyi yatırım aracı

servisi bilmiyorum ama bir ara taksi plakasi vardi bizde. babam cok anlamsiz buldu. az tuttu elinde. 1milyondan fazlaya alinip satiliyor plaka ama aylik geliri 3000tl idi. 1milyonu bankaya koysaniz daha fazla faiz geliri var hem de soforle onla bunla ugrasmamis oluyorsunuz.

tahditli plakalara beledıye bakıyordu benım zamanımda
sımdı nerden bılgı alınır bılmıyorum

E bu iyi bir yatırım değil ki. 475 bin lirası olana çok daha iyi aylık getirisi olacak en az 3 farklı şey önerebilirim ben 3 bin ne...
Nedir en az 3 farklı şey? Bursada yatırım olarak alınacak daireler lüks olarak sayarsak 500bin tl civarı daha lüskleri katmıyorum işin içine kiraya versen versen 2bine verirsin bu daireyi en fazla o da çok yakınımdan biri iyi bir mevkide olan dairesini sattı gitti plaka aldı

Nedir en az 3 farklı şey? Bursada yatırım olarak alınacak daireler lüks olarak sayarsak 500bin tl civarı daha lüskleri katmıyorum işin içine kiraya versen versen 2bine verirsin bu daireyi en fazla o da çok yakınımdan biri iyi bir mevkide olan dairesini sattı gitti plaka aldı

Evden yatırım olmaz ki, kim ev dedi?

Yük asansörü mesela saati 250 liraya kiralanıyor, kepçe saati 400 lira bunları 475 bine çok rahat alırsınız haftada 3 binden fazla getirir. Biraz daha para varsa 700-800 bine kılçık dorseli tır alınır aylık kirası 25-30 bin lira. Ama tüm bunlar için bu işlerden anlamak lazım tabi. Tır alıp elinde patlayan çok insan da gördüm. Ayda 3 bin getirecek bişeye 500 bin yatırmam ben açıkçası. O işten anlayan, servisçilik yapan biri için mantıklı olabilir ama aksi halde ı ıh.

Evden yatırım olmaz ki, kim ev dedi?

Yük asansörü mesela saati 250 liraya kiralanıyor, kepçe saati 400 lira bunları 475 bine çok rahat alırsınız haftada 3 binden fazla getirir. Biraz daha para varsa 700-800 bine kılçık dorseli tır alınır aylık kirası 25-30 bin lira. Ama tüm bunlar için bu işlerden anlamak lazım tabi. Tır alıp elinde patlayan çok insan da gördüm. Ayda 3 bin getirecek bişeye 500 bin yatırmam ben açıkçası. O işten anlayan, servisçilik yapan biri için mantıklı olabilir ama aksi halde ı ıh.
Anlayan kar ediyor evet ama yukarıda saydıklarınız hiç anlamam😂kepçe yük asansörü falan :KK70:

Anlayan kar ediyor evet ama yukarıda saydıklarınız hiç anlamam😂kepçe yük asansörü falan :KK70:

işte o yüzden her yatırım herkes için uygun değildir. İnsan bildiği işlere yatırım yapmalı. Hiç anlamadığı bir işe girerek konu sahibi kar yerine zarar edebilir.

Ben ilk defa duydum böyle bir şey. C plaka, s plaka,.... bunlar nedir ve neden illere göre değişiyor?

Back
X