- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.999
- 798
Bankada altin hesabi actirip alabilirsiniz. Ille birer gram ya da ceyrek altin olarak almaniz sart degil.Şuan altın nasıl alıcaz çeyrek olmuş 770 tl sürekli iniş çıkış oynuyor yatırım yapılır mı muamma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bankada altin hesabi actirip alabilirsiniz. Ille birer gram ya da ceyrek altin olarak almaniz sart degil.Şuan altın nasıl alıcaz çeyrek olmuş 770 tl sürekli iniş çıkış oynuyor yatırım yapılır mı muamma
Siz hangi şehirdensiniz efenim? Sanayisi çok olan bir şehirdeyseniz her zaman iyi bir yatırım aracıdır S plaka yıllardır süregelen servis işletmeciliği var okullarla belki evet kar edilmeyebilir ama sanayi şehri ise evetNasıl bir algı anlayamadım. Eğitim şu an için sıkıntılı olsa vazgeçilmez değil midir
borsa candır bazen günde 5000 kazandırıyorŞuan altın nasıl alıcaz çeyrek olmuş 770 tl sürekli iniş çıkış oynuyor yatırım yapılır mı muamma
Aynen öyle şuan yatırım borsaborsa candır bazen günde 5000 kazandırıyor
evde otururken para kazanıyorsun .servisçi kahrı ödeme kahrı sözleşme kahrı yok.Aynen öyle şuan yatırım borsaaltın plaka falan değil
Eşimin yakın bir arkadaşı aracını sattı otomobil fabrikasının hissesinden aldı bakalım ne olacak kardeşim bir arkadaşı geçen gün işyerinden izin almış borsadan kazandığını hemen bankadan çekmeye gitmiş kent şekerleme şu bildiğimiz bayram şekeri o bile kazandırmış şaştım kaldımevde otururken para kazanıyorsun .servisçi kahrı ödeme kahrı sözleşme kahrı yok.
evde otururken para kazanıyorsun .servisçi kahrı ödeme kahrı sözleşme kahrı yok.Aynen öyle şuan yatırım borsaaltın plaka falan değil
o hisse uçtu uçtuuu çok kazandırdı biz fazla almamıştık kazançta az oldu dolayısıylaEşimin yakın bir arkadaşı aracını sattı otomobil fabrikasının hissesinden aldı bakalım ne olacak kardeşim bir arkadaşı geçen gün işyerinden izin almış borsadan kazandığını hemen bankadan çekmeye gitmiş kent şekerleme şu bildiğimiz bayram şekeri o bile kazandırmış şaştım kaldım![]()
Gerçekten kent şekerlemede mi kardeşimin arkadaşı iyi kazanmış evde dura dura millet şeker yedi herhaldeevde otururken para kazanıyorsun .servisçi kahrı ödeme kahrı sözleşme kahrı yok.
o hisse uçtu uçtuuu çok kazandırdı biz fazla almamıştık kazançta az oldu dolayısıyla
Kentten biZde kazandıkEşimin yakın bir arkadaşı aracını sattı otomobil fabrikasının hissesinden aldı bakalım ne olacak kardeşim bir arkadaşı geçen gün işyerinden izin almış borsadan kazandığını hemen bankadan çekmeye gitmiş kent şekerleme şu bildiğimiz bayram şekeri o bile kazandırmış şaştım kaldım![]()
Nasıl hisseleri yükseliyor ki ilginç yaKentten biZde kazandık![]()
Hayatımda hiç altın takım olmadı, ben de sadece yatırım için severim..bir siz bir de LİMONCU seviyor onları sarı sarı.ben de severim ama yatırımlık
Sanırım yanlış anlaşıldım. Konu yatırım olunca altını tavsiye ettim. Yoksa alyans bile kullanmam ben. Altını takı olarak takmam(sevmiyorum), elime geçen tüm altınlar yatırım yapmak için kendi aldıklarımdır.Altın güzel şey yahuama görmemiş gibi de takılmasını sevmiyorum ben bizim tarafta görenek olmuş kollar dirseğe kadar dolu ne o öyle ya ne kadar kötü duruyor
Tavsiye uzerine aslinda aldik :) aman seker zararlı.Hic belli olmaz bi bakmissin deger kaybetmisNasıl hisseleri yükseliyor ki ilginç yaoradan mesela nereden aklınıza geldi hisse almak duyunca şaşırdım zaten ben gibi şeker yiyenler varsa o kazanır daha
sonra da sağlık için git