• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruzgargul Meme Estetiği Ameliyatı

canım çok sevindim.doktorumuza güvenmelisin canım.eğer sana daha biyük olabilseydi emin ol yapardı.bana 300 demişti ama 310-320 de denerim demişti.sonra ben küçük olmasın olmuşken büyük olsun tabii abartı olmayacak şekilde .istersen 350 de denerim dedi ama ameliyat öncesinde çizimler sırasında 350 nin çok büyük olacağını söyledi.sonra 320 nin güzel olduğunu ve onu koyduğunu söyledi.gerçekten en doğru kararı vermiş ben çok memnunum.seninde için rahat olsun canım.

çok saol canım inşallah banada en azından 275 filan uygun we doğal olurda 275 fln takar yaa. ben de abartılı büyük olsun istemiorum ama dedğin gbi yaptrmışken de küçük olmasın =) ameliyattayken denerim dedi bikaç protez.

canım sana da yuvarlak protez takıldı dmi? Top gbi yukarda durmuyor dmi? poofff bir an önce bitsede kurtulsaammm:18:

çok saol canım inşallah banada en azından 275 filan uygun we doğal olurda 275 fln takar yaa. ben de abartılı büyük olsun istemiorum ama dedğin gbi yaptrmışken de küçük olmasın =) ameliyattayken denerim dedi bikaç protez.

canım sana da yuvarlak protez takıldı dmi? Top gbi yukarda durmuyor dmi? poofff bir an önce bitsede kurtulsaammm:18:

evet banada yuvarlak orta profil talkıldı.hiç yukarıda durmuyor inan .bende top gibi olmasından korkuyordum ama hiç öyle olmadı.insanın gözümü alışıyor bilmiyorum sanki biraz daha mı büyük olsaydı diyorum.sanki 350 olsa dahamı iyi olurdu.şu anda çok doğal büyüklükte.emn ol eser hanım sana en güzel duranı seçecektir.için rahat olsun.

evet banada yuvarlak orta profil talkıldı.hiç yukarıda durmuyor inan .bende top gibi olmasından korkuyordum ama hiç öyle olmadı.insanın gözümü alışıyor bilmiyorum sanki biraz daha mı büyük olsaydı diyorum.sanki 350 olsa dahamı iyi olurdu.şu anda çok doğal büyüklükte.emn ol eser hanım sana en güzel duranı seçecektir.için rahat olsun.

bana yuvarlak yüksek profil dedi, dedğin gbi inşllhh bnde doğal istedğim büyüklükte deriim :62::62:
şişlik indikten sonra herkesin gözüne öyle görünüyormuş, göz alıştığı için. ben de mi böyle dicem acaba :1:

peki çatalın nasıl aranda çokmu boşluk war yoksa memişlerin bitişik mi? ben arasında çatal olsun istiyorum birbirine yapışmasın...

ruzgargul, çok çok geçmiş olsun, umarım iyileşmişsindir, ve şuanda yeni cicilerinle çok mutlusun :71: senin adına çok sevindim.
bir de sorum olacak sana, kendi dokun varmıydi hiç, tam benim istediğim şekilde ve istediğim cc olmuşsun. hiç sütyen denedin mi, kaç beden çıkıyor?

Kızlar sizi okuduğum zaman ben de çok heyecanlanıyorum, o kadar istiyorum ki, yarın koşa koşa giderdim :10: ama işte doğru zamanın geldiğini beklemek zorundayım. Kocalarınızı nasıl ikna ediyorsunuz?:47:

ruzgargul, çok çok geçmiş olsun, umarım iyileşmişsindir, ve şuanda yeni cicilerinle çok mutlusun :71: senin adına çok sevindim.
bir de sorum olacak sana, kendi dokun varmıydi hiç, tam benim istediğim şekilde ve istediğim cc olmuşsun. hiç sütyen denedin mi, kaç beden çıkıyor?

