• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

rüyamda eşim beni aldatmış görüyorum eşime soyledim bı yerin açık kalmış ondandır dedi siz olsanız ne düşünürdünüz?

Luften bu kadarda kırıcı olmayin
Allah aşkına ne kırılgansınız. Sizin söylediğiniz lafı dile getirince neden biz kırıcı oluyoruz. Düzgünce cevap vermek yerine kırıcı olmayın o konu farklı deyip duruyorsunuz.nasıl yapıcı olun yorumu yaptınız diye soruyorum. Cevap vereceğinize saçma saçma laflar. Soru açık siz korkarken başka kadına nasıl böyle söylediniz? Lütfen cevaplayın.

Son zamanlarda aldatmayla ilgili film izlediyseniz, rüya görmüş olabilirsiniz. Yada bilinç altında çok düşünüyorsunuz :işsiz:

Allah aşkına ne kırılgansınız. Sizin söylediğiniz lafı dile getirince neden biz kırıcı oluyoruz. Düzgünce cevap vermek yerine kırıcı olmayın o konu farklı deyip duruyorsunuz.nasıl yapıcı olun yorumu yaptınız diye soruyorum. Cevap vereceğinize saçma saçma laflar. Soru açık siz korkarken başka kadına nasıl böyle söylediniz? Lütfen cevaplayın.
Ben onu kötü niyetle söylemedim

Ben onu kötü niyetle söylemedim
Tamam bende size kötü niyetle söylemedim. Kırılacak bir şey yok. İyi niyetle söylüyorum. Başkasına söylediğiniz tavsiyeleri kendinizde uygulayın. Rüyada değil gerçekte bile aldattığını görseniz yapıcı olun. 2 prensesinizi düşünün. Yuva yapmak zor.

Hani siz isminizi değiştirecektiniz, prens değil prensesleriniz var diye?
Konuya cevabım da bdv okumayı bırakın, kadınlar kulübünü kapatıp telefonu sakince yerine koyun.
İnsan ister istemez etkilenebilir empati kurduğu konulardan

Hani siz isminizi değiştirecektiniz, prens değil prensesleriniz var diye?
Konuya cevabım da bdv okumayı bırakın, kadınlar kulübünü kapatıp telefonu sakince yerine koyun.
İnsan ister istemez etkilenebilir empati kurduğu konulardan
Değiştirmeye çalıştım olmadı Eylül de değiştire bilirsin uyarı geldi

Back