- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
- Konu Sahibi Altagracia_
-
Bu çoğu kişide olan bir bişeO da bişey mi , ben rüya görüyorum uyanıyorum sonra uyuyorum film gibi rüyama kaldığım yerden devam ediyorum , çok sık olmuyo ama tuhaf bi duygu :)
Teşekkür ederim öneriler için ama bu durum günlük,aylık ,anlık bir durum değil yıllardır böyle ben artık yıldım. Herzaman böyle ama canım sıkkınken cok daha fazla oluyor bu gece 5-6 kez kalktım herseferinde bi kaostan uyandım 5 dakıka dalsam bile savaştan çıkıyorumbebeğiniz var sanırım. o sebepten vereceğim öneriyi uygulamak sizi biraz zorlayabilir ama olabildiğince sakinleşip uyumaya çalışın. su sesi veya doğa sesleri dinleyerek uyumayı deneyebilirsiniz. ben de kafam çok dolu olduğunda atraksiyonlu rüyalar görüp çok yorgun uyanabiliyorum. bebeğiniz çok küçük değilse bir veya iki gün anneannesine veya babannesine bırakıp kafanızı dinleyin. mutlu anne mutlu bebek demek. gerektiğinde bebeğiniz için kendinizi daha ön planda tutmanız gerekiyor. kafanızı dinleyip, stresi atıp rahat bir uykuya dalabilirsiniz
Hayır office emzırme ile alakalı değil bebegım 4 aylık bu durum yıllardır var. Papatya çayını yıllar önce denemiştim iyi gelmısmıydı hatırlamıyorum.Denicem teşekkür ederimneredeyse saat başı kalktığın için normal bir durum.. 2 saat sonra kalkacaksın diye hemen uykuya dalmaya çalışıyorsun, beyin de aksiyon moduna geliyordur :) emzirme dönemi bitince sakinleşirsiniz, o zamana kadar sütü kesmezse papatya çayı içip hafif bir müzikle uyuyun..
Çok takıntılıyım malesef lohusalıgımda kv beni biçti gitti hala atlatamadım sürekli bunu düşünüyorum. Birşeyleri takınca çok daha fazlalasıyor.Lamba kullanmıyorum dışardan gelen hafıf bir ışık var onunla yatıyoruzSağlıklı ve derin uyku sonrası görülen rüyaların çoğu hatırlanmaz , ama senin gibi çok yorgun olan , sık sık uyanan biri derin uyumuyordur ondan bu durumu yaşıyorsun , bu rüyanda gördüklerinde bilinc altın çok dolu veya günlük hayatında bazi seyleri kafana fazla takiyorsundur... birde bebeğin olduğu icin tasalı uyuyorsun ondan yani.. gece lambası kullaniyorsan eğer rengini değiştirebilirsin yada hiç kullanma..!!
Teşekkür ederim öneriler için ama bu durum günlük,aylık ,anlık bir durum değil yıllardır böyle ben artık yıldım. Herzaman böyle ama canım sıkkınken cok daha fazla oluyor bu gece 5-6 kez kalktım herseferinde bi kaostan uyandım 5 dakıka dalsam bile savaştan çıkıyorum
Rüyayı hatırlamak için rüya esnasında uyanmamız lazımmış. Yani çok fazla rüya gördüğünüzü düşünüyorsanız, uykunuz çok kalitesiz demek, sık sık bölünüyor. Bunun sebebi şu an bebek muhtemelen, ama bebek olmadan önce de böyle diyorsunuz o sıkıntı. Uykunuzu düzene koymak, kaliteli bir uyku için her türlü önlemi almak lazım.Bu çoğu kişide olan bir bişe
Benim rüyasız geçen uykum yok ve sürekli olumsuzlukların içindeyim uyandıgımda hayattan nefret ederek uyanıyorum.
Hayır office emzırme ile alakalı değil bebegım 4 aylık bu durum yıllardır var. Papatya çayını yıllar önce denemiştim iyi gelmısmıydı hatırlamıyorum.Denicem teşekkür ederim
Tam ifade edemedim kendimi evet rüya esnasında uyanıyorum herşeyi hatırlıyorum. 5 dakika önce daldığım uykudan tam birine vurucakken kavga esnasında uyanıyorum. O an tüm rüyayı anlatabılırım ama sabaha kadar onlarcası eklendiği için genelde sabah uyanmadan önceki son rüyamı hatırlıyorum.Rüyayı hatırlamak için rüya esnasında uyanmamız lazımmış. Yani çok fazla rüya gördüğünüzü düşünüyorsanız, uykunuz çok kalitesiz demek, sık sık bölünüyor. Bunun sebebi şu an bebek muhtemelen, ama bebek olmadan önce de böyle diyorsunuz o sıkıntı. Uykunuzu düzene koymak, kaliteli bir uyku için her türlü önlemi almak lazım.
Artık canıma tak ettiha anladım yeni başlayan bir şey değil demek ki. bak aklıma geldi hani uyku için ateş, orman, su gibi sesler var bir de onu dene yatarken belki etki eder. sıkıntılı bir durum insan yorgun kalkar ya..
Terapi olayıda çok sıkıntılı binlerce lirası çöp olanlar var. İyi bir psikolog bulmak lazım fiyatlar çok uçuk.Bilinçaltınızla geçmişte yaşadıklarınızla alakalı..
Psikolojik destek şart. Ben de sürekli erteliyorum mesela terapiyi..
Rüyalarımız korkularımızla orantılı. Üstelik tetikte uyuduğunuzu söylüyorsunuz.
Ben bebek emzirmeye sık kalktığım zaman rüya görmezdim yorgunluktan. Uykularımın süresi arttıkça görmeye başladım..
Siz de emzirme işi bitince papatya,melisa gibi sakinleştirici bitki çayları falan için uyumadan önce.
ben de aynı durumdayımUyuduğum her vakit rüya görüyorum rüya görmeden uyanmak nasıl birşey bilmıyorum sık kalktığım için sürekli bi atraksiyondan uyanıyorum ve bu rüyalar hiç iyi olmuyor. Ya kavga ediyorum ya köpekler saldırıyor ya boğuluyorum yada bildiğiniz savaş filminin içindeyim. Yönetebiliyorum birde.
Okadar çok yoruluyorum ki zaten 2-3saatte bir emziriyorum uykumdan yorgun uyanıyorum bu durum yıllardır böyle canım sıkkın olunca daha sık oluyor.
Psikolog demeyin okadar zengin değilim belki 2-3 seans kesin çözüm olsa gidebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?