rüyamda tanımadığım bir çocuk vardı sözde benm eski sevgilimmiş ama ben onu hala seviyorum yanıma geliyor ve elimden tutup beni koşturmaya başlıyor ev arıyoruz birlikte ama sürekli koşuşturma içinde apartmanlara giriyoruz içerilere bakıp çıkıyoruz ben başta ne olduğunu anlamıyorum çünki yüzü soğuk duruyo ve benmle hiç konuşmuyor sonra anlıyorumki benmle birlikte olmak için daire bakıyor ben de seviniyorum demekki hala beni seviyor falan diye sonra bi apartmana giriyoruz orayı da beğenmiyor burası olmaz diyor apartmandan inerken bi amca bize pis pis bakıp gülüyor ben utanıyorum ama bu elimi hiç bırakmıyor derken apartmandan çıktık ve bahçesindeyiz gece olmuş bu elimi bırakıp bana bakıp bişey demeden kaçıp gitti ben orda kaldım ve peşinden baktım bi süre gelmesini bekledim şaka yaptı heralde falan düşündüm sonra korkmaya başaldım napıcam die baktımki apartmanın anahtarı bende geri apartmana girdim kapıyı tam kapatmadım ama kapı camlı hala dışarıya bakıyorum dönücekmi diye tam içeri girdim girer girmez önümden bi sürü köpek sürüsü geçti oh dedim içeri 1 dakka daha geç gelseydim beni parçalayacaklardı derken 3 tane köpek kapıya saldırdı bende hemen kapıyı kapattım ama bunlar camda ve yüzleri çok şirin köpeklerdi boyutlarıda küçüktü zaten
lütfen yorumlayabilirmisiniz
lütfen yorumlayabilirmisiniz