- Konu Sahibi DearMother
-
seni o kadar iyi anliyorum ki.
sIKINTILI oldugum dönemlerde kabustan uyku uyuyamaz hale geliyorum.
cok sIK, ve cok kötü kabuslar görüyorum
beni kovalayanlar, öldürmek isteyenler, hatta cogu zaman ben katil oluyorum.
hep cok kötü seyler, uyku düzenin tamamen alt üst oluyor
ve o dönem cok cansiz ve halsiz oluyorum
psikiyatre gitmeyi düsündüm bende, sIKIntilarimi cözümlemek icin yollar gösterir umuduyla...
ben cok icime atan bi insanim o yüzden gün icinde hep düsünmek istemedigim, icime attigim, görmezden geldigim SIKINTILARIM gece beni rahat birakmiyor
töbe yarabbi. canım sakın öyle şeyler düşünme yok cin yok peri gibilerinden. Rüyalar zaten bilinç altıdır. Günlük yaşadığın olayları yada iki gün öncesinden yaşadığın olayları ertesi günlerde yaşarsın. yada izlediğin bir filmi farklı bir şekilde görürsün. Bunlar çok normal şeyler. Özellikle insan stresli ve yorgunsa daha da kabus dolu rüyalar görebiliyor. Kendini üzme bitki çayları içip rahatlamayı dene.Hacıyla hocayla olcak iş değil para kaptırmaktan başka birşey olmaz. Hepside dolandırıcı. He dersenki cin peridir belki diye o zaman yatmadan önce bir dua okuyup yatarsan daha da rahatlayacağını farkedeceksin. İStersen bir psikologada gidip anlatabilirsin.Sana ilaçsız da yardımcı olabilecektir. Zaten psikologlar ilaçsız tedavi yöntemiyle hastalarına yardım ederler. İleri düzeydeki hastaları psikiyatriste gönderir ilaçlı tedavi başlatırlar. O yüzden psikologa gitmende de yarar olabilir.
bende hep kötü rüyalar görüyorum hep karışıklık yıllardır hep kötü rüyalar üstelik doktorada gittim bişey degişmedi off offf
benmiyim sadece bunu yaşayan yok mu kimsecikler ? olmasın keşke zor bir durum çünkü
bir dönem bana da olmuştu ....biri bana yastığının altına bıçak koy demişti hiç inanmam öyle şeylere denemekte fayda var dedim denedim ...bitti gittiii ....geçen gün bir arkadaşımda aynını söyledi.olabilirmiki acaba?
bir dönem bana da olmuştu ....biri bana yastığının altına bıçak koy demişti hiç inanmam öyle şeylere denemekte fayda var dedim denedim ...bitti gittiii ....
ama şu var şimdiki rüyalarımda olacak kötü şeylerin işaretlerini 3/5 gün önceden görüyorum ...çok kötü bişey ya bişey olucağını bildiğimden tedirgin tedirgin bekliyorum en fazla 5. gün oluyo :89::84::84::84:
okadar çok örnegi varki anlatsam şaşarsınız ...en sonunu pazar günü yaşadım ve 3 gün önceden de biliyordum önlem alınılması da imkansız offff
merhaba arkadaşlar
yazıp yazmamak arasında çok gittim geldim fakat paylaşmak belki beni çözüme götürür diye paylaşma kararı aldım.yıllardır rüya görüyorum bilinç altımda ne varsa o bi rşekilde o gece rüyama giriyor.ve her gece kabus görüyorum.duyduğum bir haber yada üzüldüğüm bir şey mutlaka canımı sıkıyor rüyamda benim başıma geliyor.öldürmeye çalışanlar.sağlığımla oynayanlar.vs.vs.
ne yapmalıyım psikiyatriye gitmek ilaç kullanmak istemiyorum.nasıl başa çıkabilirim.bilinç altımı nasıl arındırabilriim.
lütfen yardım
Bu tür şeyleri kendi içinizde basitleştirin örn yaşanan kötü olaydan etkileniyosanız aman ne var bunda sonuçta herkez kaderini yaşar gibisinden kendinizi motive edin iyi tarafından bakin herşeye beyin kendini olumsuz şeylere daha çok motive eder gece uyurken de gün boyu yaşadığınız olayları beyin düzenlerken ortaya çıkar rüyalar dua okumayı unutmayinmerhaba arkadaşlar
yazıp yazmamak arasında çok gittim geldim fakat paylaşmak belki beni çözüme götürür diye paylaşma kararı aldım.yıllardır rüya görüyorum bilinç altımda ne varsa o bi rşekilde o gece rüyama giriyor.ve her gece kabus görüyorum.duyduğum bir haber yada üzüldüğüm bir şey mutlaka canımı sıkıyor rüyamda benim başıma geliyor.öldürmeye çalışanlar.sağlığımla oynayanlar.vs.vs.
ne yapmalıyım psikiyatriye gitmek ilaç kullanmak istemiyorum.nasıl başa çıkabilirim.bilinç altımı nasıl arındırabilriim.
lütfen yardım
Psikanaliz öneririm. Psikiyatri de rüyaları çözümlemede tek yöntem bence. Birisine danışabilirsin. Bende de çocukluğumdan beri mevcut. Ben bipolar olduğumdan zaten tedavi görüyorum ve analizde özellikle rüyalarımı anlatmam bekleniyor.İç dünyanı çözmeden rüyalarını da çözemezsin.Umarım iyi gelir.merhaba arkadaşlar
lütfen yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?