Annelerin bizle ilgili şeyleri hissetme sebebi 9 ay içli dışlı yaşadığımızdan mütevellit anne ile çocuk arasında telapati doğmasından.
Aynı şeyi aşık olduğun insanla da yaşarsın hatta. Sözlere ihtiyaç duymazsın çünkü artık.
Bende bu aralar yüzüne baktığım insanın ağrıyan bir yeri varsa onu hissedebiliyorum.
Neyse rüyalara gelince. Rüyalara haddinden fazla önem verirsen tepene çıkarlar :)
Sen o gördüklerini normalde de hissediyorsun aslında ama rüyanda somutlaştırdığın için görebiliyorsun.
Dişlerinin dökülmesini görmen dişlerini sigortalatmak isteyecek kadar güzel bulmandan olabilir mesela :)
Yani her gördüğün haberci rüya değildir.
Ben de yeter artık görmek istemiyorum dediğim noktada şu yöntemi uyguladım. "Bu gece gene rüya görücem" dersen kendine emin bir şekilde, görmüyorsun.
Ama iki gün önce bir istisna oldu. Normalde rüya görmüyorum artık çünkü. Rüyamda Kutsi'yi gördüm. Ertesi gün yola çıktım. Deponun boşaldığını göre bile benzin almadık bitti yolda kaldık. 2 saat rötardan sonra Afyon'a vardık. Bir de baktım ki Kutsi arkadaşlarıyla bir köşede güveç yiyor
Şimdi kimseye anlatma denmiş ona katılmıyorum. Bence doğada öyle bir düzen var ki aleni yapılan şeylere mani oluyor bir şeyler.
Hava tahminleri gibi. Hiçbir zaman tutmazlar :) Çünkü Tanrı bilinmezliğin güzelliğini göstermek istiyor.
Neden varızın ya da ölümden sonra ne olacağının cevabını bilmememiz gibi.. Kendimize göre tahminlerimiz var tabi ama ispat yok sonuçta.
Dolayısıyla hissettiğin gördüğün bir şeyin gerçek olmasını istemiyorsan eğer, gidip onu birine anlatıp bak ben biliyorum kesin böyle olacak dersen eğer, o bilinmemezliğe yönelir, yani gerçek olmaz.
Deli olmadığımı yazmama gerek yok sanırım
Bir de boynunla sırtın arasındaki yere dikkat et bu aralar çok ağrıyor