- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
-
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
Tedekkur ederim yorum icin valla babanin gordugunu ben benim gordugumu baba istiyoGenelde babanın gördüğü doğru çıkar canım bende rüyamda iki kez erkek bebek emzirdigimi görmüştüm kız bebek bekliyoruz
Hayırlısı sağlıklısi neyse o olsun inşallahTedekkur ederim yorum icin valla babanin gordugunu ben benim gordugumu baba istiyo
HahahahaEşim de ben de kv de erkek gördü, kızımız olcak
15-16.haftayi bekle canım bunlar hep bilincalti
Cok guzel bi duygu yaBen hep kiz cocugu dogurdugumu gordum emzirdiklerimde hep kizdi o kadar tatliydiki ama oglum oluyor. Esimde erkek gormustu ruyasinda :)onunkisi dogru cikti
Ben hep erkek gördüm erkek oluyor :) kendim kız olacağını düşünüyordum ama erkek bebeğim olacak. Kardeşim erkek görmüştü kızı olmuştu bence doğruluk payı olmaz gibi ama gönlünüze göre hayırlısını versin allah inşallah gösterir hemen biz 17.haftada öğrendik yüksek ihtimal erkeğiz bakalım anatomik taramada netleşir :)
Hamile kadinin ruyasinda gordugu cinsiyetin tersi diyolarHamile kalmaya calistigim donemde ismiyle beraber oglum oldugunu gordum. Hamile kalinca hep kiz bebek gordum ruyamda. Sonuc oglumuz olcak .Tamamen bilinc alti oyunu .Hatta adet oldugumu gorup kac kez aglayarak uyanmıştım. Forumda adet gormek kiz bebek diye yorumlamışlardi ama hic alakasi yok.
Genelde boyle oluyomus sanirim. Nette hep o sekilde buldum. Buraya yazanlarda oyleKızıma hamileyken hep erkek bebek görüyodum şimdi hep kız goryrm oğlum olcak insallah bede tam tersi çıktı
Ah bende ogrenebilsemmValla 6 kez falan erkek gördüm sonra kız gördüm kızım olacak çok şükür
Benimde bir gün öncesiydi göstermişti bugün yine gitmem gerekiyordu göstermediHadi hayirlisi. Bide kontrolum esimin dogum gunune denk geliyo insallah gosterir bebegim.
AminnnBenimde bir gün öncesiydi göstermişti bugün yine gitmem gerekiyordu göstermedidaha anne karnında inat kendi istediği gibi sağlıkla gelsinler inşallah gösterir
Evet insan merak ediyor şahsen ben erkek hissediyordum rüyalarda etkiledi sanırım ama kız çok şükür erkek te olsa kızda olsa şu mübarek gün önce sağlıklı olsun kuzularAh bende ogrenebilsemm