Rüyasında hamile olduğunu görüp hamile olan var mı :)

Ben de görmüştüm rüyamda ve hemen o sabah hamile olduğumu ogrenmistim kız kardeşimde görmüştü beni hamile olarak ama bebegimi kaybettim kismet simdi rüyamda bile göremiyorum. Ama inanıyorum çünkü çoğu kişi bu şekilde rüyasında görüyor
bende gormustm senin gibi hem kendimi hem arkadsimi goruyodm.hatta arkadasmn kadnı yamuktu ruyamda.o ay hamile kaldim ama kimyasalmis.aklima geldikce tuhaf oluyrm korkuyrm ruya gormeye

Arkadaşlar ben iki çocuğuma da hamile kalmadan önce rüyamda gördüm ve rüyalara inancım arttı.
Siz de hamile olduğunuzu rüyanızda gördünüz mü :)
Canım ben gördüm ama hamile olarak değil.yorumlayan arkadaş sen hamilesin dedi.ve insanlar beni rüyalarında görmüşler hep o şekilde duydum.ben rüyalara her zaman inanıyorum.erkek bebek görüyorum hep rüyamda dur bakalım hayırlısı canım. ;)

bende gormustm senin gibi hem kendimi hem arkadsimi goruyodm.hatta arkadasmn kadnı yamuktu ruyamda.o ay hamile kaldim ama kimyasalmis.aklima geldikce tuhaf oluyrm korkuyrm ruya gormeye
Evet insan korkuyor ben Bebeğimi kaybetmeden önce de rüyamda doğum yaptığımı ve başımda iki doktor olduğunu görmüştüm arkadaşım ve eşinin benimle hastahaneye geldiğini kendi eşimin gelemediğini görmüştüm arkadaşıma anlatmıştım rüyamı sonra kürtaj olurken aynı rüyamda olduğu gibi iki doktor başımda vardı arkadaşım ve eşi geldi benim eşim gelemedi arkadaşım kendisi bana rüyan çıktı inanamıyorum tüyleri m diken diken oldu demişti muhtemelen bebeğin kalp atışları durduğu gün ben o rüyayı görmüştüm. Bilmiyorum nasıl bir şey ama oluyor işte

Evet insan korkuyor ben Bebeğimi kaybetmeden önce de rüyamda doğum yaptığımı ve başımda iki doktor olduğunu görmüştüm arkadaşım ve eşinin benimle hastahaneye geldiğini kendi eşimin gelemediğini görmüştüm arkadaşıma anlatmıştım rüyamı sonra kürtaj olurken aynı rüyamda olduğu gibi iki doktor başımda vardı arkadaşım ve eşi geldi benim eşim gelemedi arkadaşım kendisi bana rüyan çıktı inanamıyorum tüyleri m diken diken oldu demişti muhtemelen bebeğin kalp atışları durduğu gün ben o rüyayı görmüştüm. Bilmiyorum nasıl bir şey ama oluyor işte
aynen cok urkutucu gecmis olsun canim.malummu oluyo bize artk bilmiyrm allah bidaha yasatmasin

Bende rüyamda hamile olduğumu gördüm sancım vardı Doğum yapacaktm sonra sancım bi anda kesildi üç gündür adetim gecikiyor bu akşam test yaptım negatif çıktı acaba geç döllenmemi yoksa hamile değilmiyim

Adetim geçmeden önce annem görmüş. Bende adetim 1 gün geçtiği zaman ikiz sarışın erkek bebekler gördüm ama teyzemin kızınındı. Test yaptım negatif. Daha sonrada ruyamda ust ustte 10 test yaptım hep çifti. Dün adetim5 gun gecikince test yaptım yine negatif :)) halada adet olmadım. Hayırlısı artik :)

Adetim geçmeden önce annem görmüş. Bende adetim 1 gün geçtiği zaman ikiz sarışın erkek bebekler gördüm ama teyzemin kızınındı. Test yaptım negatif. Daha sonrada ruyamda ust ustte 10 test yaptım hep çifti. Dün adetim5 gun gecikince test yaptım yine negatif :)) halada adet olmadım. Hayırlısı artik :)
İnşallah hamişizdir canım haber ver adet olursan yasa hamileysen

Arkadaslar yazdıklarınızi okudumda bende cumartesi pazar tuvalete kalkim sabaha karşı yatağa girdim yatmak için ezan okundu iki kere üst üste sabah karşı ezan okundu ve beni babanem büyüttü 20 günlük bebekken annem babaneme vermiş yani annem aslında rahmetli babanem :)ve rüyamda ben babamla konuşmuyorum die bana dargın ama dediki karnındaki için seni affediyorum dedi ve ben çok etkilendim sonraki rüyamda pozitif gördüm pazartesi kan verdim 1.20 çıktı adet 4 gün önce hamis olabilirmiyim

Evet bnde gördüm üç dört gün sonrada hamile olduğumu öğrendim rüyamda kırmızı kadife bi elbise giymiştim bana hamilesin diyorlardı bnde karnıma bakıp bakıp duruyordum
Canim neden bilmiorum ama sanki senin kızın olucak gibi hissettim bian seni tanımıyorum ama nedeninde bilmiorum içine bian öğle bişey geldi ve yazmak istedim

Hamile olduğumu değil ama bir akrabamızın bebeğini görmüştüm. Anne babası karşımda oturuyordu bebek benim yanımda ayakta duruyordu erkek. Bir tek bezi vardı. Okadar içten gülümsüyordu ki bana içim huzur dolmuştu. Ve eşimle dalgasını yaptık hamileymişim bir de diye. 3-4 hafta ya geçti ya geçmedi hamile olduğumu öğrendim :KK70:

Hamile olduğumu değil ama bir akrabamızın bebeğini görmüştüm. Anne babası karşımda oturuyordu bebek benim yanımda ayakta duruyordu erkek. Bir tek bezi vardı. Okadar içten gülümsüyordu ki bana içim huzur dolmuştu. Ve eşimle dalgasını yaptık hamileymişim bir de diye. 3-4 hafta ya geçti ya geçmedi hamile olduğumu öğrendim :KK70:
İnsallah benimde rüyam çıkar 9 sene sonra süpriz le gelrir

Bende rüyam da hep tek taş yüzük yada altın bilezik görürdüm bu sefer bir kızım olduğunu görmüştüm 3-4 yaşlarında sapsarı saçları vardı gözleri renkliydi ve iri gözlüydü koşturuyordu ordan orya süsleyip özenerek giydirmisim pembiş pembiş düşecek diye korkuyordum hem hamile olduğumu öğrendim hemde gerçektende bir kızım olacağını öğrendim 12 haftalıkken rabbim isteyen herkese nasip etsin :dua:

Back
X