• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruzgargul Meme Estetiği Ameliyatı

rüzgargul, arionun yumuşaklık derecesi nasıl? yani zaman geçtikçe nekadar yumuşar?? yanii böylee çookta yumuşak olmasıın yaa :44: cıvıık cııvk olmasın yanii....

canım benim daha çok yeni hala sert göğüslerim .ama yumuşak olması daha kolay şekil almasını sağlıyordur yoksa zamanla cıvık cıvık olacağı kanısında değilim.doğal bir göğüs yumuşaklığında olabilir belkide .zamanla göreceğiz.ama neticede yumuşakta olsa cıvık cıvık olmaz için rahat olsun.benim okuduğum kadarıyla diğer marka protezlerini arionla değiştirmeyi düşünenler var.ayrıca bu marka ir takım garantiler sunuyor hastalara.

inşallaah elifciiim, karar werdiğin için çook sewindiim inşallaah bendee bir an önce karar weririimm :43:

Sen Eser hanım haricinde başka bayan doktorlarla görüştünmü canımm??

Yurtdisinda yasadigim icin birebir yani yüz yüze görüsemedim... Aylin Karanlik, Hasan Findik ve Naci Celik ile Telefonla ve E-mail yoluyla görüstüm... ama en cok Eser Hanima güven duyuyorum... ;))

Merhaba

Konu başlığınız yeni düzenlemeye uygun olarak değiştirildi. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

canım benim daha çok yeni hala sert göğüslerim .ama yumuşak olması daha kolay şekil almasını sağlıyordur yoksa zamanla cıvık cıvık olacağı kanısında değilim.doğal bir göğüs yumuşaklığında olabilir belkide .zamanla göreceğiz.ama neticede yumuşakta olsa cıvık cıvık olmaz için rahat olsun.benim okuduğum kadarıyla diğer marka protezlerini arionla değiştirmeyi düşünenler var.ayrıca bu marka ir takım garantiler sunuyor hastalara.

ewt canımm bende o yazıları okudum bi çok kşi arionla değiştrmeyi düşünüormuş protezlerini.. ama diğerlerinden dha yumuşak olması beni düşündürmüştü. sen dha uzun süreli Eser hanımda ameliyat olmuş bir bayanla tanıştınmı canım?

Yurtdisinda yasadigim icin birebir yani yüz yüze görüsemedim... Aylin Karanlik, Hasan Findik ve Naci Celik ile Telefonla ve E-mail yoluyla görüstüm... ama en cok Eser Hanima güven duyuyorum... ;))

anladım canım, inşallah bende Eser hanıma güwen duyarım =)) Hakkımızda hangi doktor hayırlıysa o olsun canım inşallahh....

kızlaaaaarrrr ben de ESER hanıma muayeneye gidiyorum yarıııınn :84::84: bu benim ilk muayenem olcaaakk bakalım neler olacaakk :66::66::66:

çok sevindim haberlerini bekliyoruz:46:

rüzgargülüüü gittim bugün muayeneye Eser hanıma. 260 cc yuwarlak high profil, meme ucu, kas zarı altı yapıcam dedi. 260 cc küçük göründü gözüme ama büyük yapamam yapay olur dedi, zayıfsın we göğüs kafesin çok dar dedii.... kafam karışık bilmiyorum ama ameliyat tarihini aldım, 8 nisan gününe.

canım senin foto albümün yokmu? fikir edinmek için çook bakmak istiyorum fotolarına 1 ,2 tane koyabilirmisn canım yaa? çook teşkkür ederm şimdiden öpüyorum çook:54:

rüzgargülü bende cok merak ediyorum, insallah albüm yaparsin... ameliyat olmak isteyenler icin büyük bir yardim oluyor... ;))

Hangi hastanede ameliyat oldun cnm ?

eser hanım ne marka protez kullanıyormus.?senin boy ve kilon kaç? acaba bana da mı büyük olmaz..benimde gögüs kafesim dar sanırım...
canım ne güzel bende karar versem doktoruma ve geri sayım baslasa...
fatih beyle görüstügümde 3 gün sonra gün verdi ameliyat için..sasırdım ama diger doktorlar tarihi daha gec veriyor sanırım..

eser hanım ne marka protez kullanıyormus.?senin boy ve kilon kaç? acaba bana da mı büyük olmaz..benimde gögüs kafesim dar sanırım...
fatih beyle görüstügümde 3 gün sonra gün verdi ameliyat için..sasırdım ama diger doktorlar tarihi daha gec veriyor sanırım..

canım eser hanım yoğunukla arion kullanıyor , meme ucu ve kas zarı altına. kendisine ameliyat olanlar çok mutlu valla. sen de bi görüş istersen hangi cc yi takıcağını önceden birlikte belirliyosunuz.

rüzgargülüüü gittim bugün muayeneye Eser hanıma. 260 cc yuwarlak high profil, meme ucu, kas zarı altı yapıcam dedi. 260 cc küçük göründü gözüme ama büyük yapamam yapay olur dedi, zayıfsın we göğüs kafesin çok dar dedii.... kafam karışık bilmiyorum ama ameliyat tarihini aldım, 8 nisan gününe.

canım senin foto albümün yokmu? fikir edinmek için çook bakmak istiyorum fotolarına 1 ,2 tane koyabilirmisn canım yaa? çook teşkkür ederm şimdiden öpüyorum çook:54:

canım çok sevindim.doktorumuza güvenmelisin canım.eğer sana daha biyük olabilseydi emin ol yapardı.bana 300 demişti ama 310-320 de denerim demişti.sonra ben küçük olmasın olmuşken büyük olsun tabii abartı olmayacak şekilde .istersen 350 de denerim dedi ama ameliyat öncesinde çizimler sırasında 350 nin çok büyük olacağını söyledi.sonra 320 nin güzel olduğunu ve onu koyduğunu söyledi.gerçekten en doğru kararı vermiş ben çok memnunum.seninde için rahat olsun canım.

rüzgargülü bende cok merak ediyorum, insallah albüm yaparsin... ameliyat olmak isteyenler icin büyük bir yardim oluyor... ;))

Hangi hastanede ameliyat oldun cnm ?

albüm yapmayı hiç düşünmedim canım.ben ataşehir de estetica diye bir hastanede oldum.eser hanım ameliyatlarını o hastanede yapıyor

canım dolphininde yazdığı gibi arion marka kullanıyor.boyum 1.65-kilom 55.seni gördükten sonra en doğru karararı verir eser hanım için rahat olsun.inşallah bir an önce karar verip sende bizim gibi mutlu olursun.:21:

Back
X