• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"S" plaka yatırımı için yardım...

Nasıl bir algı anlayamadım. Eğitim şu an için sıkıntılı olsa vazgeçilmez değil midir
Siz hangi şehirdensiniz efenim? Sanayisi çok olan bir şehirdeyseniz her zaman iyi bir yatırım aracıdır S plaka yıllardır süregelen servis işletmeciliği var okullarla belki evet kar edilmeyebilir ama sanayi şehri ise evet

evde otururken para kazanıyorsun .servisçi kahrı ödeme kahrı sözleşme kahrı yok.
Eşimin yakın bir arkadaşı aracını sattı otomobil fabrikasının hissesinden aldı bakalım ne olacak kardeşim bir arkadaşı geçen gün işyerinden izin almış borsadan kazandığını hemen bankadan çekmeye gitmiş kent şekerleme şu bildiğimiz bayram şekeri o bile kazandırmış şaştım kaldım 😂

Aynen öyle şuan yatırım borsa 👍altın plaka falan değil
evde otururken para kazanıyorsun .servisçi kahrı ödeme kahrı sözleşme kahrı yok.
Eşimin yakın bir arkadaşı aracını sattı otomobil fabrikasının hissesinden aldı bakalım ne olacak kardeşim bir arkadaşı geçen gün işyerinden izin almış borsadan kazandığını hemen bankadan çekmeye gitmiş kent şekerleme şu bildiğimiz bayram şekeri o bile kazandırmış şaştım kaldım 😂
o hisse uçtu uçtuuu çok kazandırdı biz fazla almamıştık kazançta az oldu dolayısıyla

Kentten biZde kazandık 😇

Altın güzel şey yahu😂ama görmemiş gibi de takılmasını sevmiyorum ben bizim tarafta görenek olmuş kollar dirseğe kadar dolu ne o öyle ya ne kadar kötü duruyor
Sanırım yanlış anlaşıldım. Konu yatırım olunca altını tavsiye ettim. Yoksa alyans bile kullanmam ben. Altını takı olarak takmam(sevmiyorum), elime geçen tüm altınlar yatırım yapmak için kendi aldıklarımdır.

Back
X