Rüya Yorumları rüyamı yorumlayabilecek var mı?

turlik

hayat boş gez eğlen coşşşş
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
1.789
1

arkadaşlar şimdi ben bi süredir hamilelik belirtileri yaşıyorum ve dolayısıyla bu fikirle yaşıyorum hatta rüyalarda bileboshayallersmilebir gece de görülmüş iki rüya...ilki idrar testi yapıyorum ve çift çizgi çıkıyo ve 2.çizgi öyle belirgin ki pırıl pırıl kıpkırmızı çok seviniyorum tabi ve hemen koşa koşa gidip eşime veriyorum müjdeyi:teytey:ikinci rüyamda da yolda yürürken bi sürü altın görüyorum bilezik,çeyrek altın,yonca vs.sonra onları tek tek topluyorum ve işin enteresan kısmı yanıda bi sürü insan var ama hiçbiri altınlara dokunmuyo bile ama ben adım adım hem yürüyorum hem de altınları topluyorum...boshayallersmilerüyamı yorumlayabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum...

ya kızlar yok mu bu tür rüyalar gören?hamileyken yada hamile kalmadan önce?belki ben çok sabırsızım o yüzden bilinçaltıma yerleşiyo bütün bunlar ama yine birileinin fikirlerini de almak iyi olur diye düşünüyorumboshayallersmile

güzel bir rüya gibi duruyor inş.hayırlara vesile olur..benim eşim de geçen gece bir oğlumuz oldugunu onu sevdiğimizi görmüş hayırlısı bakalım..neyse kpss den de kurtulduk şimdilik artık bebeğe yoğunlaşırız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…