- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
-
- Konu Sahibi Sympathique
Canım bildiğim kadarıyla rüyada bebek emzirmek cocuk sahibi olmaya delalet eder. bende gecen hafta mı ne rüyamda görmüştüm bebek emzirdiğimi rüya tabirine baktım cocuk sahibi olmaya işarettir diyor. ben de tüp bebek tedavisindeyim canım 2 nidan test günüm. Allah hayır etsin insallah, güzel bir rüyaa
cnm inşallah kızların dediği gibi olur bu ay olmasada bidahaki ay inşallah rabbim hayırlısıyla cümlemize nasip etsin tez zamanda inşallahhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hemen şimdi hamilesin demedik biz de zatenlülülülülülü
Ben taa 6-7 ay önce görmüştüm böyle bir rüya elinde biberonuyla bir bebek verilmişti kucağıma ben onu doyurdum.6 ay sonra ancak çıktı rüya yani.Biraz sabır, rüyalar Allah'tan gelen mesajlardır inanmalısın.
valla kızlar bende 15 gün önce filan rüyamda bebek emzirdiğimi gördüm hatta uyandığımda sanki göğsümün ucu ıslaktı.yani okadar gerçek gibiydi ve ben 6 gün önce hamile olduğumu öğrendim.inşallah sizlerinde olur canlarım
kızlar bebek emzirmeyi öyle güzel anlatmışsınız ki imrendim valla....ben hiç emzirdğimi görmedim....ama her gece yatarken dua ediyorum allahım hamileysem eğer rüyamda göreyim diye ilk gece dua edip yattığımda hamile olduğumu söylüyor ananem bana bak ben senin yüzünden anladım sen hamilesin dedi uyandım....o an bile ükemmel di heralde hamile olduğumu öğrensem kafayı yerim aramadığım söylemediğim insan kalmaz.....kızlar dua edin 3 nisana az kaldı.....
ay canim insallah hamile kalirsinda herkese ,ozellikle bizlerede haber verirsin ,biliyosun burda tum dunyadan insan var sesini tum dunyaya duyurmus olursun,:roflol:
3 nisandan doktorami gitceksin,insallah hayirli haberlerini aliriz optum canima.s.a.s.
kzı derram üzülme kız senin adın derya kocanın adıda da ramazan mı acaba haaaaaaa