- Konu Sahibi Altagracia_
Sorun etme
Ben de ruyasiz sabahim oldugunu bilmem.
Cogu da cikar
Alistim artik
Ben de ruyasiz sabahim oldugunu bilmem.
Cogu da cikar
Alistim artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O günler de kafama birşey taktığımda daha yoğun görüyorum birde yönetebiliyorum yanı rüyada bilincim açıkben de aynı durumdayım
günlük hayat yetmiyormus gibi rüyamda da sürekli bir heyecan içerisindeyim
bazen savaş olur, bazen doğal afet bazen birilerinden kaçarım
bazen uyandıgımda kendımı sıkmıs gerilmiş hissederim
haftasonu azıcık gunduz uykusuna da yatsam böyle sacmasapan rüyalar görürüm
ben de çözüm bulamadım
evet bende de aynı şekildeO günler de kafama birşey taktığımda daha yoğun görüyorum birde yönetebiliyorum yanı rüyada bilincim açıksizinde öyle mi?
Bi çare açtım konuyu işe yarar öneri bekliyorumevet bende de aynı şekilde
bende de durum senelerdir aynı
öyle özledim ki doya doya uyumayı
ben haber izlemeyi bıraktımBi çare açtım konuyu işe yarar öneri bekliyorum
Sabah nabzı 138 atarak uyanan biri olarak sizi gerçekten anlayabiliyorum.. Özellikle hamileliklerim sırasında çok sorun yaşamıştım rüyalardan yana.. Tuz lambası aldım 2 ay kadar önce statik elektrik ve migrene iyi geliyo diye.. yatakodasında kullanmaya başladığımdan beri dikkatimi çeken artık fazla rüya görmeyişim oldu.. bi deneyin derim 40-50 TL bişey ama orjinalini bulunUyuduğum her vakit rüya görüyorum rüya görmeden uyanmak nasıl birşey bilmıyorum sık kalktığım için sürekli bi atraksiyondan uyanıyorum ve bu rüyalar hiç iyi olmuyor. Ya kavga ediyorum ya köpekler saldırıyor ya boğuluyorum yada bildiğiniz savaş filminin içindeyim. Yönetebiliyorum birde.
Okadar çok yoruluyorum ki zaten 2-3saatte bir emziriyorum uykumdan yorgun uyanıyorum bu durum yıllardır böyle canım sıkkın olunca daha sık oluyor.
Psikolog demeyin okadar zengin değilim belki 2-3 seans kesin çözüm olsa gidebilirim
Hiç duymamıstım araştırıyorum hemenSabah nabzı 138 atarak uyanan biri olarak sizi gerçekten anlayabiliyorum.. Özellikle hamileliklerim sırasında çok sorun yaşamıştım rüyalardan yana.. Tuz lambası aldım 2 ay kadar önce statik elektrik ve migrene iyi geliyo diye.. yatakodasında kullanmaya başladığımdan beri dikkatimi çeken artık fazla rüya görmeyişim oldu.. bi deneyin derim 40-50 TL bişey ama orjinalini bulun
pilates yapıyorum uzun süredir sporunda iyi geldiği söylenir ya görmedım faydasını..Yogayıda denicem teşekkür ederimKesinlikle yoga. Uyumadan once yarim saat yapip inanilmaz kaliteli uyuyorum acikcasi. Yogadan once benim de boyleydi cidden. Surekli bi atraksiyon. Simdi haftada bir iki ruya goruyorum, onlar da kuslar bocekler tarzinda seyler, denemediyseniz deneyin yogayi
Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için,size yazmayı unutmuşumbende de var aynı durum
sabah bir kalkıyorum kafa kazan
hiç dinlenmemisim.sanki onca saat uyuyan ben değilim
eskiye oranla bir nebze rahatladım.
birincisi kalitesiz uyudugunuz için oluyor.
sureklinuykunuz bölündüğü ve rem dedikleri derin uykudan direk uyanık konuma gectiginiz için.
zaten uyaninca aşırı bir gerginlik oluyor ve beyin surekli çalışıyor .tekrar yattiginizda o gerginlikle beraber rahatsız edici şeyler görüyorsunuz.yani aslında beynimizin oynadığı oyunlar.
yönetme kısmına gelince o tehlikeli biraz.
bir dönem bende de olsa bir süre sonra rüya gerçek algisini kaybediyorsun.
uyandigin an aceba ruyami gerçek mi diye kendimi çok cimdikledigim oldu
10 kez rüya içinde yattığım yerde uyandigimi bilirim.artık bağırıyorum yeter artık gercek olsun diyeçok feci duygular
ayrıca depresyon belirtisi oluyor çoğu zaman.
netten arastirabilirsiniz bunun hakkında yazılar var.
lucid rüya diye araştırın.
daha sonra uyku felci yazilarini okuyun.
çünkü bir sonraki evre genelde o oluyor
ben yardım almadım ama imkaniniz varsa tek seans ve ilaçla çözülecek durumlar olduğu yazıyor bazı yerlerde bir görünmekte fayda olabilir.
papatya çayı, uyumadan önce mümkün olduğunca olumsuz düşüncelerden uzaklaşmak
sakin bir müzik , sessiz ve karanlık ortamın faydası olabilir
bebeginiz olduğu için ona göre bir uyku planı yapın.malesef duzensiz uyku çok büyük etki.
aynısını bende yaşadım.Öncelikle teşekkür ederim cevabınız için,size yazmayı unutmuşum
Ben çoğu zaman rüya gördüğümün farkındayım, gerçek sanmıyorum bilincim açık oluyor ve rüyalarımı yönetebiliyorum.herzaman degıl çoğunda
Tek seansta çözülecek birşeyse koşa koşa giderim ama işin ehli birini bulmak çok zor keske karşıma çıksa
Yıllardır böyleyim ya ama dedıgınız gibi düzensizlikten hep aynı saatte yatıp kalksam bir nebze düzelebilir