canım öncelikle ii akşamlar..
rüyaların benim hayatımda çok öenmli bi yeri wardır.
ben gercekten içi temiz insanların rüyalarında gelecekte olabilecek seyleri görebildiklerine inanırım..
en basitinden annelerimiz..
onlar her zaman bizden bi adım öndedir we hissederler..
rüyalarını önüne gelene anlatmamanı tawsiye ederim.cünkü rüyanı ilk kim dinler yorumlarsa rüyan o yöne cekilir..
ayrıca abdestli yatarsan daha rahat uyursun bence..
tabi bunlar benim görüşlerim yardımcı olmak istedim
canım ben de rüyalarımdan çok etkilenirim..bu tarz rüyaları herkesin göremez...demek ki kalbin çok temiz..bence bunları kimseye anlatma canım..peygamberimizin hadisi var salih kişilere anlatın iyi rüyaları,kötü rüyaları kimseye anlatmayın diye....
başımıza gelecek şeyler bazen TEMİZ KALPLİ insanlara malum olur..senin de öyledir belki...bunları dert olarak algılama bence..seni üzen şeyleri de görüyor olablirsin fakat dua et uyumadan önce 7 ayetelkürsü oku abdest al öyle uyu...
ve bunları sorun etme..birçok kişi buna sahip olmak ister..seni rahatsız ediyor evet ama belki rüyaların seni uyarıyor ya da belki bunları görmenin bir sebebi var..
rüya peygamberlik alametlerindenmiş Allahu teala hepsini almış bir tek rüyaları bırakmış diğer insanlara da nasip etmiş rüya görmeyi...
ve sadece şizofrenler hiç rüya görmez..
iyi rüyaları anlatın salih insanlara ama kötüleri hiç anlatmayın ve üzerine düşünmeyin..
Benim durumumda senin gibi
Çevremdede bilinirim
Rüyalarım çıkar.
Ve artık belli figürler vardır ben onları görünce peşine ne yaşayacağımı anlarım
Misal köprek gördüysem eğer bir olay yüzünden kesin ağlarım.
Veya fırtına gördüysem ailemde bi problem olur..
Bunun gibi şeyler.
Bende artık etkileniyorum bir şey hele ki kötü bir şey gördüğümde
Çook fazla rahatsız ediyor hemde canım..
Anlam veremiyorum bende ne sebebi olabilir ki diye..
Ama artık basit öylesine bir rüya görmek istiyorum ya..yada hiç görmiyim..
İnanırmısın yoruluyorum uykumda..İnsanlar dinlenmek için uyur ben yoruluyorum..
rüya konusunda ben de aşırı hassasım şunları söyleyebilirim ki:
şimdi bilinçaltımızın kendini boşaltması lazım bunun bi yolu da rüya...rüya görmek ruh sağlığı açısından gerekli bişey...az önce de yazdım sadece şizofrenler rüya görmez...çünkü onlarda bilinç ve bilinçaltı brbirine karışmıştır...
rüyalar şeytani olabilir,ilahi kaynaklı gelecekten mesaj veren tarz olabilir bir de günlük hayatta kafa yoduğumuz konularda olabilir...
bunlara kafayı takma...canını da sıkma:*
çok ilginç bir şey dimi..Sen de mi memnun değilsin peki?
Geçmiş olduğu için anlatiyim oldu bitti çünkü bidaha gelecek rüyalarımı anlatmamda.
geçen hafta
rüyamda kardeşim 2 defa deprem çıkarıyordu..
Üstüne kardeşim hakkında 2 defa büyük bir olay oldu..
Çok şaşkınım..Annemde böyle..
Etkilenmezmiyim
Şu geçenki şehit olayını bile ruyamda görmüştüm.
Büyük bir meydan da aileler,sevgileler vss bekliyorduk
Tek tek şehit isimleri okunmaya başladı tam her okunuşta bir aileden feryat kopuyordu.
Tam bitti bu kadar derken tekrar bir isim anons edildi bu benim sevdiğimdi acısıyla nasıl uyandım hatırlayamıyorum.
Ertesi 12 şehit haberi verildi.
Hala korkuyorum ya sonu da gerçekleşirse diye..
Etkilenmezmiyim
Şu geçenki şehit olayını bile ruyamda görmüştüm.
Büyük bir meydan da aileler,sevgileler vss bekliyorduk
Tek tek şehit isimleri okunmaya başladı tam her okunuşta bir aileden feryat kopuyordu.
Tam bitti bu kadar derken tekrar bir isim anons edildi bu benim sevdiğimdi acısıyla nasıl uyandım hatırlayamıyorum.
Ertesi 12 şehit haberi verildi.
Hala korkuyorum ya sonu da gerçekleşirse diye..
bende rüyalardan etkilenirim ama ben çok nadir olarak rüya görürüm.
bir keresinde bedensel olarak hiç görüşmediğim ama maille önce iş icabı sonra da dostluğumuzun ilerlediği bir bayan arkadaşım vardı. bir gece rüyamda eski bir okulda sınava girecekmişim ama nedense aklıma o geliyor ve o eski okulun heryerinde onu aradım sınava bile zor yetiştim.
o gece o bayan arkadaşım rüyasında kendi ilkokuluna gitmiş ve telefonu çalmış. arayan benmişim.
neredeyse buluşuyormuşuz diye şaka konusu olmuştu. astral seyahat falan yapmış olabileceğimizden bhsetmiştik.
bir de oğlumun doğumundan önce çok ilginç gerçekmiş gibi rüyalar görürdüm. mesela birinde yatakta uyurken bebeğim karnımdan babasına seslenmişti baba baba diye seslenmişti. yardım ister gibi. bundan 2-3 hafta sonra acilen oğlumu aldılar. gebelik tansiyonundan dolayı gelişememiş beslenememiş yavrum.
buna benzer çok rüyam var. ama üzerinde durmam. şu sıralar o kadar yoruluyorum ki rüya falan görmüyorum
ay canım allah korusun düşünme öyle :S
Allah korusun dua et ve bak kimseye anlatmıycakmısız unutmuyalım bunu bende bilmiyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?