Rüyasında hamile olduğunu görüp hamile olan var mı :)

Bende rüyamda gebelik testi ikinci çizgiyi gördüm ama inanmadım rüyamda bile
Kizzzzzz ;) bi ay bende pozitif test gördüm rüyamda bak hamile ciktm darısı snaa. Birde uç dört gün önce de hamileymisim cinsiyet öğrenmeye gidiyoruz ve monitörde pipi vardı çok güldüm sbah kendime sadece pipi vardı :)

Kizzzzzz :KK66: bi ay bende pozitif test gördüm rüyamda bak hamile ciktm darısı snaa. Birde uç dört gün önce de hamileymisim cinsiyet öğrenmeye gidiyoruz ve monitörde pipi vardı çok güldüm sbah kendime sadece pipi vardı :)

Ayy inşallah canım :) test aldım ama yapmaya korkuyom erken diye ya beklicem inşallah bekleyebilirim ya

Benim annem rüyasında görmüş torunu.
Aradı hemen 'saçmalama anne ne çocuğu yok öyle bir şey daha erken, baskı falan yapma' deyip kızarak kapattım telefonu.
1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim...

Daha sonra ise bebeğime kız denilmişti, rüyamda erkek gördüm.
3 hafta sonra cinsiyetinin erkeğe döndüğünü öğrendim.
Haberci rüyalar işte...

Bende gordum ama daha hastalanmamada var ama ben ruya icinde ruya gordum... hamile oldugumu ruyamda goruyorum hemde cinsiyeti erkek oldugunu goruyorum aonra yine ruyada birine anlatiyorum hamileyim sozde diyorum ruyamda cinsiyeti erkek gorduk doktor dedi diyorum sonra uyandim esime anlattim takma dedi...

Canm ben gecen haftalarda silik cizgi ve kucgimda cocuk vardi birde hamileydim 8 gun var bakalm ckarsa inanrm ruyalar dogrulari gosterdgni

Back
X