- 16 Haziran 2011
- 15.018
- 63.573
- 798
İyi akşamlar hanimlar bir hafta içinde iki kere rüyamda eşim beni aldatmış görüyorum eşime soyledim bı yerin açık kalmış ondandır dedi siz olsanız ne düşünür dünüz
Teşekkür ederim haklisinizEşinizin haklı olduğunu düşünüyorum. Biri memede , 2 küçük kızla rüyadan nem kapıp; eşinize sarmayın. Sağlığınıza dikkat edin.
Tam bir "ellere verir talkimi,kendi yer salkımı" konusu değil mi?Ha anladim baskasina yapilirsa sorun yok ama size yapilirsa baska ok. Alti ustu ruya takilmayin.
Anladık herhalde bende rüyanızda malum olmuş size dedim, siz anladınız mı?Rüya dedim gercek demedim
GoooooooooooolA) Bilinçaltı
B) Vicdan (verdiğiniz tavsiyeye vicdanınız inanmamış)
Bir yeriniz açık kalmış , sıkı sıkıya örtün dolayın etrafınızdan çarşafı yatın geçer.İyi akşamlar hanimlar bir hafta içinde iki kere rüyamda eşim beni aldatmış görüyorum eşime soyledim bı yerin açık kalmış ondandır dedi siz olsanız ne düşünür dünüz
ya bişey sorcam aradan 2,5hafta geçmiş nasıl hatırlıyosunuz ben bu forumda yazıştıgım kimsenin nickinin hatırlamam siz bide dedigi lafı hatırlıyosunuz brravo vallaAma siz aldatan erkege yapici olmak lazim diyen uye degil misiniz? Demek ki yapici olmak lazim.
Gıcık olmuştur.ya bişey sorcam aradan 2,5hafta geçmiş nasıl hatırlıyosunuz ben bu forumda yazıştıgım kimsenin nickinin hatırlamam siz bide dedigi lafı hatırlıyosunuz brravo vallaben hayatta hatırlayamamm
Nesi başka yahu, tıpkısının aynısı. Rüyası bile dertlere salmış sizi. Umarım boynuz ay pardon aldatıldığınız önceden malum olmuştur size de nasıl yapıcı olunur hepimize gösterirsiniz.Şöyle diyeyim bu başka o konu baska
Hahaha Eşiniz haklı. Bir yeriniz açık kalmış. Ama 3.yü tekrar görürseniz o zaman bir düşünün derimİyi akşamlar hanimlar bir hafta içinde iki kere rüyamda eşim beni aldatmış görüyorum eşime soyledim bı yerin açık kalmış ondandır dedi siz olsanız ne düşünür dünüz
Benşm eşim de dün gece rüyamda aldattı beni hatta kadından çocuk yapmıştı ben de hamileyim ama hep diğer kadınla ilgileniyordu falan napayım adamın boğazına mı çökeyim aldattın beni diye rüya işteİyi akşamlar hanimlar bir hafta içinde iki kere rüyamda eşim beni aldatmış görüyorum eşime soyledim bı yerin açık kalmış ondandır dedi siz olsanız ne düşünür dünüz
Sizinki benden daha kötüymüşBenşm eşim de dün gece rüyamda aldattı beni hatta kadından çocuk yapmıştı ben de hamileyim ama hep diğer kadınla ilgileniyordu falan napayım adamın boğazına mı çökeyim aldattın beni diye rüya işteçok aldatma temalı şeyler görüp okuyoruz ondan oluyor bir de üstümüzü iyi örtmemiz lazım yaz, hava sıcak diye yayıldık iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?