• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rüyamda gördüğüm bebeğimin adı...

Gebelik hurafeleri bitmiyor hiç boşver :) şunu yeme, buna bakma, rüyana inan vs vs uzayıp gidiyor. Banada korku filmi izliyorum diye kızıyorlardı. Çocuk neye bakarsan ona benzermiş :) jurassic park izlemiştim ama kızım T-Rex 'e benzemiyor :) bazen saçmalamakta sınır tanımıyor insanlar

heheh buna çok güldüm allah güzel yazılar yazsın kızınıza :) evet özellikle bu dönemde bana da çok şey söylüyorlar bir an önce doğsun yavrum da bende bunlardan kurtulayım inşallah :)

hamilelikte hormonlar tavan yaptığı için ruyalar derın ve çok olur. ruyaya gore ısım konulmaz konulsada kopek ısırmaz ne içinizden geçiyorsa onu koyun... sağlıklı doğumlar dılıyorum...

heheh buna çok güldüm allah güzel yazılar yazsın kızınıza :) evet özellikle bu dönemde bana da çok şey söylüyorlar bir an önce doğsun yavrum da bende bunlardan kurtulayım inşallah :)
Aminnnn cümlemizin evladına inşallah. Sakıncası yoksa neydi gördüğünüz isim merak ettim

Aminnnn cümlemizin evladına inşallah. Sakıncası yoksa neydi gördüğünüz isim merak ettim

ben bebeğimin cinsiyetinin öğrenince adını Asil koymak istedim artık o kadar benimsemişim ki rüyamda bile çocuğumu asil diye seviyordum :) ama sonra saçma sapan rüyalar artınca Asil koyma diye bişeylr gördüm :)

ben bebeğimin cinsiyetinin öğrenince adını Asil koymak istedim artık o kadar benimsemişim ki rüyamda bile çocuğumu asil diye seviyordum :) ama sonra saçma sapan rüyalar artınca Asil koyma diye bişeylr gördüm :)
O zaman siz rüyadan etkilenmemişsiniz rüya sizden etkilenmiş oluyor bu durumda :) çok takmayın rüyaları bence. Bilinçaltı çok etkiliyor insanı. Benim çinden girip vandan çıkmışlığım var rüyalarımda. Gece neyi düşünerek yatarsam tv de izlediğim haber ve dizilerle birlikte harmanlayıp ultra saçma rüyalar gören biriyim. Hamileyken düşünün halimi :))

O zaman siz rüyadan etkilenmemişsiniz rüya sizden etkilenmiş oluyor bu durumda :) çok takmayın rüyaları bence. Bilinçaltı çok etkiliyor insanı. Benim çinden girip vandan çıkmışlığım var rüyalarımda. Gece neyi düşünerek yatarsam tv de izlediğim haber ve dizilerle birlikte harmanlayıp ultra saçma rüyalar gören biriyim. Hamileyken düşünün halimi :))

:)))) benim yeni başladı bu saçma rüyalarım sizin rüyalar böyleyse benimde kesin böyle olur :) zaten haber falan izleyemiyorum birden gülerken sonrasında deli gibi ağlıyorum :))) allah yardımcımız olsun en azından bunun normal birşey olduğunu anladım çook teşekkür ederim :) :KK200:

Back