Rüyamdan dolayı yemek yiyemiyorum ( midesi çabuk bulananlar okumasın) ve korku duyuyorum

Rvererdoggn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2024
48
10
24
Rğyamda öncesinde annem beni bir kadına götürüyor fal baktırmaya yere yatıyorum etrafımda dört beş kadın var kapalı oturuyorlar, sırt ğstü uzanıyorum halıya, kadın elini karnımda gezdiriyor ve karnında bir bebek görüyorum diyor ( öyle bir şey yok, evli falan değilim, reglmde normal, böyle bşr ihtimal söz konusu bile değil yani) neyse kalkıyorum sonrasında ve annemin yanına geçiyorum o kadın da annemin yanına oturuyor, vücudumun bel simidi dediğimiz kısmı kaşınıyor ve açıp bakıyorum ( ben çok zatıf bir insanım ama rüyamda belimde simit bile oluşmuş, hemde bayağı), silik olur hani tombul insanlarda öyle oldu sanıyorum ve katlanan yere bakıyorum, badem büyüklüklerinde et ben gibi şeyler var, ve kadınla annem bir an da onları kopariyorlar ( kanamıyor bile sanki yeni iyileşmiş bir yaranın kabuğunu alırsınız ya sadece öyle derimin üzeri kızarıyor, canım bile acımıyor zaten rüyamda da buna çok şaşırıyorum) çiğniyorlar, yaşlı teyzeler yer bunları badem denir diyorlar. Anında uyandım ve içimi çok büyük bir korku sardı, rüyayı göreli iki hafta oldu ama unutamıyorum hala, doğru düzgün bir şey yiyemez oldum, hem bir anlamı varsa bilmek hem de unutmak için ne yapmalıyım?

Annemin falmış oymuş buymuş normalde hiç işi olmaz ve zaten rüyamda da bakışları anneme hiç benzemiyor, bende baktırmam etmem korkarım zaten