• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rüyasında bebeğini gören var mı?

seydosum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
892
472
103
iki gecedir rüyamda erkek çocuk görüyorum. geçen gece üç dört yaşında bir erkekti. camdan dışarıyı izliyorduk lapa lapa kar yağıyordu bembeyaz. bu gece de yeni doğmuş bakımlı temiz giyimli bir erkek bebeğim vardı sürekli onu emzirdim. uyurken uyandırıp emziriyordum. bu şekilde bebeğinin cinsiyeti hisseden var mı acaba?

Genelde rüyada görülenin tersi olur derler bende geçen geceye kadar hiç bebek görmemiştim rüyamda
O gün erkek bebeğim olmuştu emziriyordum hatta ama doktorlar bebişimin kız olduğunu söylüyor

Genelde rüyada görülenin tersi olur derler bende geçen geceye kadar hiç bebek görmemiştim rüyamda
O gün erkek bebeğim olmuştu emziriyordum hatta ama doktorlar bebişimin kız olduğunu söylüyor
ben de hep kız hissediyordum erkek görünce dedim heralde yanlış his :) tabi alla her şeyden önce sağlık versin ama merak çok fena :) siz de hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah

iki gecedir rüyamda erkek çocuk görüyorum. geçen gece üç dört yaşında bir erkekti. camdan dışarıyı izliyorduk lapa lapa kar yağıyordu bembeyaz. bu gece de yeni doğmuş bakımlı temiz giyimli bir erkek bebeğim vardı sürekli onu emzirdim. uyurken uyandırıp emziriyordum. bu şekilde bebeğinin cinsiyeti hisseden var mı acaba?
Evlenmeden önce kızım olduğunu görmüştüm. Cinsiyet öğrenmeden önce erkek diye düşünüyorduk. Rüyamda altın yüzük gördüm. Kız çocuk demekmiş. Cinsiyet öğrenmeden bi hafta önce de iki tane kızım vardı. Meğer bebişim kızmış :olamaz: ben pek inanmamıştım rüyama. Şükürler olsun gerçekleşti. :rolleyes:

Evlenmeden önce kızım olduğunu görmüştüm. Cinsiyet öğrenmeden önce erkek diye düşünüyorduk. Rüyamda altın yüzük gördüm. Kız çocuk demekmiş. Cinsiyet öğrenmeden bi hafta önce de iki tane kızım vardı. Meğer bebişim kızmış :olamaz: ben pek inanmamıştım rüyama. Şükürler olsun gerçekleşti. :rolleyes:
canım kaçıncı haftada öğrendin bebeşin cinsiyetini :anne:

bende rüyamda kız bebek görmüştüm pembe kıyafetler örüyordum sürekli rüyalarımda. erkek benimde:anneadayı::nazar:

Ben dün gece rüyamda düşük yaptığımı gördüm(Allah korusun :dua:) ama düşen bebek bir anda nur topu gibi bir erkek oluyordu ve ben hayatımda o kadar güzel bir erkek bebek görmedim. giydirip kundağına koyup kucağıma veriyorlardı.
İlk hamile kaldığım zamanlarda hep kız görüyordum ama dün erkek gördüm işte :)

Ben dün gece rüyamda düşük yaptığımı gördüm(Allah korusun :dua:) ama düşen bebek bir anda nur topu gibi bir erkek oluyordu ve ben hayatımda o kadar güzel bir erkek bebek görmedim. giydirip kundağına koyup kucağıma veriyorlardı.
İlk hamile kaldığım zamanlarda hep kız görüyordum ama dün erkek gördüm işte :)
Allah size bağışlasın sağlıkla inşallah :)

Bende ruyamda hamile oldugumu gordum cok yakın zamanda ama hamile degılım tabi bekliyorum insallah hamile olmadsn once ruyasında hamile oldugunu gorende varmı acaba hepiniz saglıcakla alırsnız insallah bebişlerinizi kucagınıza

bende erkek bebeği gördüm kızım oluyor :) okadar çok kız istiyordumki
doktor önce erkek dedi sonra kız olduğunu öğrendik :)

Ben hergun görüyorum dün ikizlerim oluyordu bir kız bir erkek bugün de kızımı gordum sarı yelek vardı ustunde benim bebegumde kız

Ben hamile kalmadan aylar önce oğlum olduğunu gördüm.5 6 yaşlarında sarışın yanımda oturuyordu.simdi oğlum olacak hep sarışın olacakmış gibi hissediyorum rüyanın etkisiyle sanırım

O zaman kiz cinsiyeti

Back
X