Rüyalar ve eşim yardım 🙁

Acaba anne babanız çok mu kavga ederdi nasıl evlilikleri vardı ? Bastırılmış bir şeyler var demekki normalde rüyalara anlam yüklenmesini saçma bulurum ama sürekli sürekli görüyorsanız bilinçaltınızda saklanmıştır bu endişeler.

Evliliğiniz güzelmiş zaten kötüleşmesinden korkuyorsunuz belkide bilemedim.

Bununla ilgili bir araştırma okumuştum. Rüyaların bir görevi de hayata hazırlar gibi bir şeydi. Eşinizle aranızın bozulmasından korkuyorsanız beyin bunun gerçek
olma ihtimalini rüyada tatbik edip bir nevi alıştırıyormuş ki gerçekte olursa gerçek bir yıkım yaşanmasın. Olacağından değil sadece o ihtimali otomatik değerlendiriyor ve diyelimki yaşandı siz zaten olacaklara hazırlıklı oluyorsunuz.
Yine çok gariptir beyin insanın en büyük korkusunu ilk başta daha hafif bir senaryoyla sunuyor. Aldığı verilere göre daha kötü senaryoyu sunmayı kesebiliyor. Örnek verecek olursam; Allah korusun çok önemli birinin vefatını değil de ilk başta o kişiyi kaybettiriyor. Rüyada dahi kaldıramıyorsa kişi, aniden uyandırıyor. Daha kötü senaryoyu sunmuyor.

Anne baba evliliğe girersek çıkamayız işin içinden

Anne baba evliliğe girersek çıkamayız işin içinden
İşte çıktı sebebi.Ben psikolog falan değilim işin ehli insan daha iyi bilir ama aklıma bu geldi ilk.Yoksa mutluluk içinde bu kadar kötü rüyalar hep aynı konular üstünde normal değil.Düşünmüyorum da diyorsunuz, zaten iyi evlilikte neden kötü şeyleri düşünsün insan...
Çocukluktan gelen kaygılar şimdi şimdi kendini göstermeye başlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…