• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ruyamda seninle evleniyodum yataktan sicradim korktum diyen eski sevgili ?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Gecen bi konu acmistim 5 ay suren bi iliskim vardi cok iyi kibar bi insandi ama mesafelerden dolayi ben ayrildim duygularimdan da cok emin degildim biraz sorunlarim vardi .
Biz 3 ay once tekrar normal olarak konusmaya basladik ben biseyler hissettim ve mumkun oldugu kadar konusmayi kestim .
Bugun mesaj atmis seni ruyamda gördüm diye rüyasi da soyleymis ' ben onlarin evine gidip ben evlencem oglunuzun haberi var diyip oraya yerlesmisim ailesi sok olmus ona ulasmis oda hic biseyden haberim yok diyip ebve gelmis ben yataginda pijamalarimla yayilmis uyuyomusum ailesi tepki gostermis ve ben orda yasiyomusum' anlatti gulduk eglendik cok korktum dedi aciklayamadim aileme dedi ruyamda bende niye etkilendin bu kadar onceden evlenmeyi deli gibi istiyodun dedim güldüm . Oda artik istemiyorum 30a kadar planlarim var evlenemem ben istemiyorum evlilik cok kotuymus hayallerim var o kadar cok korktum yataktan sıcramisim cok kotuydu dedi bende ben ruyana bilerek girmedim durup dururken bunu anlatip neden evlenmem diye tutturuyosun dedim oda benim yerimde sen olsan ne yapardin dedi senin evine yerlessem dedi bende haklisin bende evlenmeyi dusunmuyorum heleki senle hic dusunmem cok korkardim dedim oda niye laf sokuyosun ben senden degil evlilikten etkilendim dedi bende anca ruyanda görürsün düşüncesi bile kötu iyi geceler sana dedim . Tuhafima gitti ne bu adamin amaci ??

Allah bilir ama bana planlı bir "rüya" gibi geldi :) uyduruyor gibi sanki. "Benimle evlilik gibi bir düşüncen varsa hani hiç düşünme." İmajı çiziyor saçma sapan. Herhalde o bunu sana bir şekilde söylemek istiyordu, bir yol düşündü aklına da bu geldi. Neyin egosu, ne yaşıyor bilemedim.. Bence bu konuşmayı sebep edip uzaklaşın

Inanin hastaneye yattiginda gecmis olsun muhabbetinden baska kendi kendime bi konu acmadim bi mesaj atmadim bi kac kez konusmayo kestim kendisi özur diledi tekrar konusmak icin engelleyip engelimi kaldirip dogum gunumu kutlayan oydu bugunde kendi kendine bunu anlatti ve evlenmiycem dedi sasirdim ve bozuldum acikcasi onunla evlenme planim da yoktu ki :)
Allah bilir ama bana planlı bir "rüya" gibi geldi :) uyduruyor gibi sanki. "Benimle evlilik gibi bir düşüncen varsa hani hiç düşünme." İmajı çiziyor saçma sapan. Herhalde o bunu sana bir şekilde söylemek istiyordu, bir yol düşündü aklına da bu geldi. Neyin egosu, ne yaşıyor bilemedim.. Bence bu konuşmayı sebep edip uzaklaşın

Numara olduğunu hic düşünmemiştim aklima gelmedi yani gayet gülerek anlatti ama cok abartti evlenmek istemiyorum diye . Bi zamanlar evlenmek icin can atardi karaktersizlik yaptigi benim gözümde komik bi duruma düstü :)
Ne ucuz numara
Laf sokmak için o kadar senaryo yazmış aciz

Inanin hastaneye yattiginda gecmis olsun muhabbetinden baska kendi kendime bi konu acmadim bi mesaj atmadim bi kac kez konusmayo kestim kendisi özur diledi tekrar konusmak icin engelleyip engelimi kaldirip dogum gunumu kutlayan oydu bugunde kendi kendine bunu anlatti ve evlenmiycem dedi sasirdim ve bozuldum acikcasi onunla evlenme planim da yoktu ki :)
Kendini naza çekiyor güya :/ ne kadar gereksiz. Yani erkek adamsın, yakışıyor mu hiç

bu kadar ısrarla karsı cıkmanın sonu evlilik olacak gibi duruyor, o enerjiyi alıyorum sizden. ilerde cocuklarınıza bu tatlı hikayeyi anlatırken beni de anın :KK48:

Ay evlilik korkusu olan bir ana kuzusu daha geciniz vakit ayirdiginiza degmez bide boyle ucuz numaralara basvuruyor yalacilikk cok gelismis kendince akilli saniyor sanirsam

Bi tarafı açıkta kalmış demek ki :) Bir daha da görüşleyim bence. Ayrıldıktan sonra seviyesizleşen erkeklerden belli.

Ay yok ya duygularim yetersizdi o yuzden de ayrildim ama hata mi ettim acaba diyip sonradan kiymetlenmisti büyük konusmak ta istemem
bu kadar ısrarla karsı cıkmanın sonu evlilik olacak gibi duruyor, o enerjiyi alıyorum sizden. ilerde cocuklarınıza bu tatlı hikayeyi anlatırken beni de anın :KK48:

Sevgiliykende evlilik delisiydi kendisi sözde tabi . Numara yaptigi aklima gelseydi farkli yaklasirdim aklimca şaka yapiyo ama kendiisini belli etti . Cok yüz vermisim
Ay evlilik korkusu olan bir ana kuzusu daha geciniz vakit ayirdiginiza degmez bide boyle ucuz numaralara basvuruyor yalacilikk cok gelismis kendince akilli saniyor sanirsam

Bi tarafı açıkta kalmış demek ki :) Bir daha da görüşleyim bence. Ayrıldıktan sonra seviyesizleşen erkeklerden belli.

Sevgiliykende evlilik delisiydi kendisi sözde tabi . Numara yaptigi aklima gelseydi farkli yaklasirdim aklimca şaka yapiyo ama kendiisini belli etti . Cok yüz vermisim
Hos degil soyledikleri cok korkunctu ayni evdeydij vs nasi bi anlayistir o kadar korkuyosa iliski falan kurmasin otursun bi basina

Rüyasında ondan habersiz evine girip yerleşmişsiniz. Benim buradan yorumladığım; eski sevgiliniz, sizin onun hayatında özel bir yer tuttuğunu farketmiş ve bu durum onu korkutmuş. Bence size kendisinin istediğinden daha derin duygular besliyor bilinçaltında. Ama sizinle bir ilişki kurmak istemediği işin bu duyguları onu korkutuyor. İyi ki eski’ye terfi ettirmişsiniz bunu hiç geri dönük bakmayın

Terkedilmeyi sindirememiş. Onun acısını rüya planından çıkarmaya çalışıyor. Yemeyin.

Bence 40 yaşına kadar evlenmesin anca biter ergenlik dönemi.

Daha 17, 17, 17ymiş :anne:
Gerçi ben 17 yaşımda da flörtün ustasıydım :KK70:
Seni özlemiş işte ne yapsın ama sevgili olursanız yine emek vermeyecek, aynı çocukça işlere devam edecek

Bence Agzını arıyor.Tam tersi evlilik düşünüyor ama senden darbe gördüyse gururundan üzmeye çalışmış.Çok çocukça davranmış

Uydurmuş.Az büyüde gel kücük kardesimde hep rüya uydurur deseydin..
Bende bu gün toplanıp sana kacacaktım ,görüyonmu icine dogmuş derdim .:deli:

katılıyorum tamamen .

Back