Öyle değil siz anlamiyosunuz beniHa anladim baskasina yapilirsa sorun yok ama size yapilirsa baska ok. Alti ustu ruya takilmayin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle değil siz anlamiyosunuz beniHa anladim baskasina yapilirsa sorun yok ama size yapilirsa baska ok. Alti ustu ruya takilmayin.
Öyle değil siz anlamiyosunuz beni
Teşekkür ederim şimdi anlaştıkRuya ruya takilmayin diyorum. Aldatilma konulari bilincaltinizda yer etmis.
Burda yazmaya devam ederseniz hergece göreceksiniz o rüyayıMalesef iki kere gördüm 3 olmaz insallah
Rüya gormeyim diye uyumaya korkuyorumBurda yazmaya devam ederseniz hergece göreceksiniz o rüyayı
Yapıcı olursun olur biter bacım, neyini dert ettiğini anlamadım ben.Ben sadece rüyamı sormak istedim yapıcı olmak başka bu konu baska
Aldatılmanın rüyası bile aklınızı kaçırıyor. Nasıl başka bir kadına yapıcı olun diyebildiniz?Rüya gormeyim diye uyumaya korkuyorum
Luften bu kadarda kırıcı olmayinAldatılmanın rüyası bile aklınızı kaçırıyor. Nasıl başka bir kadına yapıcı olun diyebildiniz?
Ben defalarca hem de saçma sapan insanlarla rüyamda oooo neler yaptım.Luften bu kadarda kırıcı olmayin
Allah aşkına ne kırılgansınız. Sizin söylediğiniz lafı dile getirince neden biz kırıcı oluyoruz. Düzgünce cevap vermek yerine kırıcı olmayın o konu farklı deyip duruyorsunuz.nasıl yapıcı olun yorumu yaptınız diye soruyorum. Cevap vereceğinize saçma saçma laflar. Soru açık siz korkarken başka kadına nasıl böyle söylediniz? Lütfen cevaplayın.Luften bu kadarda kırıcı olmayin
Ben onu kötü niyetle söylemedimAllah aşkına ne kırılgansınız. Sizin söylediğiniz lafı dile getirince neden biz kırıcı oluyoruz. Düzgünce cevap vermek yerine kırıcı olmayın o konu farklı deyip duruyorsunuz.nasıl yapıcı olun yorumu yaptınız diye soruyorum. Cevap vereceğinize saçma saçma laflar. Soru açık siz korkarken başka kadına nasıl böyle söylediniz? Lütfen cevaplayın.
Bunda kırıcı olan ne var bana bir açıklar mısınız?Luften bu kadarda kırıcı olmayin
Bakın ben de kötü niyetle söylemiyorum, diyorum ki belki de size malum olmuştur rüyanızda, kocanız sizi aldatıyordur, eğer böyle birşey varsa yapıcı olmanızı öneririmBen onu kötü niyetle söylemedim
Tamam bende size kötü niyetle söylemedim. Kırılacak bir şey yok. İyi niyetle söylüyorum. Başkasına söylediğiniz tavsiyeleri kendinizde uygulayın. Rüyada değil gerçekte bile aldattığını görseniz yapıcı olun. 2 prensesinizi düşünün. Yuva yapmak zor.Ben onu kötü niyetle söylemedim
Rüya dedim gercek demedimBakın ben de kötü niyetle söylemiyorum, diyorum ki belki de size malum olmuştur rüyanızda, kocanız sizi aldatıyordur, eğer böyle birşey varsa yapıcı olmanızı öneririm
Değiştirmeye çalıştım olmadı Eylül de değiştire bilirsin uyarı geldiHani siz isminizi değiştirecektiniz, prens değil prensesleriniz var diye?
Konuya cevabım da bdv okumayı bırakın, kadınlar kulübünü kapatıp telefonu sakince yerine koyun.
İnsan ister istemez etkilenebilir empati kurduğu konulardan