- Konu Sahibi DelmiraVoelen
hatırlarım da:üniversiteyi kazanıp ilk defa istanbula geldiğim zaman bütün arabalarda BEYAZI görürdüm ve beni takip ettiği gibi bir saplantıya kapılmıştım :)![]()
Buna çok güldüm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hatırlarım da:üniversiteyi kazanıp ilk defa istanbula geldiğim zaman bütün arabalarda BEYAZI görürdüm ve beni takip ettiği gibi bir saplantıya kapılmıştım :)![]()
yok tatlım beyazıt öztürkten bahsediyorum....![]()
Yok, almanca konuşuyolar galiba.Almanya'da yaşıyomuş arkadaşın profilinde öyle yazıyor.Almanya'da klavyede Türkçe karakterlerin olması ne ilginç...
Selam kızlar !
Konuya nasıl başlayacağımı bilemedim kusura bakmayın
İkizimle 2 yıl sonra Almanya'ya gideceğim. ( Umarım ) Üniversiteyi orada okumak için..Şimdiden sorayım dedim, ucuz mu? Hangi sınavlara girmemiz gerekiyor? Vizede sorun çıkıyor mu? Ne kadar sürede Alman vatandaşı olunuyor? İnsanları sıcakkanlı mı?
Biraz fazla meraklıyım Almanya konusunda..![]()
Bu arada şimdi hemşire olmama az kaldı, oraya gidince Almanca öğrensem sizce kolay meslek bulabilir miyim? :26:
Bulamazsam evde çocuk bakıcılığı yapmayı planlıyoruz. Bunun içinde bir sertifika felan lazım mı?![]()
Bende hayal kurup buna inanıp mutlu olmak istiyom yaaa
bende şizofren olup dış dünyayla bağlantımı kesmek istiyom banane![]()