- Konu Sahibi DearMother
-
Dr.gitmelisin hiç şakaya gelmez ,hastalık varsa dahi engellenir(şizofreni olma ihtimali olanlar hep kabus görürmüş)
geçen gün bir arkadaşımda aynını söyledi.olabilirmiki acaba?cinlerle ilgisi olabilir. güvenilir bi hocaya okut istersen.
merhaba arkadaşlar
yazıp yazmamak arasında çok gittim geldim fakat paylaşmak belki beni çözüme götürür diye paylaşma kararı aldım.yıllardır rüya görüyorum bilinç altımda ne varsa o bi rşekilde o gece rüyama giriyor.ve her gece kabus görüyorum.duyduğum bir haber yada üzüldüğüm bir şey mutlaka canımı sıkıyor rüyamda benim başıma geliyor.öldürmeye çalışanlar.sağlığımla oynayanlar.vs.vs.
ne yapmalıyım psikiyatriye gitmek ilaç kullanmak istemiyorum.nasıl başa çıkabilirim.bilinç altımı nasıl arındırabilriim.
lütfen yardım
bende senin gibi hergün rüyalar görüyorum bazıları filimleri aratmıyo vallabazı olaylardan etkileniyorum sonra rüyalarıma giriyo bıktım rüya görmekten yok mu bunun çözümü
genelde okumaya çalışıyorum ama bazende unutuyorum tabi.olabiliyor canım. musallat olup rahat bırakmıyorlar. bir de her gece yatmadan önce mutlaka 3 nas 3 felak 7 de ayetek kürsi oku.allahın izniyle korunursun
olasılıklar arasında ama umarım öyle bir şey değildir.ha geçenlerde ben de rüyayla ilgili bi başlık açmıştım ama sanırım benimki hamilelikle alakalı. çünkü hamile kaldığımdan beri saçma salak bi dolu rüya görüyorum ve yorgun argın uyanıyorum. hormonlarla ilgili. sen yıllardır gördüğünden bahsetmişsin. o dediğim şey olabilir canım bi görün istersen.
bende senin gibi hergün rüyalar görüyorum bazıları filimleri aratmıyo vallabazı olaylardan etkileniyorum sonra rüyalarıma giriyo bıktım rüya görmekten yok mu bunun çözümü
keşke sağlık belirtisi olsa.bende bilinç altım benimle dalga geçiyor diyorum :2:rüya görmek ve hatırlamak saglık belirtisi diye biliyorum ben , bu psikolojinin saglam oldugunu gösteriyo ben de hergün gordügüm rüyaları hatırlarım hatta ben dısardan gelen sesleri falan da rüyama katıyorum senaryo yazıyorum direk :)
çok geçmiş olsun cnm.ne zor değilmi yaşayan bilir.dün gece bile gördüm.her gece görüyorum.Bende aynı şekildeyim cnım hatta ben daha eskiden gördüğüm rüyalrımı ayıkken hatırlıyorum. diyorum ya bu rüyayı ben kaç sene önce görmüştüm bunun gibi olan var mı bilmiyorum. ama sabah ne uaşarsam bazen akşam onunla ilgili bişeyler görüyrum. ben panik atağım bide her rüya korkutuyo beni..... kötü hisler doğuyo içime......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?