• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyalarımdan etkileniyorum!

silenzio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.956
28
0
Eskişehir
şu sıralar çok konu açar oldum..farkındayım
Ama bu konu hakkında birilerinin görüşlerine ihtiyacım var sonuçta bu kadar çok insanı özellikle bu kadar farklı insanları bir arada bulamıycam..Çok büyük dertleri olanlar elbette var onlardan çok özürdiliyorum öncelikle..Ancak bu Anlatıcağım olay benim için artık işkence olmaya başladı.

öncelikle 6.hissim çok kuvvetlidir.
telepati yeteneğim çok fazla.bunlarla ilgili araştırma filan yapar bazıları geliştirmeye filan uğraşırlar..
inanın hiç böyle bir çabam olmadı..

rüyadan önce bi konudan bahsediyim. 2yıl önce bi cafede arkadaşlarla oturduk.
öylesine kahve falı bakıyolardı.sende bak dediler eylencesine hadi bakiyim filan dedim.
o sırada arkadaşımın hiç tanımadığım bir arkadaşı geldi. ona baktım.çocuğa dedim ki demir parmaklıklar var.kızlar güldü falan.her neyse ertesi gün duydum ki çocuk bir nedenden dolayı hapise girmiş..
Bir daha da böyle birşey yapmadım..çünkü ben bu tür olaylardan çok etkilenirim ve hep uzak dururum..Ama hepte benim başıma gelir!
bir insan ne düşünüyorsa ona bakıp uzak duruyorsam mutlaka haklı bir sebebim olmuş oluyor..

rüya kısmına geliyim.
öncekileri anlatmıycam çünkü son zamanlar daha da ilerledi..
şu 1 haftada gördüğüm rüyaları sıralıyım
bir gün rüyamda ananemle dedemin vefat ettiğini gördüm..sonra annanem vefat etmemiş meğer dedemmiş vefat eden..ben bu rüyadan çok etkilendim tabi..
bu gün annem aradı biz dedenlere gidiyoruz deden çok hasta diye..ya bir şey olursa?
yemin ederim dedemin tek bir hastalığı bile yoktu!
ertesi gün kuzenlerimle konuşuyorduk baya böyle muhabbet ediyorduk..
sabah kalktım annem kuzenlerin gelicek hazırlan dedi..geldiler aynı şekilde aynı yerde muhabbet..
ertesi günkü rüyamda komşumuzla tartışıyordum..ama hiç aklıma gelmiycek birisidir normalde babamlardaki komşum.
görmem etmem. Allah allah dedim ne alakaysa..Bugün O kadın hakkında bir olay oldu ve tartışma çıktı.. ben babamlara gidince büyük ihtimalle aynı şekilde rüyamdaki gibi tartışma olucak çünkü kadın benim gelmemi bekliyor..
hemde bu tartışma benim tarafımdan olan bir şey değil..hani rüyadan etkilenipte bir şey yapmadım..
ertesi gün çoktan beri küs olduğum arkadaşımı gördüm rüyamda..hiç aklımda değil yine..
aynı gün öğrendim ki bir arkadaşıma beni çok özlediğinden barışmak istediğinden bahsetmiş..
ertesi gün çok ağlıyordum hıçkıra hıçkıra meğer sevgilimle ayrılmışız..
aynı gün ayrıldık..hemde rüyamdaki nedenden dolayı..hiç hesapta olmayan bir neden!
Şimdi aklımdakiler bunlar..
Bu geceyse rüyamda bir kadını öldürmüşüm ve polisler beni arıyordu geldiler yanıma..ben filmlerdeki gibi hayır oraya giremem diyorum içimden filan..! ya ne alaka ya polisle öldürmekle!!:S
sonrada dişlerimin hepsi dökülüyordu..

Ya bu ne ben normal biri gibi neşeli neşeli rüyalar görmek istiyorum :D
gerçekleşmesin..istemiyorum..

