Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
c değilmiy di o plakalar yanlış mı biliyorumYatırım amaçlı servis plakası olan "S" plaka alıp kiraya vermek istiyoruz. Fakat hakkında bir bilgimiz yok. Artıları eksileri nelerdir vergisi varmıdır. Tavsiye eder misiniz
virüste fiyatları düştü diye duymuştum pandemi sonrası çok kıymetlenecekler alırdım ben olsamYatırım amaçlı servis plakası olan "S" plaka alıp kiraya vermek istiyoruz. Fakat hakkında bir bilgimiz yok. Artıları eksileri nelerdir vergisi varmıdır. Tavsiye eder misiniz
aaa il il değişiyor mu hiç bilmiyordum.Ben Ankara da olduğumdan tüm servis plakalarını C sanırdım hepİl il değişiyor ankarada c plaka diğer illerde farklı
Yatırım olarak iyiidr servis plakası
Al benden de o kadaraaa il il değişiyor mu hiç bilmiyordum.Ben Ankara da olduğumdan tüm servis plakalarını C sanırdım hep![]()
Evet değişiyor İstanbul'da yok mesela normal plakalar var Bursa'da nasıldır bilmiyorum demekki ordada S ymisaaa il il değişiyor mu hiç bilmiyordum.Ben Ankara da olduğumdan tüm servis plakalarını C sanırdım hep
S plaka 475 milyon kadar aylık kirası da 3bin civarıydı en son vergisi cart curt bilmemNe kadar plakalar, kira getirisi ne kadar
Bülent hanımda yüzlerce taksi plakası var diyorlar. Başka ünlülerde servis taksi plakası iş makinesine yatırım yapıyorlarmışİyi yatırım olmasa bizimkiler almaz bizimkiler dediğim yakın çevrem az kaldı büyük şirket olmayaal kirala paralarına para kattılar bizim tercihimiz değil ama
![]()
Sadece S Bursada mıymış siz Bursada mısınızYatırım amaçlı servis plakası olan "S" plaka alıp kiraya vermek istiyoruz. Fakat hakkında bir bilgimiz yok. Artıları eksileri nelerdir vergisi varmıdır. Tavsiye eder misiniz
Daire alıp kiraya vermekten iyi kırığı çıkığı eskimesi yokS plaka 475 milyon kadar aylık kirası da 3bin civarıydı en son vergisi cart curt bilmem
Çevrem S plakaya aşıkBülent hanımda yüzlerce taksi plakası var diyorlar. Başka ünlülerde servis taksi plakası iş makinesine yatırım yapıyorlarmış
Dedem de rahmetli sağolsun almış kaç tane Bursa'daki otomobil firmalarının müdavim şoförlerindendiDaire alıp kiraya vermekten iyi kırığı çıkığı eskimesi yok![]()
akıllı adammış benim dede mütahitti anca ev üstüne ev yaptı şimdi eskidi evler kiracı vergi kırığı çıkığı iç yapısının modası geçmesi vs. uğraşıp duruyoruz keşkem plaka alaymışDedem de rahmetli sağolsun almış kaç tane Bursa'daki otomobil firmalarının müdavim şoförlerindendi