Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bugun diyetimin 2. gunundeyim =))) yaklasik 1 aydir da bir spor salonuna uye oldum. Gunde en az 1 saat yuksek tempoda yuruyor veya kosuyordum. Simdi malum sebeplerden 4 gunluk ara verdim spora. Boyum 176 kilom 68. Cok kotu degil.. ama yinede en az 5 kilo vermek istiyorum. Simdi aksam 6 dan sonra yemek yememege calisiyorum. Az ve SIK yiyorum :S Su ve sut iciyorum. Kolayi biraktim (kola tutkunuydum ama yeter artik!)
Bakalim :) Sonuclari hep beraber gorecegiz. =)
Dip not: 2009 Yazin basinda 75 kiloya cikmistim, kolayi birakmadm ama nerdeyse gunde 4 kutu kola icerken bunu 1 e dusurmustum ve yuruyuse cikiyordum. Sanirim o sayede 68 kiloya dustum simdi..
slm bende aranıza yeni katıldım uzaun zamandır yazılarınızı takip ediyorum zaten bende 82 kiloydum 3 haftadır diyet yapıyorum şuan 78 kiloyum öle bi diyet listem yok az yiyorum sadece ekmek hiç yemiyorum sadece sabahları bir dilim kepek ekmeği çoğunlukla yemkelerde havuç salatalık yaoğurt o tarz şeyler yiyorum yemekte yersem 1 çeşit sadece fazla yememek için sofraya bile oturmuyorum diyebilirm hedefim 55 e düşmek işallah olucak hersabah ve akşamları yatmadan önce elme sirkesi bal ılık suya karıştırıp içiyorum ve akşam yemeten sonra da soğan suyu yapıp içiyorum gerçekten işe yarıyor bi arkadaşım tam 25 kilo verdi 3 ayda bu şekilde bende kilo verdikçe yazmaya çalşacağım gerçekten insan motive oluyor okudukça yazıları kilo veren arkadaşları da azimlerinden dolayı tebrik ederim![]()
of off topiğimiz ne kadar gerilere gitmiş yaa
bu topik sayesinde motive olup 3 ayda 60 dan 54 e kadar inmiştim.
ama şimdi malesef yaklaşık 3 aydır falan yine kilo aldım ve 61 e çıktım ya.çok kızıyorum kendime.
şimdide yeniden diyete başlama gücünü bulamıyorum kendimde(
hadi kızlar nerdesiniz..??
evet Esracım gerçektende öyleydi.slm canım.sıla kayıplara karıştı siteyede kimse gelmez oldu.oysaki nekadar canlı bir siteydi dimi.yazılan formlara yetieşmiyodukk (((
evet Esracım gerçektende öyleydi.
senin kilo durumları nasıl?
bende aranızdayım 70 kiloydum şuan 68 im bakalım dahada inecekmi bu sabah azda olsa ekmek tüketerek aç kalmadan bir kahvaltı yaptım ardındanda elma sirkeli su bol su ve yürüyüş ben sadece yediklerime dıkkat ederek ve elma sırkesi kullanarak 15 gunde baya zayıfladım aç yatacaksınız kızlar aç püf nokta bu