Rüyalarım yüzünden pskolojim çok bozuldu kötü durumdayım :'(

hahahahahahaha pardon ama hahhahahahha yanii kanka umarım dikkat çekmek için buraya yaptıgın uydurmalardır eger ciddysen psikolg görünmelisin psikolga anlat inanmassa yanında ara fln

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy hiç güleceğim yoktu :)))) :60::60::60::60::60::60:

biri seni fena kekliyor şekerim :)))) sen de uyan uykundan bir an önce:)))))

Yok, almanca konuşuyolar galiba.Almanya'da yaşıyomuş arkadaşın profilinde öyle yazıyor.Almanya'da klavyede Türkçe karakterlerin olması ne ilginç...

Selam kızlar !
Konuya nasıl başlayacağımı bilemedim kusura bakmayın :1:
İkizimle 2 yıl sonra Almanya'ya gideceğim. ( Umarım ) Üniversiteyi orada okumak için..Şimdiden sorayım dedim, ucuz mu? Hangi sınavlara girmemiz gerekiyor? Vizede sorun çıkıyor mu? Ne kadar sürede Alman vatandaşı olunuyor? İnsanları sıcakkanlı mı?
Biraz fazla meraklıyım Almanya konusunda.. :1:
Bu arada şimdi hemşire olmama az kaldı, oraya gidince Almanca öğrensem sizce kolay meslek bulabilir miyim? :26:
Bulamazsam evde çocuk bakıcılığı yapmayı planlıyoruz. Bunun içinde bir sertifika felan lazım mı? :66:

:37::37::37::37::37::37::37::37:

çok enteresan aynı rüyayı aynı anda görmek..

bunu yaz senaryolaştır gerçekten iyi bi dizi çıkabilir .. gır gır olsun diye sölemiyorum ciddiyim

canım benim bu bill dediğinde hormon bozukluğu var farkındasın değilmi? kendini kız gibi hissetmese şekilde giyinip makyaj yapmaz imaj içinde olsa yapmaz ayrıca kendini öyle hissettiği için iyiden iyiye kıza benzemiş üzgünüm ama onu kafandan atman gerekiyor sürekli düşündüğün için bu tarz rüyalar görüyor piskolojinide bozuyorsun..

çok ilginç...lucit rüya çeşitlerinin birini yaşıyorsun sanırım..
kafana takma maya çalış
bence bi süre ilişkinide ke onlarla...hatta tamamen kes..
biraz fazlaca düşünmenden kaynaklanabilir...
bazen olabilir böyle şeyler..
bnde kızkardeşimle aynı gün aynı saatte aynı odada aynı rüyayı görmüştüm bikere...:))
bikaç yeri farklıydı sadece...
devam ederse dr. git..kafana çok takarsan daha kötü olursun.

Kendim yaşamasam aynı rüyayı aynı anda iki insanın görmesine ben de inanmazdım sanırım.

Üniversitede iken ev arkadaşımla aynı rüyayı gördük, hem de aynı saatlerde. Sabah kahvaltı yaparken rüyamı anlattım, arkadaşım rüyayı kendisinin de gördüğünü söyledi. Ben rüyanın içinde yaşıyordum o ise rüyada dışardan bana bakıyordu. Sıkıntılı bir dönem geçiriyordum, belki de bu yüzden böyle tuhaf bir olay yaşadım. Yalnız olayı yaşadığım arkadaşım 2 sene ev arkadaşlığımı yapmış ve aramızda bir bağın olduğu bir arkadaşımdı...

Hiç tanımadığın bir insanla aynı rüyayı görmek ne kadar mümkün bu yüzden sorgulanır sanırım. Yine de mümkün olsa dahi fazla takılmayın buna bence. Eğer ilgilenirseniz daha fazla içine batabilirsiniz bunun, uzak durun ve düşünmemeye çalışın...

bu tür şeylere inanırım babamların evi 3 katlıydı bi zamanlar 3. katta kanepenin üstünde uyurken bi kalktımki 2.kattayım kimseye bişey söylemedim çünkü kendimde inanamamıştım.

2. olayımsa istanbulun bi semtinde hemde heregün gittiğim bi semtinde bigün alışverişe gittim bizim ev o semte 10 dk mesafede arabayla taksiyle 5 dk bile sürmeyen bi yer mağazaya girdim dışarı çıktım arabalar vızır vızır çalışıyo yolda ve nerde olduğumu ve evimin nerde olduğunu evime nasıl gidileceğini unuttum hala anlam veremiyorum geçici hafıza kaybımı yaşadım acaba sanki gurbete düşmüşte nerde kalacağımı bilmez gibiydim :60:

Hepiniz tırlatmışsın demişsiniz. Eğer ilgi çekmek isteseydim, giderdim TV programlarına ya da başka yerlere anlatırdım. İlgi çekmek istesem neden buraya derdimi yazayım ki? Sizden yardım istiyorum ve dediğiniz ' tırlatmışsın, kayış kopmuş vs. '
Pskoloğa gitmedim demedim. Yan komşum olan Reyhan abla pskolog zaten. Onunla da konuştum. Endişelenme, kafana takma türü şeyler söyledi.
Siz, size derdini anlatan biriyle hep dalga mı geçersiniz?
İnanmayanlara asla bir sözüm yok. Hiçbir zaman olmadı da. Çünkü bazı konularda yazılanlara bende inanmıyorum. Hiç kimse gelip te bana, niye inanmadın diyemez.
Ama inanmasalar bile fikir verip beni aydınlatanlara da çok teşekkür ediyorum. Sözlerim bu kadar.

Back
X