Rüyalarr

ben de aynı durumdayım
günlük hayat yetmiyormus gibi rüyamda da sürekli bir heyecan içerisindeyim
bazen savaş olur, bazen doğal afet bazen birilerinden kaçarım
bazen uyandıgımda kendımı sıkmıs gerilmiş hissederim

haftasonu azıcık gunduz uykusuna da yatsam böyle sacmasapan rüyalar görürüm
ben de çözüm bulamadım
O günler de kafama birşey taktığımda daha yoğun görüyorum birde yönetebiliyorum yanı rüyada bilincim açık:olamaz: sizinde öyle mi?

O günler de kafama birşey taktığımda daha yoğun görüyorum birde yönetebiliyorum yanı rüyada bilincim açık:olamaz: sizinde öyle mi?
evet bende de aynı şekilde
bende de durum senelerdir aynı
öyle özledim ki doya doya uyumayı

Uyuduğum her vakit rüya görüyorum rüya görmeden uyanmak nasıl birşey bilmıyorum sık kalktığım için sürekli bi atraksiyondan uyanıyorum ve bu rüyalar hiç iyi olmuyor. Ya kavga ediyorum ya köpekler saldırıyor ya boğuluyorum yada bildiğiniz savaş filminin içindeyim. Yönetebiliyorum birde.
Okadar çok yoruluyorum ki zaten 2-3saatte bir emziriyorum uykumdan yorgun uyanıyorum bu durum yıllardır böyle canım sıkkın olunca daha sık oluyor.
Psikolog demeyin okadar zengin değilim belki 2-3 seans kesin çözüm olsa gidebilirim
Sabah nabzı 138 atarak uyanan biri olarak sizi gerçekten anlayabiliyorum.. Özellikle hamileliklerim sırasında çok sorun yaşamıştım rüyalardan yana.. Tuz lambası aldım 2 ay kadar önce statik elektrik ve migrene iyi geliyo diye.. yatakodasında kullanmaya başladığımdan beri dikkatimi çeken artık fazla rüya görmeyişim oldu.. bi deneyin derim 40-50 TL bişey ama orjinalini bulun

Kesinlikle yoga. Uyumadan once yarim saat yapip inanilmaz kaliteli uyuyorum acikcasi. Yogadan once benim de boyleydi cidden. Surekli bi atraksiyon. Simdi haftada bir iki ruya goruyorum, onlar da kuslar bocekler tarzinda seyler, denemediyseniz deneyin yogayi

Sabah nabzı 138 atarak uyanan biri olarak sizi gerçekten anlayabiliyorum.. Özellikle hamileliklerim sırasında çok sorun yaşamıştım rüyalardan yana.. Tuz lambası aldım 2 ay kadar önce statik elektrik ve migrene iyi geliyo diye.. yatakodasında kullanmaya başladığımdan beri dikkatimi çeken artık fazla rüya görmeyişim oldu.. bi deneyin derim 40-50 TL bişey ama orjinalini bulun
Hiç duymamıstım araştırıyorum hemen

Kesinlikle yoga. Uyumadan once yarim saat yapip inanilmaz kaliteli uyuyorum acikcasi. Yogadan once benim de boyleydi cidden. Surekli bi atraksiyon. Simdi haftada bir iki ruya goruyorum, onlar da kuslar bocekler tarzinda seyler, denemediyseniz deneyin yogayi
pilates yapıyorum uzun süredir sporunda iyi geldiği söylenir ya görmedım faydasını..Yogayıda denicem teşekkür ederim

bende de var aynı durum:işsiz:
sabah bir kalkıyorum kafa kazan:confused:
hiç dinlenmemisim.sanki onca saat uyuyan ben değilim:KK35:
eskiye oranla bir nebze rahatladım.
birincisi kalitesiz uyudugunuz için oluyor.
sureklinuykunuz bölündüğü ve rem dedikleri derin uykudan direk uyanık konuma gectiginiz için.
zaten uyaninca aşırı bir gerginlik oluyor ve beyin surekli çalışıyor .tekrar yattiginizda o gerginlikle beraber rahatsız edici şeyler görüyorsunuz.yani aslında beynimizin oynadığı oyunlar.
yönetme kısmına gelince o tehlikeli biraz.
bir dönem bende de olsa bir süre sonra rüya gerçek algisini kaybediyorsun.
uyandigin an aceba ruyami gerçek mi diye kendimi çok cimdikledigim oldu:KK57:
10 kez rüya içinde yattığım yerde uyandigimi bilirim.artık bağırıyorum yeter artık gercek olsun diye:bicak: çok feci duygular:KK12:ayrıca depresyon belirtisi oluyor çoğu zaman.
netten arastirabilirsiniz bunun hakkında yazılar var.
lucid rüya diye araştırın.
daha sonra uyku felci yazilarini okuyun.
çünkü bir sonraki evre genelde o oluyor:(
ben yardım almadım ama imkaniniz varsa tek seans ve ilaçla çözülecek durumlar olduğu yazıyor bazı yerlerde bir görünmekte fayda olabilir.
papatya çayı, uyumadan önce mümkün olduğunca olumsuz düşüncelerden uzaklaşmak
sakin bir müzik , sessiz ve karanlık ortamın faydası olabilir
bebeginiz olduğu için ona göre bir uyku planı yapın.malesef duzensiz uyku çok büyük etki.

