kızlar benim çok güzel giden bir ilişkim var gayet ciddiyiz her şeyimizi birbirmize anlatırız hem çok yakın arkadaşız hemde sevgili olmayı başarabiliyoruz
en derin sırlarımız birbirmizde yatar bambaşka bi bağlılık bizimkisi Rabbim herkese böylesini nasip etsin.
fakat son 1 aydır aralıklı olarak rüyamda birini görüyorum gördüğüm kişi benim peşimden 3 yıl koşan ve sonra 10 gün kadar sadece benimle olamıycağını görsün diye çıktığım biriydi gezer tozardık beraber onunlada çok mutluydum ama olmazdı yani
olmayacak çok fazla şey vardı çünkü.
şimdi ki sevgilimle ortak arkadaşımız hatta hepimiz aynı orta okulda okuduk ki onlar sınıf arkadaşıydı
sevgilim çıktığımızı bilmiyor sadece beni çok sevdiğini ve peşimden çok koştuğunu biliyor.şimdilerde 2 farklı rüya görüyorum ya yanımda sevgilim var biz gezerken o kişiye rastlıyoruz ve ben o kişiyle bir şekilde gizlice öpüşüyorum
ya da sevgilim hayatımda hiç yokmuş gibi o kişiyle beraber geziyorum resmen aşk yaşıyoruz öpüşüyoruz falan ve çok mutlu olduğumu hissediyorum rüyamda yine dudaklarını hissediyorum sanki
çok berbat hissediyorum kendimi sanki aldatıyomuş gibi yada bunca aydır sevgilimi kandırıyormuşum gibi
senağlama
sevgilim her gece bana geleceğimizden mutlu anlarımızdan ve benim ne onun için ne kadar özel olduğuma dair şeyler yazar 7 aydır
ve dikkat ettim de ben bu rüyaları sevgilim uyuyakaldığı bana mesaj atmadığı zamanlarda görüyorum sabah uyanıyorum sanki gördüğüm rüyadan sorumluymuş gibi ona atar yapıyorum
bu sefer en kötü şeyleri bile ona anlatan ben bu rüyalardan bahsetmeyince o da bişy mi var diye şüpheleniyor kocamaaaan bi kısır döngü yani
napıcam bilemedim rüyalar tamamen bilinç altı biliyorum fakat o kişiye karşı hiç bir şey hissetmiyorum ki :çok üzgünüm:
ben siz ne dersiniz bu konuya sizinde başınıza böyle şeyler geliyor mu?:uhm:,,,,,