Bu konular hakkında bilgisi olanlar bu konuları araştıranlar var mı?
Ben ne yaparsam bunları görmem?
yada böyle şeyler düşünmemek için ne yapmalı?

canım öncelikle ii akşamlar..
rüyaların benim hayatımda çok öenmli bi yeri wardır.
ben gercekten içi temiz insanların rüyalarında gelecekte olabilecek seyleri görebildiklerine inanırım..
en basitinden annelerimiz..
onlar her zaman bizden bi adım öndedir we hissederler..
rüyalarını önüne gelene anlatmamanı tawsiye ederim.cünkü rüyanı ilk kim dinler yorumlarsa rüyan o yöne cekilir..
ayrıca abdestli yatarsan daha rahat uyursun bence..
tabi bunlar benim görüşlerim yardımcı olmak istedim

canım öncelikle ii akşamlar..
rüyaların benim hayatımda çok öenmli bi yeri wardır.
ben gercekten içi temiz insanların rüyalarında gelecekte olabilecek seyleri görebildiklerine inanırım..
en basitinden annelerimiz..
onlar her zaman bizden bi adım öndedir we hissederler..
rüyalarını önüne gelene anlatmamanı tawsiye ederim.cünkü rüyanı ilk kim dinler yorumlarsa rüyan o yöne cekilir..
ayrıca abdestli yatarsan daha rahat uyursun bence..
tabi bunlar benim görüşlerim yardımcı olmak istedim

Aa bilmiyordum canım herkese anlatmamam gerektiğini..
Bundan sonra öyleyaparım sizlerde iyi yorumlayın artık :)
Abdestli yatarım zaten ama neden böyle anlamadım bir türlü

Rüyalar herkese anlatılmaz. Arkadaşın da dediği gibi ilk yorumlayanın dediği şekilde ilerlermiş çünkü. Eğer huzursuz olduğun bir rüya olursa unutmaya çalış kimseye anlatma. Birde akan suya anlat derler. Sıkıntıları alıp götürürmüş. Ben böyle yapıyorum en azından.

bu aralar bende cok sık rüya görmeye basladım..gördügüm olayın ya da objenin tabirine baktıgım anlama göre hareket ederim bende cogu zaman..
mesela gecen hafta aramın cok bozuk oldugu bi insanla nolcak napcaz biz die düşünüyodum sürekli..
rüya gördüm (ne gördügümü tam hatrlayamadım smdi) rüyamın tabirinde çok yakın zman snra birinden haber alcaksınız diyoduu
ertesi gün o kişiden haber aldım we barıstık biz
ama çok daa abartıp kaptırmamak lazım rüyülara :)
bazen tersi de cıkabiliyo tbi :)

canım ben de rüyalarımdan çok etkilenirim..bu tarz rüyaları herkesin göremez...demek ki kalbin çok temiz..bence bunları kimseye anlatma canım..peygamberimizin hadisi var salih kişilere anlatın iyi rüyaları,kötü rüyaları kimseye anlatmayın diye....
başımıza gelecek şeyler bazen TEMİZ KALPLİ insanlara malum olur..senin de öyledir belki...bunları dert olarak algılama bence..seni üzen şeyleri de görüyor olablirsin fakat dua et uyumadan önce 7 ayetelkürsü oku abdest al öyle uyu...
ve bunları sorun etme..birçok kişi buna sahip olmak ister..seni rahatsız ediyor evet ama belki rüyaların seni uyarıyor ya da belki bunları görmenin bir sebebi var..

bundan sonra kimseye anlatmiyim ben..
umarım ilk rüyamda çıkmazda dedeme bişey olmaz dua edin nolur..
haklısınız çokta takılmamak lazım:/

rüya peygamberlik alametlerindenmiş Allahu teala hepsini almış bir tek rüyaları bırakmış diğer insanlara da nasip etmiş rüya görmeyi...
ve sadece şizofrenler hiç rüya görmez..
iyi rüyaları anlatın salih insanlara ama kötüleri hiç anlatmayın ve üzerine düşünmeyin..

canım ben de rüyalarımdan çok etkilenirim..bu tarz rüyaları herkesin göremez...demek ki kalbin çok temiz..bence bunları kimseye anlatma canım..peygamberimizin hadisi var salih kişilere anlatın iyi rüyaları,kötü rüyaları kimseye anlatmayın diye....
başımıza gelecek şeyler bazen TEMİZ KALPLİ insanlara malum olur..senin de öyledir belki...bunları dert olarak algılama bence..seni üzen şeyleri de görüyor olablirsin fakat dua et uyumadan önce 7 ayetelkürsü oku abdest al öyle uyu...
ve bunları sorun etme..birçok kişi buna sahip olmak ister..seni rahatsız ediyor evet ama belki rüyaların seni uyarıyor ya da belki bunları görmenin bir sebebi var..

