• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyasında karadut gören oldu mu ?

Gagagall

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2017
2.918
3.451
63
Arkadaşlar dalga geçmeyin konumla lütfeen.Çünkü ben rüyadan çok etkilendim. Dut ağacı gördüm rüyamda( karadut) toplayıp yiyorum yanımda annem var ona vermeye çalışıyorum falan . Devamı karışık hatırlayamıyorm. Ama beynimi yoran,hala etkisinden kurtulamadığım bir rüya oldu.

Arkadaşlar dalga geçmeyin konumla lütfeen.Çünkü ben rüyadan çok etkilendim. Dut ağacı gördüm rüyamda( karadut) toplayıp yiyorum yanımda annem var ona vermeye çalışıyorum falan . Devamı karışık hatırlayamıyorm. Ama beynimi yoran,hala etkisinden kurtulamadığım bir rüya oldu.
Google amcaya rüya da kara dut görmek ne anlama gelir yazarsan o sana yardımcı olur

Mevsiminde görülen meyveler iyidir, mevsimi dışında görülen ise hayra yorulmaz diye biliyorum ama biz hayırdır inşallah diyelim Hayır olsun :KK39: bunu bi sohbetinde Nihat Hatipoğlu söylemişti

Google amcaya rüya da kara dut görmek ne anlama gelir yazarsan o sana yardımcı olur
genelde öyle yaparım, ama bunda etkilendim birinin ben görmüştüm başıma şu olay geldi demesini bekliyorum galiba

Back
X