Ben geneli icin kastedmedim canim Dindar birisi icin kizla erkegin konusmasi evet Zinadir.. Helali olmadigi icin..Biriyle mesajlaşmak zina mı oluyor?
Türkiyenin %99.9 u zina yapıyor o zaman...
Atabiliyorbi de ben bişeye takıldım instagram'da seni takip etmeyen ve senin de takip etmediğin kişi direkt'ten mesaj atabiliyo muydu ya ?
O zaman sen ne yapmış oldun sana göre yaniBen geneli icin kastedmedim canim Dindar birisi icin kizla erkegin konusmasi evet Zinadir.. Helali olmadigi icin..
Neden soylediniz bu sekilde..Hey maşşallah elhamdülillah
Ben geneli icin kastedmedim canim Dindar birisi icin kizla erkegin konusmasi evet Zinadir.. Helali olmadigi icin..
Ben geneli icin kastedmedim canim Dindar birisi icin kizla erkegin konusmasi evet Zinadir.. Helali olmadigi icin..
O zaman sen ne yapmış oldun sana göre yani
Saçma ötesi bi kadınla erkek mesajlaşınca zina oluyomuş hala böyle insanlar ama cevap yazmayı biliyo..Bende aynı şeyi sordum 2 kere nişanlanmış sonuçta sadece nişan oda helal değil ona göre dimi? Mesaj bu ya sevişmiyorsun senin bir tarafını görmüyor. Ne saçma sapan şeyler ya. mesajlaşmak zina ise konuşmak nedir kimbilir. Ben ayvayı yedim o zaman ünde yüzlerce erkekle konuşuyorum işim gereği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?