Çook fazla rahatsız ediyor hemde canım..
Anlam veremiyorum bende ne sebebi olabilir ki diye..
Ama artık basit öylesine bir rüya görmek istiyorum ya..yada hiç görmiyim..
İnanırmısın yoruluyorum uykumda..İnsanlar dinlenmek için uyur ben yoruluyorum..

Benim durumumda senin gibi
Çevremdede bilinirim
Rüyalarım çıkar.
Ve artık belli figürler vardır ben onları görünce peşine ne yaşayacağımı anlarım
Misal köprek gördüysem eğer bir olay yüzünden kesin ağlarım.
Veya fırtına gördüysem ailemde bi problem olur..
Bunun gibi şeyler.
Bende artık etkileniyorum bir şey hele ki kötü bir şey gördüğümde

rüya peygamberlik alametlerindenmiş Allahu teala hepsini almış bir tek rüyaları bırakmış diğer insanlara da nasip etmiş rüya görmeyi...
ve sadece şizofrenler hiç rüya görmez..
iyi rüyaları anlatın salih insanlara ama kötüleri hiç anlatmayın ve üzerine düşünmeyin..

aa bilmiyordum bunuda..Güzel birşymiş aslında rüya görmek..
yalnız ben rüya görürken şizofren olucam sıkıntıdan o başka :)
Tamam canım kimseye anlatmam kötü rüyalarımı bundan sonra..

Benim durumumda senin gibi
Çevremdede bilinirim
Rüyalarım çıkar.
Ve artık belli figürler vardır ben onları görünce peşine ne yaşayacağımı anlarım
Misal köprek gördüysem eğer bir olay yüzünden kesin ağlarım.
Veya fırtına gördüysem ailemde bi problem olur..
Bunun gibi şeyler.
Bende artık etkileniyorum bir şey hele ki kötü bir şey gördüğümde

çok ilginç bir şey dimi..Sen de mi memnun değilsin peki?
Geçmiş olduğu için anlatiyim oldu bitti çünkü bidaha gelecek rüyalarımı anlatmamda.
geçen hafta
rüyamda kardeşim 2 defa deprem çıkarıyordu..
Üstüne kardeşim hakkında 2 defa büyük bir olay oldu..
Çok şaşkınım..Annemde böyle..

Çook fazla rahatsız ediyor hemde canım..
Anlam veremiyorum bende ne sebebi olabilir ki diye..
Ama artık basit öylesine bir rüya görmek istiyorum ya..yada hiç görmiyim..
İnanırmısın yoruluyorum uykumda..İnsanlar dinlenmek için uyur ben yoruluyorum..

rüya konusunda ben de aşırı hassasım şunları söyleyebilirim ki:
şimdi bilinçaltımızın kendini boşaltması lazım bunun bi yolu da rüya...rüya görmek ruh sağlığı açısından gerekli bişey...az önce de yazdım sadece şizofrenler rüya görmez...çünkü onlarda bilinç ve bilinçaltı brbirine karışmıştır...
rüyalar şeytani olabilir,ilahi kaynaklı gelecekten mesaj veren tarz olabilir bir de günlük hayatta kafa yoduğumuz konularda olabilir...
bunlara kafayı takma...canını da sıkma:*

rüya konusunda ben de aşırı hassasım şunları söyleyebilirim ki:
şimdi bilinçaltımızın kendini boşaltması lazım bunun bi yolu da rüya...rüya görmek ruh sağlığı açısından gerekli bişey...az önce de yazdım sadece şizofrenler rüya görmez...çünkü onlarda bilinç ve bilinçaltı brbirine karışmıştır...
rüyalar şeytani olabilir,ilahi kaynaklı gelecekten mesaj veren tarz olabilir bir de günlük hayatta kafa yoduğumuz konularda olabilir...
bunlara kafayı takma...canını da sıkma:*

bilgilendirdiğin için teşekkür ederim canım..
Anladım..Benimkilerde ilahi kaynaklı olanlar sanırım gelecekle ilgili..

çok ilginç bir şey dimi..Sen de mi memnun değilsin peki?
Geçmiş olduğu için anlatiyim oldu bitti çünkü bidaha gelecek rüyalarımı anlatmamda.
geçen hafta
rüyamda kardeşim 2 defa deprem çıkarıyordu..
Üstüne kardeşim hakkında 2 defa büyük bir olay oldu..
Çok şaşkınım..Annemde böyle..

