Merhaba kadınlar kulübü üyeleri bugün gördüğüm bi rüyayı anlatmak istedim sizlere ama Önceden bilgilendirme yapmak istiyorum 1 senelik evliyim çocuk istiyoruz olmayınca muayene oldum ve rahim filmi çekildim 17 eylülde hiçbi sıkıntı çıkmadı neyse asıl konumuza gelelim malum rahim filmi sonrası bende bi umut oluştu ve acaba hamile miyim diye açıkçası kendi kendime düşünür oldum bugünde rüyamda kucagimda kız çocuğu vardı benim değildi ama seviyodum falan bana hediye verilmiş oluyodu ve içinden kız bebek takımı çıkıyordu kendi kendime diyodum işte kendi çocuğum olursa giydiririm falan diye sonra aniden uyandım rüyalara anlam yükleyen birisiyim aslında ama bilinç altima yerleştiği için gormus olabilirim de diyorum adetim gecikti aslında ama ara sıra gecikmeler yaşadığım için elim test yapmaya gitmiyor ya bi kaç gün içinde olursam hayal kırıklığına ugrarsam diye çok ikilemde kaldim test yapsam da yada herşeyi akışına mı bıraksam beklesem yani düşünmeden kafaya takmadan yorumlarınızı bekliyorum