Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ruyamdaki kisi Bu mu ?
- Konu Sahibi Ah minel
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben geneli icin kastedmedim canim Dindar birisi icin kizla erkegin konusmasi evet Zinadir.. Helali olmadigi icin..Biriyle mesajlaşmak zina mı oluyor?
Türkiyenin %99.9 u zina yapıyor o zaman...
- 28 Mayıs 2014
- 126
- 16
- 38
Atabiliyorbi de ben bişeye takıldım instagram'da seni takip etmeyen ve senin de takip etmediğin kişi direkt'ten mesaj atabiliyo muydu ya ?
- 28 Mayıs 2014
- 126
- 16
- 38
O zaman sen ne yapmış oldun sana göre yaniBen geneli icin kastedmedim canim Dindar birisi icin kizla erkegin konusmasi evet Zinadir.. Helali olmadigi icin..
Neden soylediniz bu sekilde..Hey maşşallah elhamdülillah
- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.713
- 448
Ben geneli icin kastedmedim canim Dindar birisi icin kizla erkegin konusmasi evet Zinadir.. Helali olmadigi icin..
bu arada bişey sormak istiyorum biri gelip sana seninle evlenmek istiyorum derse zina mı olur
- 7 Aralık 2012
- 1.267
- 1.799
- 178
Ben geneli icin kastedmedim canim Dindar birisi icin kizla erkegin konusmasi evet Zinadir.. Helali olmadigi icin..
Nişanlınla hiç mesajlaşmadın mı? O zaman sende mi zina yaptın? Mesajlaşmanın nesi zina ya ? Televizyonda izlemeyin o zaman. Küçük yeğeninizin yabancı bir erkek gördüğünde neden ağladığı belli. Küçücük yaşta nasıl korkutmuşsanız artık. Kendi kendinize yorumlar yapmayın ya.
O zaman yabancı erkekle konuşmak doktora gitmek okula gitmek zina. Hatta bakkala gidip ekmek almak da zina. Önüne gelen din alimi kesilmiş memlekette. Sizin gibiler yüzünden islamı herkes yanlış görüyor. Ben kaç erkeğe iğne yaptım bende zina yapıyorum o zaman. peh neyse konu ile alakalı daha fazla yorum yapayacağım zaten kapanır bu konu. Rüyanda ki kişiyi Allah instagramdan göndermiş sana bunun bile muhasebesini yapıyorsun. Güldürün beni. Cveap vermişsin o zaman yarı zina işlemiş oldun.
- 7 Aralık 2012
- 1.267
- 1.799
- 178
O zaman sen ne yapmış oldun sana göre yani
Bende aynı şeyi sordum 2 kere nişanlanmış sonuçta sadece nişan oda helal değil ona göre dimi? Mesaj bu ya sevişmiyorsun senin bir tarafını görmüyor. Ne saçma sapan şeyler ya. mesajlaşmak zina ise konuşmak nedir kimbilir. Ben ayvayı yedim o zaman ünde yüzlerce erkekle konuşuyorum işim gereği
- 23 Ağustos 2012
- 49.891
- 1
- 231.525
- 798
O zaman evleneceginiz, helaliniz olan kisiyi nasil taniyip karar vereceksiniz ? Yani hic tanimadiginiz , konusmadiginiz biriyle tanimadan etmeden nikahtan sonra ayni yataga girmek igrenclik, murdarlik degil ama flort etmek zina mi?
Kafasi, kalbi, hayat gorusu hakkinda fikir sahibi olmadiginiz biriyle evlenmek resmen hayatin ustune kumar. Anlasamazsaniz ne olacak, bingoyu tutturana kadar evlenip bosanacak misiniz, yoksa kader buymus diyip mutsuzluga razi mi olacaksiniz?
