canım noldu biliyomusun.
Gözlerimi bi açtım içi cız eder ya insanın tüyleri diken diken olur. anlatamıyorum öyle oldu.
içimde bir korku vardı rahatlama oldu sanırsam psikolojik olarak iyi geldi.
böyle olması doğal mı?
sende nasıl oluyor?
evet canım olması gereken olmuş
başın dönebilir anlık bi denge kaybı vs.
psikolojik olarak rahatlatması önemli zaten
bi de söylediklerin temennilerine olan inancın
kendini daha iyi hissetmeni sağladı hepsi bu..
çok teşekkür ederim çok iyi oldu bu o zaman..
Kendimde negatif olarak bir rüya ya da herhangi bir şey hissettiğimde deniycem bunu hep..
Bende çok çok iyi fal bakardım artık tövbe ettim ama . Rüyalarım da çıkar genelde:)
Bunu olumsuz gibi düşünmüşsün canım ama bu çok güzel bir şey aslında rüyalarının belirgin olması çıkması . Avantaja çevirmek gerek :)
Bu arada arkkadaşların da dediği gbi ayakkabı işe delalet . Dedeciğinin de ömrünü uzatmışsn Allahın izniyle:)
Kız şaşırmıştır sen kaçınca noluyoruz diye haayy çok korkunç bir rüyamı anımsadım. seneler öncesinde rüyamda komşunun küçük kızı bize gelmişti.
bardakları kırıp elini kolunu her yerini kesiyordu etraf kan olmuştu.
sonra peşimden koşmaya başladı gel buraya seni kesicem diyegerisini hatırlamıyorum.
ertesi gün annesiyle bize geldiler ayrıca uzun zamandır gelmemişlerdi.
hava soğuktu salonun kapısı birden bir çarptı, heryer cam oldu ve komşunun kızı aaa cam kırıldı diyip camları elleyince eli kesildi çok kanadı
çok korkup saatlerce ağlamıştım odamdan çıkmadım beni de kesmesin diye
Benim de şöyle bir yöntemim var. İyi rüya görünce onun olacağına inanıyorum. Kötü bir rüya görünce de rüyanın tersi çıkar nasılsa deyip üstünde durmuyorum :)
rica ederim canım
bi de mesajla sorduğum şey de önemli
ona göre kendin yorumlucan
ben anlamlarını söylerim sana
Kötü rüya görünce açıyorum mutfak musluğunu, çekiyorum önüne bir tabure, başlıyorum anlatmaya.Rüya uzun olunca kahvemi ya da çayımı da mutfak tezgahına koyup, bir fırt içip bir yandan da "efendime söyleyeyim, sonracığımaaa" diyerek ballandırarak anlatıyorum.Sonra elimde kahvem, muslukla konuşurkenki halime bakıp basıyorum kahkahayı.Rahatlıyorum, musluğa (suya) dinlediği için teşekkür edip, olayı kapatıyorum.
canım oh çok sevindim dediğine:)
o zaman bu bi çeşit rüya yorumuda olabilir değil mi?
her rüyadan sonra yapılırsa belli olur mu?
bende yapıcam böyle çok iyi fikirmiş sonracıımaaa efendime söyliyim bayıldım bunlarada
İyi rüyalardan az etkilenip ( aman alt tarafı rüya işte deyip :)) kötü rüyalarımdan dehşet etkileniyorum.Anneme anlatıyorum o beni ferahlatıyor biraz da olsa ....ama şöyle bir durum var gecesi gergin korkunç rüya gördümse ertesi günüm tuhaf geçiyor benim dışımda olan bazı oalylar beni üzüyor yani kafama taktım aman üzüldümde oldu değil baya ummadık olaylar oluveriyor beni üzen..
olur tabi ben çok etkilendiğimde öyle yaparım
bi arkadaşım tavsiye etmişti bana
onun tavsiyesiyle öğrendim
sonrasındaki ışıklarla ilgili de başka bi yerde okumuştum
her enerjinin rengi var bu rüyalarla olaylarla alakalı
her rengin de anlamı var
o renkleri sen bana mesajda atsan ben kaydetsem olur mu?
zahmet olucak ama?
dene canım endişelencek bişey yok
bazı insanlrın 6. hisleri algıları çok açık oluyo
bu algılar pozitif ve negatif enerji olarak 2 yollu
sen sadece negatif enerji algını kapa yeter
pozitif düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?