- 23 Haziran 2015
- 1.271
- 1.470
- 31
- Konu Sahibi Minikanneyimmm
hahahahahah yaaa ayağını yerim ben onunBak teyzesi bacaklara anadolu çocuğu olcak sanırım cidden
çenn bağdaş mı kuldun saz çalıp tülkü mü söyliçen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahahahah yaaa ayağını yerim ben onunBak teyzesi bacaklara anadolu çocuğu olcak sanırım cidden
Hahahahhahahahahah yaaa ayağını yerim ben onun
Bugunku kontrolde yine bağdaş kurmuştu ama doktor erkeğe benzettim dedi bundan sonra degismez inşallahhahahahahah yaaa ayağını yerim ben onun
Ben bilmiyorum açıkçasıKızlar ruyada hamıleyken altın bılezık takmak neye cıkar bılgınız varmı
Ikı gundur altın bılezık takıyorum ruyamda:)aslında 1 ay once doktr kız dedı cınısytnı blıorm ama cok merk ettım ust uste gorunce:)Ben bilmiyorum açıkçası
Internette bunu buldumm. Rüyada hamile kadının altın bilezik takması hayırlı bir kız evladının olmasına, bebeğini dünyaya getirdikten sonra işe dönmesine ve işlerin açılmasına ve mutluluğa delalet eder. Rüyada hamile kadının altın bilezik takması bazen ise gösterişe ve yüzün gülmesine, hayırlı gelişmelere delalet eder.Ikı gundur altın bılezık takıyorum ruyamda:)aslında 1 ay once doktr kız dedı cınısytnı blıorm ama cok merk ettım ust uste gorunce:)
Cok tesekurler canım benım:)Internette bunu buldumm. Rüyada hamile kadının altın bilezik takması hayırlı bir kız evladının olmasına, bebeğini dünyaya getirdikten sonra işe dönmesine ve işlerin açılmasına ve mutluluğa delalet eder. Rüyada hamile kadının altın bilezik takması bazen ise gösterişe ve yüzün gülmesine, hayırlı gelişmelere delalet eder.
Ne demeeek :))Cok tesekurler canım benım:)
Allah gonlune gonlune gore versin tatlimda artik senin bebis buyumus yani kesin konusmasi gerekiyo benzettim ne demek neye gore alisveris yapilcakBugunku kontrolde yine bağdaş kurmuştu ama doktor erkeğe benzettim dedi bundan sonra degismez inşallah
Doktorada kizamiyorum. Bagdas yapti bizimki gene artik degisim yapabilcegim yerlerden alcam galibaAllah gonlune gonlune gore versin tatlimda artik senin bebis buyumus yani kesin konusmasi gerekiyo benzettim ne demek neye gore alisveris yapilcak
sen biraz sekerli su falan ic oyle muayene ol yoksa senin ki keyfini bozmicak gibi :):)Doktorada kizamiyorum. Bagdas yapti bizimki gene artik degisim yapabilcegim yerlerden alcam galiba
Aslinda hep tok gidiyorum. Bazen cikolata yiyorum amaa durumlar stabilsen biraz sekerli su falan ic oyle muayene ol yoksa senin ki keyfini bozmicak gibi :):)
seninki de tam terlik istio heeAslinda hep tok gidiyorum. Bazen cikolata yiyorum amaa durumlar stabil
Bi daha ki kontrolde netlesir insallahseninki de tam terlik istio hee
Ya ne guzel bi ruyaBen ruyamda kizim oldugunu gormustum.
Ruyamda gokyuzunden yesil elbisesiyle gelip sag omuzuma kus gibi konmustu.
Ve kizim oldu
insallah haberdar etBi daha ki kontrolde netlesir insallah
insallah haberdar et
Oğlum oldu :) hatta şuan abi bile olduinsallah haberdar et