Zina , Ibrahimi dinlerin kutsal kitaplarinda gecen , buyuk bir gunah olarak anilan bir eylem. Flort eden herkes zina mi yapiyor sizin teorinize gore ? Bu durumda dunya nufusunun %99.9u zina yapmis, gunahkar, cehennemlik oluyor. Bu kadar kesin konusmadan once durun , neden bahsettiginizi bir dusunun bence. Kendiniz neye istiyorsaniz inanabilirsiniz tabi ama sizin inandiginiz seyleri dunyanin mutlak gercegiymis gibi yazmayin, hele de binlerce kisinin okudugu bir platforma.
Sizin adama da gelince, bence o da gencligini yasamak istiyor, yasitlari gibi flort edip zina yapmak istiyor. Yasitlari gibi tanismak icin sosyal medyadan mesaj atmis iste, ne var bunda ? Cubbeye de girse, haci hoca da olsa genc adam iste. Bir de olayi dindar gecinip sosyal medyada fink atmak, dua etme, umre bahanesiyle kizlara yazilmak olarak da algilayabiliriz tabi ama ben olaya genc adam iste diyip gecmeyi tercih ediyorum.
Neyse soylemek istedigime geleyim: ruyayla amel olmaz, gercek dunyaya donun. Konunuz bastan asagi hayal aleminde, ruyalarda geciyor zaten.
- 28 Mayıs 2014
- 126
- 16
- 38
Saçma ötesi bi kadınla erkek mesajlaşınca zina oluyomuş hala böyle insanlar ama cevap yazmayı biliyo..Bende aynı şeyi sordum 2 kere nişanlanmış sonuçta sadece nişan oda helal değil ona göre dimi? Mesaj bu ya sevişmiyorsun senin bir tarafını görmüyor. Ne saçma sapan şeyler ya. mesajlaşmak zina ise konuşmak nedir kimbilir. Ben ayvayı yedim o zaman ünde yüzlerce erkekle konuşuyorum işim gereği
- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
rüya konusunda bır tane daha konun var
2 kere nişan atmıssın.. bence evlenmek istiyorsun ve buna rüyaların yol göstersın ıstıyorsun
bilinç altına işliyor ve rüyalarına gırıyor.
ınstagram meselesıne gelırsek eger profıl foton buradakı avatarın tarzında bir şeyse
ya da bazı sayfalara yorum attıyorsan görenlerin mesaj atması cok normal. çok var çünkü..
ayrıca mesajlasmak zınaysa, aynı seyı sende yaptın
instagramda olmaman lazımdı bu tarz düşünüyorsan
2 kere nişan atmıssın.. bence evlenmek istiyorsun ve buna rüyaların yol göstersın ıstıyorsun
bilinç altına işliyor ve rüyalarına gırıyor.
ınstagram meselesıne gelırsek eger profıl foton buradakı avatarın tarzında bir şeyse
ya da bazı sayfalara yorum attıyorsan görenlerin mesaj atması cok normal. çok var çünkü..
ayrıca mesajlasmak zınaysa, aynı seyı sende yaptın
instagramda olmaman lazımdı bu tarz düşünüyorsan
- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.572
- 298
Benden sana tavsiye rüyalarını herkese anlatma.
Rahmetli annanem rüyanı suya anlat yele anlat alsın götürsün senden ama ele anlatma derdi.
İkincisi evlenmek istiyorsun sanırım dini hassasiyetlerinde var bu sebeple böyle rüyalar görüyor olabilirsin.
Bir avuç tuz yutup yatarsan gece rüyanda bardak bardak su içersin tabi. Seninki de bu hesap.
Rahmetli annanem rüyanı suya anlat yele anlat alsın götürsün senden ama ele anlatma derdi.
İkincisi evlenmek istiyorsun sanırım dini hassasiyetlerinde var bu sebeple böyle rüyalar görüyor olabilirsin.
Bir avuç tuz yutup yatarsan gece rüyanda bardak bardak su içersin tabi. Seninki de bu hesap.