Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar dalga geçmeyin konumla lütfeen.Çünkü ben rüyadan çok etkilendim. Dut ağacı gördüm rüyamda( karadut) toplayıp yiyorum yanımda annem var ona vermeye çalışıyorum falan . Devamı karışık hatırlayamıyorm. Ama beynimi yoran,hala etkisinden kurtulamadığım bir rüya oldu.
Arkadaşlar dalga geçmeyin konumla lütfeen.Çünkü ben rüyadan çok etkilendim. Dut ağacı gördüm rüyamda( karadut) toplayıp yiyorum yanımda annem var ona vermeye çalışıyorum falan . Devamı karışık hatırlayamıyorm. Ama beynimi yoran,hala etkisinden kurtulamadığım bir rüya oldu.
Mevsiminde görülen meyveler iyidir, mevsimi dışında görülen ise hayra yorulmaz diye biliyorum ama biz hayırdır inşallah diyelim Hayır olsun bunu bi sohbetinde Nihat Hatipoğlu söylemişti