Rüya Yorumları Rüyamı yorumlarmısınız

ayguzl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
59
0
Dün beni anlamsızca bırakıp giden sevdiğimi rüyamda gördüm... Ve annesiyle beraber kapının önünde merdivenin üstünde oturuyorlardı bende karşıdan geçiyorum gözgöze gelmişiz öyle bakışıyoruz keşke hiç bitmeseydi... Sonra annesi diyor ki bakın hele şu gecen güzele bende gidiyorum annesi yanından hiç ayrılmıyorsu birde arkalarında birileri vardı...sonra babannemi görüyorum o da benle konuşmuyordu sinirliydi sonra annemi görüyorum annemde babamı çağırıyor gülerek babamda geliyor annem babama diyorki şunların işini halletsen sen halledersin diyor... Ne anlama geliyor bu rüya...

Son düzenleme:
sanırım anlamsızca? sizi bırakıp giden sevdiğiniz sizi hiiiç umursamıyor... ve onların arkasında bir sürü kişi var yani bu kararı destekleyen çok kişi var. sizin annenizde bu olanlardan memnun gibi gülüyor çünkü...

sanırım anlamsızca? sizi bırakıp giden sevdiğiniz sizi hiiiç umursamıyor... ve onların arkasında bir sürü kişi var yani bu kararı destekleyen çok kişi var. sizin annenizde bu olanlardan memnun gibi gülüyor çünkü...

evet hiç umursamıyor.. halen ne olduğunu anlamış değilim. destekleyen kişiler acaba birde karşı tarafı dinlemişmi dinlememişmi belli değil evet çok olur destekleyen böyle işlerde her şeye karışan çok olur Allah biliyor ya neyin ne olduğunu bunun hesabını versinler onlar....annem olanlardan menmun değil ruyamda babam gülüyordu birkere...

bunu hele böyle bu helde olmayı hak etmedim ben...

Son düzenleme:
evet hiç umursamıyor.. halen ne olduğunu anlamış değilim. destekleyen kişiler acaba birde karşı tarafı dinlemişmi dinlememişmi belli değil evet çok olur destekleyen böyle işlerde her şeye karışan çok olur Allah biliyor ya neyin ne olduğunu bunun hesabını versinler onlar....annem olanlardan menmun değil ruyamda babam gülüyordu birkere...

bunu hele böyle bu helde olmayı hak etmedim ben...

hak edip hak etmediğinizi Allah bilir... sana tavsiyem kendine yeni bir sayfa aç...

hak edip hak etmediğinizi Allah bilir... sana tavsiyem kendine yeni bir sayfa aç...

sana kendine yeni sayfa ac demesi ne akdar kolay... sen hiç evleneceğim kişi şu dedin mi tüm aradığım özellikler onda var deyip ona tüm gönül kapılarını açtın mı ?... hic onu kaybetmeyeceğini düşündün mü tüm benliğini ona verdin mi ?

öyle işde...

YAPACAK BİRŞEY KALMAYINCA HİÇBİRŞEY YAPMAMAK EN DOĞRUSU... RABBİM HAYIR NASİP ETSİN BİZE...SIRTINDAN VURANLARI NASİP ETMESİN...VARSIN UMURUNDA OLMAYAYIM O BENİM UMRUMDA YA O YETER BANA...

sana kendine yeni sayfa ac demesi ne akdar kolay... sen hiç evleneceğim kişi şu dedin mi tüm aradığım özellikler onda var deyip ona tüm gönül kapılarını açtın mı ?... hic onu kaybetmeyeceğini düşündün mü tüm benliğini ona verdin mi ?

öyle işde...

YAPACAK BİRŞEY KALMAYINCA HİÇBİRŞEY YAPMAMAK EN DOĞRUSU... RABBİM HAYIR NASİP ETSİN BİZE...SIRTINDAN VURANLARI NASİP ETMESİN...VARSIN UMURUNDA OLMAYAYIM O BENİM UMRUMDA YA O YETER BANA...

zamanında bizde o yollardan geçtik... çok değer verdik de ne oldu saydık sevdik bırak gönül kapısını gönlümüzü açmıştık ne oldu... ben ne gördüm karşımda kocaman bir HİÇ. değer verip saydığım sevdiğim insan benim için bir şey mi yaptı herşeyi lafta kaldı... hep benim boynumu büktü... hep eksik oldum onunla beni tamamlayamadı... bu sırtından vurmak değildir de nedir... amin öyle insanlar uzak olsun benden... umarım bana yaptıklarını çektiklerimi görürler en yakınlarından da anlarlar...

zamanında bizde o yollardan geçtik... çok değer verdik de ne oldu saydık sevdik bırak gönül kapısını gönlümüzü açmıştık ne oldu... Ben ne gördüm karşımda kocaman bir hiç. Değer verip saydığım sevdiğim insan benim için bir şey mi yaptı herşeyi lafta kaldı... Hep benim boynumu büktü... Hep eksik oldum onunla beni tamamlayamadı... Bu sırtından vurmak değildir de nedir... Amin öyle insanlar uzak olsun benden... Umarım bana yaptıklarını çektiklerimi görürler en yakınlarından da anlarlar...

bazen susmak herşeydir...

X