Rüyalarım

yesilkalp

Hayatın başında...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
2.826
4.094
133
Merhaba ablalarım kısa zamandır yeni bir sorun yaşıyorum. Uyumayı çok seven bir kızım fakat rüyalarım her seferinde çok farklı oluyor. Her gece farklı farklı hayvanlar tarafından ısırılıyorum veya sokuluyorum.Beni mutsuz eden insanları görüyorum. Rüyalarım genelde iyi başlayıp mutsuz olduğum konularla devam ediyor ve kendimi sıkmış bir şekilde ağlayarak uyanıyorum. Üzüldüğüm bir konu ne kadar eski olursa olsun yine de rüyalarıma giriyor ve uyandığımda etkisi uzun süre devam ediyor. Bu derdimi nasıl halledebilirim? Doktorlar bu konuda bana yardımcı olabilirler mi?

Kalitesiz uyuyorsun. Uyku kaliteni arttırmak için neler yapabilirsin, nette var bunlar araştırıp uygulamanı tavsiye ederim.

yine aynı rüyaları göreceğim diye uyuyorsan, bilinçaltına işliyor, rüyanda tekrar tekrar görüyor olabilirsin.çok düşünme..

bilinçaltı rüyaları bunlar. günlük hayatındaki sorunları çözmeden rüyaların düzelmez.

Dua et. Ve uyumadan önce birşeyler düşünmemeye çalış.
Ayrıca uyumadan 2 saat öncesine kadar yeme içme olayını kesmelisin bunlar da kabus görmeye sebep.

Ruh durumun rüyalarına yansıyor. Başka açıklaması yok bunun.
Pozitif yat. Güzel bir banyo, sıcak bir şeyler iç. Güzel şeyler düşün.

Bunlar hep bilinçaltına attıkların

ekşınlı rüyalar benim iişim, arkası yarın değilde uyanıp uyuyunca devam eden bölüm bölüm rüyalar görürüm, dişlerim kırılmak üzere sıkmaktan ve bunun tek bir sebebi var "bilinçaltı" ve ha deyince temizlenmiyor o meretin altı, düşünmemeye çalış diyecekler ama bilinçaltı denilen şeyler düşünülen değil zamanında yaşanmış ve iz bırakmış olumlu olumsuz herşeyin kalıntısı oluyor, düzeltmenin bir kaç yolu var dua et, kaliteli uyku uyu, çok uyumakta bazen rüya görmeye sebep olur ve muhakkak bir psikologtan yardım al, hafif bir ilaç uzun zamandır çektiğim sorunu neredeyse ortadan kaldırdı, allah rahatlık versin...

Uyurken ne düşünüyorsanız onları görürsünüz ,mesela ben de öyle .Veya insanları kırdığım zaman böyle rüyalar görüyorum.Gerçek hayatınızda sorunlarınız varsa onları çözmeye çalışın ,uyurken sorunları falan düşünmeyin.

Gün içinde kendini rahatlatacak işlerle uğraş
Kendini yorup yıpratma
Kafanı boşalt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…