Rüyayla gerçek

secmemrezn

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2022
13
0
16
33
Kızımı kaldırıp babanın yanına geç dedim odası soğuktu bizim odaya gitmesini söyledim . Kalktı geri geldi sesli anlatmak istemiyorum dedi . Kızım anlamadım dedim sesli anlatmak dedi istemiyorum . Sonra gitti uyudu . Daha önce başına gelen oldu mu . Yani kızım ayakta konuşuyor ama ne dediğini bilmiyor . Normal mi .

Ben kardeşimle neler konuşuyorum öyle Bazen anlamsız kelimeler söylüyor bazen ise anlaşılır konuşuyor. Sebebini bilmiyorum ama.

Bende de oluyor o insan uyandığı gibi saçma sapan konuşmaya başlıyor bazen bilinçsizce. Çok uykuluyken de böyle rüyasında yarım kaldığı yerden anlatmaya devam edebilir. Hiç unutmuyorum bir keresinde evde bir şey arıyorum rüyamda, uyandığımla kalkıp evi boş boş aramam bir oldu. 5 dk falan aradıktan sonra anca fark ettim ve dedim napıyorum ben ya. Ne aradığımı bile bilmiyordum. Kuzenim de uyurken kahkaha attığımı söylemişti. Oluyor hepimizde normal şeyler. Uyku ile uyanıklık arasında saçmalıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…