bende de var aynı durum:işsiz:
sabah bir kalkıyorum kafa kazan:confused:
hiç dinlenmemisim.sanki onca saat uyuyan ben değilim:KK35:
eskiye oranla bir nebze rahatladım.
birincisi kalitesiz uyudugunuz için oluyor.
sureklinuykunuz bölündüğü ve rem dedikleri derin uykudan direk uyanık konuma gectiginiz için.
zaten uyaninca aşırı bir gerginlik oluyor ve beyin surekli çalışıyor .tekrar yattiginizda o gerginlikle beraber rahatsız edici şeyler görüyorsunuz.yani aslında beynimizin oynadığı oyunlar.
yönetme kısmına gelince o tehlikeli biraz.
bir dönem bende de olsa bir süre sonra rüya gerçek algisini kaybediyorsun.
uyandigin an aceba ruyami gerçek mi diye kendimi çok cimdikledigim oldu:KK57:
10 kez rüya içinde yattığım yerde uyandigimi bilirim.artık bağırıyorum yeter artık gercek olsun diye:bicak: çok feci duygular:KK12:ayrıca depresyon belirtisi oluyor çoğu zaman.
netten arastirabilirsiniz bunun hakkında yazılar var.
lucid rüya diye araştırın.
daha sonra uyku felci yazilarini okuyun.
çünkü bir sonraki evre genelde o oluyor:KK43:
ben yardım almadım ama imkaniniz varsa tek seans ve ilaçla çözülecek durumlar olduğu yazıyor bazı yerlerde bir görünmekte fayda olabilir.
papatya çayı, uyumadan önce mümkün olduğunca olumsuz düşüncelerden uzaklaşmak
sakin bir müzik , sessiz ve karanlık ortamın faydası olabilir
bebeginiz olduğu için ona göre bir uyku planı yapın.malesef duzensiz uyku çok büyük etki.
Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için,size yazmayı unutmuşum

Ben çoğu zaman rüya gördüğümün farkındayım, gerçek sanmıyorum bilincim açık oluyor ve rüyalarımı yönetebiliyorum.herzaman degıl çoğunda

Tek seansta çözülecek birşeyse koşa koşa giderim ama işin ehli birini bulmak çok zor keske karşıma çıksa

Yıllardır böyleyim ya ama dedıgınız gibi düzensizlikten hep aynı saatte yatıp kalksam bir nebze düzelebilir

Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için,size yazmayı unutmuşum

Ben çoğu zaman rüya gördüğümün farkındayım, gerçek sanmıyorum bilincim açık oluyor ve rüyalarımı yönetebiliyorum.herzaman degıl çoğunda

Tek seansta çözülecek birşeyse koşa koşa giderim ama işin ehli birini bulmak çok zor keske karşıma çıksa

Yıllardır böyleyim ya ama dedıgınız gibi düzensizlikten hep aynı saatte yatıp kalksam bir nebze düzelebilir
aynısını bende yaşadım.
sık sık oluyordu ruyada bilincimin açık olma durumu ama korkup paniğe kapılıyorum.
uyanmak için çığlık atmaya yada dua okumaya felan basliyordum.
daha sonra yönetebildiğimi keşfettim.
" lucid ruya"araştırın dedim o yüzden.
bahsettiginiz şeyin adı.
3 sefer ciddi anlamada hakim oldum ruyama.sonra son buldu.
aslında birazda korktum ve en çok yaşadığım saatler( sabahın erken saatlerinde uyanip tekrar geri uyuyunca) olan saatlerdi.
o satlere düzen koymaya erken kalkınca tekrar uyumamaya çalıştım.
uzun suredir yaşamıyorum.
çok keyifli bir deneyimdi ama gerçekten fazla olunca tadı kaçıyor ve dediğim gibi rüya gerçek algisini yıkıyor.
yada çok keyifli geliyor surekli yaşamak istiyorsun günlük hayata adapte olamiyorsun.
ben teşekkür ederim rica ederim:))
bir araştırma yapıp kendi basiniza baş edemezseniz daha çok bilgiye sahip birilerinden( doktor) yardım almanızı tavsiye ederim .
umarım son bulur bir an önce bu durum.

Back
X