Kızlar sizi okuduğum zaman ben de çok heyecanlanıyorum, o kadar istiyorum ki, yarın koşa koşa giderdim :10: ama işte doğru zamanın geldiğini beklemek zorundayım. Kocalarınızı nasıl ikna ediyorsunuz?:47:

teşekkürler canım.meme dokum varla yok arasındaydı.sanırım yoktu sütyen takmadığım zamanlar dümdüz duruyordu.şimdi evde hamile olduğum dönemlerden kalan 80 beden bir südyenim var onu denedim ama küçük geldi.ama daha şişliklerde var .sanırım 85 falan iyi olur tam bilemiyorum.2 hafta sonra normal sütyen takacağım.ama bu sporcu sütyenleriyle bile harika duruyorlar.
eşimi ikna etmekte çok zorlanmadım.bu hallerinden memnunum,en iyisi orjinali falan diyordu ama şu anda bu hallerinden çok memnun.bence biraz masraftan kaçmak için böyle şeyler söylüyorlar.darısı senin başına canım.

eşimi ikna etmekte çok zorlanmadım.bu hallerinden memnunum,en iyisi orjinali falan diyordu ama şu anda bu hallerinden çok memnun.bence biraz masraftan kaçmak için böyle şeyler söylüyorlar.darısı senin başına canım.

Bilmiyorum artık.. şimdiki halin de güzel, niye kafana takıyorsun diyor. benim dokum var gerçi ama çok az. birde benim için korkuyor tabi, anestezi çok güzel birşey değil sağlık için, maddi durum son olarak geliyor ama geliyor yine de :) aşırı ilgiden de korkuyor herhalde..:20: sebep çok yani. ama iki sene boyunca okuduğum forumlara göre kocaların %99 çok memnun kalıyorlar :52:

Bilmiyorum artık.. şimdiki halin de güzel, niye kafana takıyorsun diyor. benim dokum var gerçi ama çok az. birde benim için korkuyor tabi, anestezi çok güzel birşey değil sağlık için, maddi durum son olarak geliyor ama geliyor yine de :) aşırı ilgiden de korkuyor herhalde..:20: sebep çok yani. ama iki sene boyunca okuduğum forumlara göre kocaların %99 çok memnun kalıyorlar :52:

aneteziden o değilde ben çok korkuyordum .ama oldu bitti ve iyiki olmuşum.şimdi böyle korkuları olsada ,sonra iyiki yaptırmışız diyecektir.

aneteziden o değilde ben çok korkuyordum .ama oldu bitti ve iyiki olmuşum.şimdi böyle korkuları olsada ,sonra iyiki yaptırmışız diyecektir.

Haklısın, kendisi de sonra teşekkür eder böyle güzellikleri ona getirdiğim için :) ama işte nasıl kafasına koyacaksın herşey güzel olacak diye. yok boşayacağım seni ısrar edersen diyor :26:

Haklısın, kendisi de sonra teşekkür eder böyle güzellikleri ona getirdiğim için :) ama işte nasıl kafasına koyacaksın herşey güzel olacak diye. yok boşayacağım seni ısrar edersen diyor :26:

bunu ciddi anlamda söylemiyordur herhalde şakadır.inşallah eşinide ikna edersin .tabii sende çok isteyip ,küçük olmalarını problem ediyorsan.çünkü istediğin şeyleri giyemek insanı üzüyor.eşim her zaman güzel iç çamaştrları,gecelikler alıyordu ben hiç birini giymiyordum.onlar bana yakışmıyor,bende çok kötü duruyorlar ne zaman silikon ameliyatı yaptırırım o zaman giyeceğim diyorum.sonunda pes etti.o gecelikleri şimdi giyince iyi bir karar verdiğinin farkında.

senı vaz gecırmek ıcın soyluyordur canım benım esım amelıyat sabahı bıle vazgecmem ıcın ısrar ettı.
asla ben kararımı verdım gec bıle kaldım dedım. sımdı ıyıki yaptırmışın dıyor.
daha oncesınde esım asla sakın boyle bır ıse gırışme dedıgınde vazgecıyordum sonra aslında bunu esım ıcın degıl kendım ıcın ıstedıgımı ıyıce anladım ve aynen kendısıne senın ıcın degıl kendım ıcın ıstıyorum ben boyle daha mutlu olacagıma ınanıyorum dolgulu sutyenlerı cıkarınca mutsuz oldugumu ve 8 yıllık esı olarak bunu hakettıgımı dusunuyorum dıye ekledım..........
sonunda zafer benım cok mutluyum mutluyuzzzzzzz.......

Back
X