Rüyalarımdan etkileniyorum!

Bende geleceğe dair rüyalar sık sık görürüm. Bir defasında gireceğim işyerini en ince ayrıntısıyla gördüm. Birde kısa kısa sahneler görüyorum ama daha sonra hepsini yaşıyorum. Bir kere bir olay olmuştu yanımdakilere devamında ne olacağını söylemiştim.

En ilginç olanı da şu. Bir gün yalnız yatarken, uyur uyanık arası (bilincim yerinde) eşimin sesi deprem olacak dedi (kendisi evde değil) 1 gün sonra kütahya depremi oldu. Bir kaç hafta sonra alt komuşumun aynı şekilde 'yıldırım düşecek' dediğini duydum. Hava açık hava durumuna bakiyim dedim bir baktım ki yarını gökgürültülü gösteriyor. Bende bir korku bir telaş Neyse ki yağmur bile yağmadı. Alttaki komşu dün ben evde yokken yan apartmanla kavga etmişler, kadının kocasıyla yan komşunun kocası birbirini bıçaklamış, yan apartmandaki adam ölmüş, diğeri yoğun bakımda. Adam iyileşse bile cezaevine girecek... Meğer başka bir tür yıldırımmış ((

hayra yor hayır olsun bu rüyaları kimseye anlatma canım ok...kötü çıkar sonra Allah korusun..kötü rüya anlatılmaz..

Biliyorum canım anlatılmaz ama dediğim gibi bunalıyorum.

Hayra yoruyorum Allah korusun katlanamam böyle bir habere

Allahım ya..
Gerçekten kendimde dahil böyle yaşayanlara çok şaşırıyorum..
Birde geleceği kimse göremez diye biliyorum ben..Ama bu nasıl oluyor anlamış değilim..
çok üzüldüm anlattıklarınıza:/
kütahyada yaşıyorsun sanırım bu arada bende kütahyadayım.kütahya depremide fenaydı ya..

ben de sen gibiyim böyle garip rüyalar semboller görür ve yorarım kendimce
ve kötüye yorunca kötü çıkar genelde
hayatımdaki çok ciddi dönüm noktalarını hep daha önceden görmüşümdür rüyamda
aslında güzel bişey sen sadece hayra yor etkisinde kalma

özel mesajla bi kaç tavsiyem olacak sana
burdan yazmıyorum çünkü dini içerikmiş gibi gelebelir
oysa öyle değil enerjini yönetmeyle alakalı

tamam canım bekliyorum.

Kütahya'damsın benim askerimde orda

İstanbul da yaşıyorum ama deprem konusunda sismograf gibi yaşadığım için hissediyorum hemen. Mesela 17 Ağustosta adapazarındaydım deprem oluşmadan hemen önce uyanık olduğum halde gözüme ejderha göründü. Sonra rüyamda böyle doğu tarafında bir şeyler oluyordu tam hatırlayamadım. Japonyada deprem ve tsunami felaketi oldu.

Benim de bazı simgelerim var mesela ayakkabı görürsem iş buluyorum. Ayakkabının durumuna göre iş durumum belli oluyor. Mesela bir kede pullu boncuklu çizme görmüştüm. Bir ajansta işe başladım ve çok eğlenceli bir işyeriydi. Birini öpsem, onunla kavga ediyorum. Kavga etsek samimiyetimiz artıyor.

valla bende senin gibiyim canım
son zamanlarda benim rüyalarımda gerçek çıkıyor
bugün rüyamda van gölünü gördüm reim falan çekildik önünde
öğleden sonra van gölüne gittik hiç hesapta yokken fotoğraf falan çekildik
rüyam gerçekleşmiş oldu
bunun gibi bir çok rüyam gerçekleşiyor rüya olarak kalmıyor
bende bir anormallik mi var acaba?

evet canım..
Allah kavuştursun inşallah sağ salim üzülme rüyayıda unut..bilinç altıdır hem askerde ya..
burda ona bişiy olmaz için rahat olsun:)

Sanırım..
Umarım hiçbir askerimizin kılına bile birşey olmaz..

