Rüya Yorumları rya tabiri yapalm....

Akasha

BiR İmTiHaNdIr AşK...
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
1.244
253
36
Kızlar baktım; ama bulamadım.. Eğer varsa kapatılabilir bu konu. .Özür dilerim o zaman..

Bence burada da birbirimizin rüyalarını tabir edelim.. kaydirigubbakcemile3

Dün ilginç bir rüya ördüm, anneme soramadım, düşündüm de KK her zaman yardımımıza koşuyor, böyle bir grup olsa, o zaman da birbirimize danışsak dedim.. ıhtiyaçtan doğdu yani..

Son düzenleme:
Ben başlayayım. Şöyle bir rüya gördüm..

Bir sevgilim varmış benim (allahın işi işte. :KK70: ) Biz herhalde uuzn bir süredir birlikteyiz, ama eski kız arkadaşı bir gün beni çok merak etmiş ve benimle tanışmak istemiş.. O da işte bana danışıp kızı evime getiriyor.. Kız böyle alımlı, güzel, burnu havalı bir şey.. Ama beni görünce öyle şaşıp kalıyor, herhalde beklemiyor benim gibi birini diye düşünüyorum rüyamda..

Öyle bir süre sohbet felan ediyoruz, kız beni ha bire süzüyor ama.. laelaelaelaelae

Ne anlama geldiğini çıkaraamdım valla ben... Siz ne dersiniz :uhm:

pek anlamam canım tabirlerden ama rüyalarımı her zaman kendim yorumlarım ama seni süzen biri olduğuna göre acaba çekemeyen birileri olabilirmi?
sohbet ediyorsunuz süzüyormuş fln çok iyi görüştüğün biri fesatlık yapıyor olabilir.

fikir tabi benim ki.

Sevgilim olan insanın , eski sevgilisiymiş canım..

o zaman sevgiline yakın olan biri ve bence seninde tanıdığın biri..

yakın derken ortak tanıdığınız gibi yani..
sonuçta rüyada sevgilinin eski sevgilisi die takılmamak lazım canım bu farklı biride olabilir rüya sonuçta

pek anlamam canım tabirlerden ama rüyalarımı her zaman kendim yorumlarım ama seni süzen biri olduğuna göre acaba çekemeyen birileri olabilirmi?
sohbet ediyorsunuz süzüyormuş fln çok iyi görüştüğün biri fesatlık yapıyor olabilir.

fikir tabi benim ki.

Katılıyorumm mantıklı ....sositososito

X