Bisküvi - Kurabiye Tarifi Rüzgar Gülü Kurabiye

Nevreste

Yeniden ☀
Yönetici
Editor
16 Ağustos 2010
293.345
603.504
43
$1425773_618706011524869_1419024583_n.jpg

Malzemeler

125 gram Tereyağ
Yaklaşık 1,5 su bardağı Un
2 tatlı kaşığı Kakao
2/3 su b. Pudra Şekeri
3 yemek kaşığı Nişasta
Yarım çay b. Sıvı Yağ

$545864_634811126570633_2141649476_n.jpg

YAPILIŞI

Öncelikler kakao ve 2 tatlı kaşığı un dışındaki bütün malzemeleri yoğurma kabına katın ve güzelce yoğurun. Hazırlanan hamuru 2 eşit parçaya bölün. Bir parçaya kakaoyu ekleyerek güzelce yoğurun. Diğer parçaya ise un ekleyin ve yoğurun. Fındık büyüklüğünde parçalar kopararak yuvarlayın. Aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi yerleştirin..Elinize alın ve aynı yöne doğru güzelce yuvarlayın. Bu şekili kesinlikle elde edeceksiniz. Yağlı kağıt serili olan tepsiye kurabiyeleri güzelce dizin.
Daha önceden ısıtılmış olan 180 derecelik fırında üstü pembeleşene dek güzelce pişirin. Afiyet olsun..

ALINTIDIR..

Eki Görüntüle 875866

Malzemeler

125 gram Tereyağ
Yaklaşık 1,5 su bardağı Un
2 tatlı kaşığı Kakao
2/3 su b. Pudra Şekeri
3 yemek kaşığı Nişasta
Yarım çay b. Sıvı Yağ

Eki Görüntüle 875865

YAPILIŞI

Öncelikler kakao ve 2 tatlı kaşığı un dışındaki bütün malzemeleri yoğurma kabına katın ve güzelce yoğurun. Hazırlanan hamuru 2 eşit parçaya bölün. Bir parçaya kakaoyu ekleyerek güzelce yoğurun. Diğer parçaya ise un ekleyin ve yoğurun. Fındık büyüklüğünde parçalar kopararak yuvarlayın. Aşağıdaki fotoğrafta olduğu gibi yerleştirin..Elinize alın ve aynı yöne doğru güzelce yuvarlayın. Bu şekili kesinlikle elde edeceksiniz. Yağlı kağıt serili olan tepsiye kurabiyeleri güzelce dizin.
Daha önceden ısıtılmış olan 180 derecelik fırında üstü pembeleşene dek güzelce pişirin. Afiyet olsun..

ALINTIDIR..

yaptım tadı cok güzel ıstedıgın lezzet ..tarıf ısteyenler oldu verdım bılgınıze:)...

yaparken ıkı ölçüden yapıyorum cabuk bıtıyor cunku...bu arada 3 hafta dayandı..belkıde bıtmese daha cok dayanacaktı...
tekrar teşekkür ederım...emegıne ellerine sağlık..

yaptım tadı cok güzel ıstedıgın lezzet ..tarıf ısteyenler oldu verdım bılgınıze:)...

yaparken ıkı ölçüden yapıyorum cabuk bıtıyor cunku...bu arada 3 hafta dayandı..belkıde bıtmese daha cok dayanacaktı...
tekrar teşekkür ederım...emegıne ellerine sağlık..

Ellerine sağlık canım :KK56:Paylaştığın için çok teşekkürler:KK16::KK54:

Ellerine sağlık canım :KK56:Paylaştığın için çok teşekkürler:KK16::KK54:

seve seve paylaştım:)

bu arada yazmayı unutmuşum... hamurdan eşit parçalar kalmamıştı..kk dan bır arkadaşımızın sunumu aklıma geldı..bır hamuru elımle bıraz açtım kalan az hamuru da ıcıne koydum yuvarladım...ısırdığınızda:) renklı bır goruntu oluşuyor..

seve seve paylaştım:)

bu arada yazmayı unutmuşum... hamurdan eşit parçalar kalmamıştı..kk dan bır arkadaşımızın sunumu aklıma geldı..bır hamuru elımle bıraz açtım kalan az hamuru da ıcıne koydum yuvarladım...ısırdığınızda:) renklı bır goruntu oluşuyor..

Ellerinize sağlık:KK56::KK16:

Söylenecek söz bulamıyorum hayran kaldım açıkçası elinize sağlık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X