Rüya Yorumları Ruyami tabir edebilirmisiniz?

Eprum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2011
381
3
Kizlar gecen gece ruyaya yattim aslinda son zamanlarda sık sık ruyaya yatiyorum ve hep bilincaltimi gordugumu dusunerek tekrarliyorum. Neyse dun gece yine ruyaya yattin 7 aydir nisanliyim ve nisanlimin ailesiyle cok ciddi sorular yasadik suan gorusmuyoruz, ailemde nisanlimi istemiyor ama hala beraberiz nisanlim askerde ve bende ne yapacagimi bilmiyorum bana gore hersey havada ona gore askerden doner donmez ewlencez herneyse ruyaya yatmadan once Allahim bana yol goster ben napim babam nisanlimi istemiyor kimi secicem ayrilimi dewammi edim diyerek yattaim ve ruyamda kus oldugum kaynanam kayinpederim ve gorumcemle ayni evde barismis gordum kendimi, guyya benden ozurdilemisler ve bana yaranmak icin cok cok iyi davraniyorlardi sonra kaynanam aslinda bu olaylar olmadan once beraber otururuz diye dusunmustum ama simdi sen istemezsin dedi ruyamda ve uyandim. Sizlerinde yorumunu almak istiyorum lutfen yorum yapin.

Allah rüyani hayirlara vesile etsin insallah
rüyanin anlamini bilmiyorum ama efendimiz (s.a.v) rüyayi ilk yorumlayan nasil yorumlarsa öyle cikar buyuruyor
ve herkese rüyayi yorumlatmamayi tavsiye ediyor..
insallah rüyan evliligini hakkinda hayirli kilar
birde kisaca istihareye deginmek istedim efendimiz rüya ile amel etmeyin buyruyor bu rüyayi tavsiye etmis ama rüyaya seytan karisabileceginden (ancak efendimizin s.a.v oldugu rüyaya seytan karisamaz )böyle önemli kararlari alirken aklin iyice bulanmasina sebebiyet verebilir..Rabbimiz kurani kerimde "ehil kisilerle istisareni yap ve Rabbine güven" buyuruyor.
Allah hakkinda hayirli olan kararlara yönlendirsin seni.

Allah razi olsun bir cevap veren cikti. Cok tesekkurederim amin canim insallah hepimizin ruyalari hayirlara vesile olur.

X