- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 53
- 30
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
Rüyamda gebelik testi pozitif gördüm realite 3 gün var. Hamile kalmadan önce bu şekilde rüyasında gören oldu mu ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında düşünmüyorum da uzun zamandır :/Çok düşünüyorsanız ondan görmüs olabilirsiniz.
Canım ben 2 3 gece üst üste görmüştüm çevremdeki birkaç kişi daha görmüştü beni sonra tabi hamile olduğumu öğrendim düşükle sonuçlandı fakat görüldüğüne inanıyorumAslında düşünmüyorum da uzun zamandır :/
Tabii herkeste olacak diye bir sey yok. Bende kaç defa gördum ama imkansız yani.Canım ben 2 3 gece üst üste görmüştüm çevremdeki birkaç kişi daha görmüştü beni sonra tabi hamile olduğumu öğrendim düşükle sonuçlandı fakat görüldüğüne inanıyorum
Yani tabiki orası öyle bilinçaltı işteTabii herkeste olacak diye bir sey yok. Bende kaç defa gördum ama imkansız yani.
Canim geçen ay gecikmeli ve kısa adet oldum. Adet bitimi test yaptım hatta. Halsizlik var rüyamda da görünce acaba mi dedim ümitlenmek istemiyorumCanım ben 2 3 gece üst üste görmüştüm çevremdeki birkaç kişi daha görmüştü beni sonra tabi hamile olduğumu öğrendim düşükle sonuçlandı fakat görüldüğüne inanıyorum
Degisik görüyorum bende söz konusu bebek olunca değişik oluyor :)Rüyamda uçan balina bile gördüm. Bu ne ki
Ben her ay görüyorum rüyaların tersi cıkarmış demekki
Hahahahah bizi bitirdi.Ben kendimi hamileyken gördüm, doğum yapmış gördüm, çocuğumla oynarken gördüm, yumurta gibi çocuğa yorumlanacak bir çok şey gördüm bilinçaltım sağolsun
Aynen öyleHahahahah bizi bitirdi.
Ben çok gördüm hatta oğlumun adını bile gördüm.. Psikolojik..Rüyamda gebelik testi pozitif gördüm realite 3 gün var. Hamile kalmadan önce bu şekilde rüyasında gören oldu mu ??
HaklisinizBen de rüyamda pozitif bhcg gördüm 2 gün sonra adet oldum bilinçaltı rüyası oluyor bunlar genelde
Rabbim tez zamanda saglikli bebek nasip etsin insallahBEnde gördüm canım pozitif gebelik testi gördüm sabah olunca test yaptım hamileydim ama kimyasal gebelikle sonuçlandı maalesef onun öncesinde de çok görmüştüm ama gebelik yoktu ilk kez rüyam gerçek çıktı ama sonucu iyi