- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
- Konu Sahibi Mevsim hep bahar
ÇokzelLotus seni bulmuşken hemen sorabilir miyim Barış ismi nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÇokzelLotus seni bulmuşken hemen sorabilir miyim Barış ismi nasıl
Ay cok teşekkür ederiim sen de sağlıkla doğur ve büyüt inşallah Eylül’ünüÇokzel
İşte ben koymayiverin n'olacak ki demeye çalışıyorum.Etkileniyorum lütfen yapmayın zaten etki altındayım
Hepimiz inşallahAy cok teşekkür ederiim sen de sağlıkla doğur ve büyüt inşallah Eylül’ünü
Yani canım tabi ama işte bilmiyorum isim bulamazken karar vermekte zorlanirken birden bire karşıma çıkıncaİşte ben koymayiverin n'olacak ki demeye çalışıyorum.
Allah'in has isimleri; Allâh, Er-Rahmân, El-Ĥalik, El-Kuddûs, Er-Nur Allaha has bir isim olduğu için Allaha ait isimlerin çocuklara ağır geldiğini söylüyorlar
Çok teşekkür ederim ikranur diye koyacağım inşallah ismini bebeğiminYani siz bilirsiniz bende rüyamda "Ömür"ismini görmüştüm. Esime çocuğumuzun ismini Ömer diye değiştirelim mi diye soruyordum cocugum 1 yas civariydi rüyamda. Ama bu 2 ismi de koymadım. Bence takıntı yapmayın içinize sinen bir ismi koyun. Ve babanın da gönlü olsun. Bizde 7.ayda mi ne karar vermiştik isme anca. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Meryem cok guzel isim gercekten.Gördüğümüz her ruya sahih değildir, ruyalarin tabirinide herkes yapamaz ancak, bazi evliyalarin kalplerine koydu Rabbimiz. Ben olsam en sevdigim dini isimlerden koyardim, ornegin Meryem
Baba ikna oldu muÇok teşekkür ederim ikranur diye koyacağım inşallah ismini bebeğimin
Ennur da allah cc 99 isimlerinden biridir ve allahın hiçbir ismi çocuklara konulması tavsiye edilmez çünkü çocuklara ağır gelir misal samed allah cc ismidir eğer koyacaksanız başına kul eki koyup koyun der hangi hocaya giderseniz gidin arapçada da kul abdul demektir yani abdulsamet olur böylece allahın kulu samet manasına gelir fakat bu kız isimlerinde malesef başına ek gelmediği için konulamaz diye söylenir herkesin bilgisi farklı işte çokta dini konulara girmek istemiyorum sitede yasak çünküAllah'in has isimleri; Allâh, Er-Rahmân, El-Ĥalik, El-Kuddûs, Er-
Razzak, El-Muhyi, El-Mumît, Mâlikulmulk ve Zul Celâli vel
İkrâm. Bu yazdiklarim yalnizca Allah 'ın has isimleridir ve direkt yaratilmislara koymak tehlikelidir, ornegin er razzak, kullarina rizki veren manasinda, bir kimseye bu sekil denilmez, bundan dolayi kullanilmaz bu isimler, bunun disindaki isimler Allah icin kullanildiginda farkli, bizler icin kullanildiginda ise farkli manaya gelir. Ornegin nur ismi bizler icin ışık manasina gelir diyebiliyorum ama Allah hakkinda kullanildiginda 2 manasi vardir ve insanlara kullanildigi gibi degildir ( saat gec oldugundan uzunca yazamayacagim). Nur'u kullanmakta sakinca yok yani❤
Nur Allaha has bir isim olduğu için Allaha ait isimlerin çocuklara ağır geldiğini söylüyorlar
Ennur da allah cc 99 isimlerinden biridir ve allahın hiçbir ismi çocuklara konulması tavsiye edilmez çünkü çocuklara ağır gelir misal samed allah cc ismidir eğer koyacaksanız başına kul eki koyup koyun der hangi hocaya giderseniz gidin arapçada da kul abdul demektir yani abdulsamet olur böylece allahın kulu samet manasına gelir fakat bu kız isimlerinde malesef başına ek gelmediği için konulamaz diye söylenir herkesin bilgisi farklı işte çokta dini konulara girmek istemiyorum sitede yasak çünkü
Öyle yapıcam canım çok teşekkür ederimbende rüyamda hatice ismini görmüştüm ki ben kızıma zaten iki isim hazırlamıştım ,
amaa kulağına okunurken 2 isminin yerine hatice ismini okuduk ,
kötü bir isim değil , bence koymalısın ,
rüyanda gördüysen koy derim ikranurda da çok güzel bir isimMerhaba kızlar daha öncede isim konusunda buraya önerilerinizi aldım ve yazanlara teşekkür ediyorum . Biz 28. Haftadayim hamileliğimde halen isim koyamadik daha doğrusu babamızla anlaşamıyoruz . Bir kaç gün önce rüyamda hiç gercekte birkez olsun aklıma gelmeyen bir ismi ,rüyamda kızımı doğurmuş ve ismini soran birine isminin ikranur olduğunu ilettim. Şimdi bu takıldı aklıma acaba rüyamda gördüğüm ismi koymalı mıyım, manasınıda telafuzunuda sevdim içime de belki rüyam dolayısıyla sindi gibi . Buarada rüyaları çoğunlukla çıkan biriyim . Sizce bu bana Allah tarafından önerilen bir isim midir, gerçekten bilenlerin cevabını bekliyorum . Hepinize şimdiden teşekkür ederim
Öyle yapıcam minnoşum biliyosun ne kadar kararsız bir durumda olduğumuzurüyanda gördüysen koy derim ikranurda da çok güzel bir isim