- 15 Ocak 2015
- 221
- 56
- 298
- 30
- Konu Sahibi Minikbirbal
-
Ama olumsuz biseyim yokki veya beni aldatiyomu die hiç düşünmem nasıl bilinçaltıBilinçaltı
Farkında olmadan saklandıktan düşünceler , duygularAma olumsuz biseyim yokki veya beni aldatiyomu die hiç düşünmem nasıl bilinçaltı
Kızlar gördüğüm rüyalar artık bana kafayı yedirticek
Eşimi devamlı rüyamda goruyorum ya ayrılıyoruz yada kavga ediyoruz ama bana o kadr kötü davraniyorki rüyamda agladigim zaman gercektete uyurken agliyorum devamlı ayrılma aldatma görüyorum kötü bı adammış gibi görüyorum bu rüyaları gördükçe resmen canım aciyo çok üzülüyorum
Normal eşimle aramızda hiç bı problemimiz yok bı suphem vs yok kavga vs yapmıyorum problem yok geçiniyoruz yani onu çoooook ta seviyorum neden bu rüyalar neden die dusunmekten bı hal oldum sizce neden
Bu rüyaları çok uzun zamandan beri görüyorum pek üstüne durmuyorum ama artık çok sık sık gördüğümde neden görüyorum die bı düşünüyorum acaba buna takildigim icinmi tekrarlanıyor cnku çok üzülüyorum eşimi o şekilde görmeye ama sonra ruyann etkisinden cikiyorum normal bı yasantinda aklıma bişi yokke. İyiken sonra tekrar aynı şeyleri görüyorumDüşünmüyorum diyorsunuz ama belli ki korkularınız var pek farkında olmadığınız, onların yansıması gibi geldi.
Hosbuldum üstadım
Bende ondan Korkuyorum bı gün girlana yapicam nie böyle yapion die beynimi susturucamMaalesef bilinçaltınız veya bastırılmış duygularınız bunlar.. zihninizi rahatlatmaya çalışmanız faydanıza. Yoksa bir süre sonra gerçeklik algınızı kaybedip rüyaların hıncını eşinizden çıkarabilirsiniz
Belkide ilk gördüğünüz rüya sizi etkiledi, ve sonraki süreç böyle ilerledi. Yani buraya yazacak kadar etkilenmişsiniz. Bir sonraki adım daha kötü. Olumlama yapın, eşinizle gerçek hayattaki ilişkiniz ile bu rüyalar arasınds bir bağlantı olmadığına ikna edin kendinizi. Dilerim bir an önce sıyrılırsınız bu histenBende ondan Korkuyorum bı gün girlana yapicam nie böyle yapion die beynimi susturucam
Öyle bı insan deilim malesefki kavga etmekten çekincek korkucak kavga çıkmaması için sırf susmam. Hayatımızda şuanda kavga edicek bı durumumuz yokBuyuk ihtimal siz gercek hayatta esinizle kavga etmemek icin didinen birisiniz aman agzimizin tadi bozulmasin kivaminda yasiyorsunuz kavga etmekten korktugunuz icin de bilincaltiniz size bu tur ruyalar gorduruyor
Teşekkürler yorumunuz içinYıllar geçti hala ünüversitede sınavlara yetişemiyorum koşturup koşturup kapıda kalıyorum. Yıllardır araba sürerim rüyamda sürekli arabamın frenleri tutmaz. Haftada bir rüyamda birine ulaşmam gerekir telefonun tuşları basmaz, bassa da yanlış yer çıkar.
Kısaca bilinç altı değişik bir şey. Rüyalara takılıp kalmayın
Aynı ben ya. Hiç geç kaldığım sınavda yokYıllar geçti hala ünüversitede sınavlara yetişemiyorum
Doktora danışarak magnezyum takviyesi al. Özellikle magnezyum biglisinat formuKızlar gördüğüm rüyalar artık bana kafayı yedirticek
Eşimi devamlı rüyamda goruyorum ya ayrılıyoruz yada kavga ediyoruz ama bana o kadr kötü davraniyorki rüyamda agladigim zaman gercektete uyurken agliyorum devamlı ayrılma aldatma görüyorum kötü bı adammış gibi görüyorum bu rüyaları gördükçe resmen canım aciyo çok üzülüyorum
Normal eşimle aramızda hiç bı problemimiz yok bı suphem vs yok kavga vs yapmıyorum problem yok geçiniyoruz yani onu çoooook ta seviyorum neden bu rüyalar neden die dusunmekten bı hal oldum sizce neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?