Rüyalar işte etkilenmemek mümkün değil

Heleki bizim gibi rüyaları çıkanların etkilenmesi daha kolay oluyor

ay çok enteresan gerçekten yaa..
Bende son zamanlarda baya ayakkabı gördüm giyip çıkarıyorum deniyorum çizmeler filan..
işim olucak mı ne:)

Bende son zamanlarda baya ayakkabı gördüm giyip çıkarıyorum deniyorum çizmeler filan..

Şöyle yorumluyorum (haddim değil ama) bir çok iş teklifi gelebilir. Mesela ayakkabı olarak çizme gördüğüm zaman kendimi geliştirebildiğim işlere giriyorum. Terlik gördüğüm zaman idare eder bir iş oluyor.

aslında eğlenceli komik rüyalarda var
uzun yıllar evvel
mesala başbakan o zaman bizim ilçenin belediye başkanıydı
bi de bizim oralı kasımpaşalı falan
rüyamda gördüm başbakan olmuş kalabalığa konuşuyo
sabah anneme anlattım
hadi be ordan dedi bana
sonra hapse girdi o rüyamdan bi süre sonra
ama aradan yıllar geçti cidden başbakan oldu
o zaman anneme naber dedim

sonra ben ne zaman rte rüyamda görsem iyi şeyler olur
çok tezat haz da etmem kendisinden sempatim falan da yok
yine okul bittikten sonra işsiz bi dönemimde ben kendisini gördüm
ertesi gün devlet dairesinde işe girdim

kız kardeşimin hangi okulu kazandığını da gördüm
aynı şekilde erkek kardeşiminde
bunun gibi bi sürü örnek var
kimi rüyamdan çok korkarım kiminde çok mutlu olurum ben
en kötüsü sevdiklerine bişey olduğunu görmek
görmek istemiyorum öyle rüyalar

ay hadi inşallah.
benim konularımdan biliyorsundur memurluk için uğraşıyorum alımlarda olur inşallah çok güzel yorumladın :)

Allah insanların Levh-i Mahfuz'daki durumlarına muttali olan bir melek grubunu rüya işiyle vazifelendirmiştir. Vazifeli melekler Levh-i Mahfuz'dan aldıklarını birtakım olay ve hallere sokarak ilgili insanların rüyalarında kalbine yerleştirirler. Böylece bu rüya o kimse için bir müjde, bir uyarı ya da bir eleştiri şeklinde haber taşır.

Kaynak Vikipedi)

Son düzenleme:

ne güzel arada böyle havamızda oluyor dimi bak ben demiştim diye :):)
tabi güzel rüyalar iyide..
dediğin gibi sevdiklerinle ilgili olanlar..
Mesela dedemi rüyamda gördüm ya..şimdide hasta..Allahım bir şey olmaz inşallah :/

hayra yor hayır çıksın
hasta gördüysen iyi olacağını düşün
sen neye yormaya başlarsan ona göre sembolleşecek
o gördüğün rüyalar emin ol

doğru haklısın..
bu arada her 10dk da bir mesaj atabiliyorum burda yaziyim dedim tamam hemen deniyorum canım.

dene canım endişelencek bişey yok
bazı insanlrın 6. hisleri algıları çok açık oluyo
bu algılar pozitif ve negatif enerji olarak 2 yollu
sen sadece negatif enerji algını kapa yeter
pozitif düşün

dene canım endişelencek bişey yok
bazı insanlrın 6. hisleri algıları çok açık oluyo
bu algılar pozitif ve negatif enerji olarak 2 yollu
sen sadece negatif enerji algını kapa yeter
pozitif düşün

canım noldu biliyomusun.
Gözlerimi bi açtım içi cız eder ya insanın tüyleri diken diken olur. anlatamıyorum öyle oldu.
içimde bir korku vardı rahatlama oldu sanırsam psikolojik olarak iyi geldi.
böyle olması doğal mı?
sende nasıl oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…