• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ruzgargul Meme Estetiği Ameliyatı

canım benim geçmiş olsun..güle güle kullan artık :61: inş.sorun yoktur.nasıl geçti dr. dan memnun kaldınmı.aç işte biraz mevzuyu fiyat,hastane nasıldı?

canım benim geçmiş olsun..güle güle kullan artık :61: inş.sorun yoktur.nasıl geçti dr. dan memnun kaldınmı.aç işte biraz mevzuyu fiyat,hastane nasıldı?

çok teşekkür edrim canım.şu anda ufak ağrılar,gerginlik,sertlik dışında bir şey yok .tabiki rahat yatıp kalkamıyorum ama bu günlerde geçecek inşallah.iyi geçti ve doktorum çok tatlı,ondan ve çok ilgili olan asistanı eda hanımdan çok memnunum.daha sonuçları göremedim ,çok yeni,gördükten sonra memnuniyetim kat kat artacak.şu anda bilgisayarın karşısında saatlirdir oturup yazdığıma göre iyiyim değil mi?fiyat 5000 tl.hastane bence iyiyidi.hastaneye gitmeden önce vazgeçmeyi bile düşündüm .o kadar çok korkuyordum ki anlatamam.ama hastane odasına girince bütün heyecanım kayboldu,sanki hastane değilde hotel odası gibi.

Güzel olacak İnşallah arkadaşım güzel heyecanlar bunlar tadını çıkart ve lütfen hep olumlu düşün inan ve güven doktorunada rahat huzurlu bir uyku sonunda güzelce uyanıp bir de bakıcaksın ki eksikliğini duyduğun cicişler artık yerli yerindeler ne güzel değilmi Dualarım seninle canım :16:

çok teşekkür edrim canım ,dediğin gibi inşallah güzel olacak,duaların içinde çok sağol ,insanın o anda çok ihtiyacı oluyor.

Canım şükür sen de ameliyat oluyorsun. Yeni ameliyat olmuş biri olarak şunu söyleyebilirim. Boşuna stres yapma benim gibi. Miksin de dediği gibi mışıl mışıl uykudan bir farkı yok. Yani senin için ameliyat diye bir şey yok aslında. Sadece ameliyat sonrası var. Sana sürekli ağrı kesici verecekler ve adet sancısından daha çok olmayan bir ağrın olacak. O yüzden sadece güzel şeyler düşün. Ben öyle yapmadım çoook pişman oldum. Korkulacak bir şey yokmuş. Bunu içtenlikle söylüyorum canım. Bir hafta içinde ufak tefek şeyler dışında hiç ameliyat olmamış gibi hissedeceksin kendini. şimdiden geçmiş olsun :71:
çok teşekkür edrim canım geçti gerçekten.şu günleride atlatırsam çok güzel olacak.bir hafta sonunda gerçekten geçer mi?sabırsızlıkla bekliyorum o günleri.tekrar sağol canım bende aranıza katıldım,inşallah sizin gibi mutlu olurum.

çok çok geçmiş olsun
bende korkuyorum ama vakti gelince korkmayacam diyorum kendime.hele de sizin ameliyattan 2 gün sonra mutlu mesut yazdıklarınızı okuyunca acayip heyecanlanıyorum.darısı başıma.hayatına yeni eklenen 2 muhteşemle mutluluklar diliyorum sana arkadaşım:))) :9:

beni yalnız bırakmayan ,bana cesaret veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.evet bende ameliyatımı oldum ve aranıza döndüm.bugün 3. günüm.şu bir kaç günüde atlatırsam,özellikle şu gerginlik ve sertlik durumunu, kendimi daha iyi hissdeceğim.ama sabretmeliyim biliyorum,her güzelliğin bir zahmeti, bir bedeli olacaktır.doktorum ESER AYDOĞDU'ya çok teşekkür ediyorum.inşallah sonuçlar çok güzel olacak.:21:

Canım kaç cc takıldı sana yazmamışsın sanırım,merak ettim.Bu arada çoook geçmiş olsun,sorunsuz,agrısız,sızısız bir şekilde iyileşirsin inşallah,ben daha yeni yeni iyileşiyorum.Sana tavsiyem yatıp kalkarken sakın ama sakın zorlanma,kollarını fazla hareket ettirme,Bol bol istiraat et canım,Aman kendine dikkat et,sonra sen çekersin acıyı.

canım hayırlı olsun artık zoru atlattın umarım sıkıntısız bir iyileşme süreci yaşarsın çok geçmiş olsun..

çok çok geçmiş olsun
bende korkuyorum ama vakti gelince korkmayacam diyorum kendime.hele de sizin ameliyattan 2 gün sonra mutlu mesut yazdıklarınızı okuyunca acayip heyecanlanıyorum.darısı başıma.hayatına yeni eklenen 2 muhteşemle mutluluklar diliyorum sana arkadaşım:))) :9:

çok teşekkür edrim canım darısı başına korkmana gerek yok ,neticede o zor bir kaç günde geçiyor ve sana mutlu olmak kalıyor

Canım kaç cc takıldı sana yazmamışsın sanırım,merak ettim.Bu arada çoook geçmiş olsun,sorunsuz,agrısız,sızısız bir şekilde iyileşirsin inşallah,ben daha yeni yeni iyileşiyorum.Sana tavsiyem yatıp kalkarken sakın ama sakın zorlanma,kollarını fazla hareket ettirme,Bol bol istiraat et canım,Aman kendine dikkat et,sonra sen çekersin acıyı.

bana 320 cc kas zarı altı yuvarlak protez meme ucundan takıldı arzucum.ilk 2 gün kalkarken yardım aldım sonra baktım kalkabiliyorum artık yardım almıyorum.kollarımı fazla zorlamıyorum, fazla uzanmıyorum ama hareket ettirmedende olmuyor.şu anda ağrım hiç yok ve bu zorlamadığım anlamına gelebilir mi yoksa zamanla mı çıkar acısı?
ayrıca canım şu masajları merak ediyorum yaparken acı veriyor mu? sen onlar hep senin bir parçanmış gibi hissetmeye başladın mı?ne zaman bu sertliklerini yitirirler?:26:bende çok sabırsızım sanırım.çok teşekkür ederim canım.

beni yalnız bırakmayan ,bana cesaret veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.evet bende ameliyatımı oldum ve aranıza döndüm.bugün 3. günüm.şu bir kaç günüde atlatırsam,özellikle şu gerginlik ve sertlik durumunu, kendimi daha iyi hissdeceğim.ama sabretmeliyim biliyorum,her güzelliğin bir zahmeti, bir bedeli olacaktır.doktorum ESER AYDOĞDU'ya çok teşekkür ediyorum.inşallah sonuçlar çok güzel olacak.:21:

bak ıste oldu bıttı atlattın sende memıslıler gurubuna gırdın ıste canım:1::64: gecmıs olsun canım:71:senın dıklestırme oldumu kac cc?

Oohh süpersin canım atlattın Sağlıkla Güzel günlerde kullan yeni cicişlerini :nazar::nazar::nazar: maşallah diyorum..

Merhaba huzunluguseL_,

sende Eser Hanima gögüs büyütme ameliyati oldun dimi? Sana ayni zamanda diklestirmede yapildi mi? Eger yapildiysa bir bahseder misin ve memnun kaldin mi ???

Back