Etkilenmezmiyim

Şu geçenki şehit olayını bile ruyamda görmüştüm.

Büyük bir meydan da aileler,sevgileler vss bekliyorduk

Tek tek şehit isimleri okunmaya başladı tam her okunuşta bir aileden feryat kopuyordu.

Tam bitti bu kadar derken tekrar bir isim anons edildi bu benim sevdiğimdi acısıyla nasıl uyandım hatırlayamıyorum.

Ertesi 12 şehit haberi verildi.

Hala korkuyorum ya sonu da gerçekleşirse diye..

bende rüyalardan etkilenirim ama ben çok nadir olarak rüya görürüm.
bir keresinde bedensel olarak hiç görüşmediğim ama maille önce iş icabı sonra da dostluğumuzun ilerlediği bir bayan arkadaşım vardı. bir gece rüyamda eski bir okulda sınava girecekmişim ama nedense aklıma o geliyor ve o eski okulun heryerinde onu aradım sınava bile zor yetiştim.
o gece o bayan arkadaşım rüyasında kendi ilkokuluna gitmiş ve telefonu çalmış. arayan benmişim.

neredeyse buluşuyormuşuz diye şaka konusu olmuştu. astral seyahat falan yapmış olabileceğimizden bhsetmiştik.

bir de oğlumun doğumundan önce çok ilginç gerçekmiş gibi rüyalar görürdüm. mesela birinde yatakta uyurken bebeğim karnımdan babasına seslenmişti baba baba diye seslenmişti. yardım ister gibi. bundan 2-3 hafta sonra acilen oğlumu aldılar. gebelik tansiyonundan dolayı gelişememiş beslenememiş yavrum.

buna benzer çok rüyam var. ama üzerinde durmam. şu sıralar o kadar yoruluyorum ki rüya falan görmüyorum

Etkilenmezmiyim

Tek tek şehit isimleri okunmaya başladı tam her okunuşta bir aileden feryat kopuyordu.

Tam bitti bu kadar derken tekrar bir isim anons edildi bu benim sevdiğimdi acısıyla nasıl uyandım hatırlayamıyorum.

hayra yor hayır olsun bu rüyaları kimseye anlatma canım ok...kötü çıkar sonra Allah korusun..kötü rüya anlatılmaz..

Etkilenmezmiyim

ay canım allah korusun düşünme öyle :S
Allah korusun dua et ve bak kimseye anlatmıycakmısız unutmuyalım bunu bende bilmiyordum..

bende rüyalardan etkilenirim ama ben çok nadir olarak rüya görürüm.
bir keresinde bedensel olarak hiç görüşmediğim ama maille önce iş icabı sonra da dostluğumuzun ilerlediği bir bayan arkadaşım vardı. bir gece rüyamda eski bir okulda sınava girecekmişim ama nedense aklıma o geliyor ve o eski okulun heryerinde onu aradım sınava bile zor yetiştim.
o gece o bayan arkadaşım rüyasında kendi ilkokuluna gitmiş ve telefonu çalmış. arayan benmişim.

neredeyse buluşuyormuşuz diye şaka konusu olmuştu. astral seyahat falan yapmış olabileceğimizden bhsetmiştik.

bir de oğlumun doğumundan önce çok ilginç gerçekmiş gibi rüyalar görürdüm. mesela birinde yatakta uyurken bebeğim karnımdan babasına seslenmişti baba baba diye seslenmişti. yardım ister gibi. bundan 2-3 hafta sonra acilen oğlumu aldılar. gebelik tansiyonundan dolayı gelişememiş beslenememiş yavrum.

buna benzer çok rüyam var. ama üzerinde durmam. şu sıralar o kadar yoruluyorum ki rüya falan görmüyorum

canımm çok geçmiş olsun ne denir bilmiyorum:/
Birde hamilelikte daha da artmış sanırsam senin daha bi hassas olunuyor ya..
astral seyahat çok farklı bir olay zaten..
Onla ilgilide bir çok şey duymuştum ama allahtan yaşamadım:)
seninkide çok ilginçmiş..

ay canım allah korusun düşünme öyle :S
Allah korusun dua et ve bak kimseye anlatmıycakmısız unutmuyalım bunu bende bilmiyordum..

Amin canım

Anlatılmaması gerekiyor biliyorum

Ama kötü şeyleri ister istemez içimde tutamıyorum bunlaıyorum anlatıyorum hemen

Aslında susmak gerek

Back