Rüyalar ve eşim yardım 🙁

Minikbirbal

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
221
56
298
30
Kızlar gördüğüm rüyalar artık bana kafayı yedirticek
Eşimi devamlı rüyamda goruyorum ya ayrılıyoruz yada kavga ediyoruz ama bana o kadr kötü davraniyorki rüyamda agladigim zaman gercektete uyurken agliyorum devamlı ayrılma aldatma görüyorum kötü bı adammış gibi görüyorum bu rüyaları gördükçe resmen canım aciyo çok üzülüyorum
Normal eşimle aramızda hiç bı problemimiz yok bı suphem vs yok kavga vs yapmıyorum problem yok geçiniyoruz yani onu çoooook ta seviyorum neden bu rüyalar neden die dusunmekten bı hal oldum sizce neden

Düşünmüyorum diyorsunuz ama belli ki korkularınız var pek farkında olmadığınız, onların yansıması gibi geldi.

Düşünmüyorum diyorsunuz ama belli ki korkularınız var pek farkında olmadığınız, onların yansıması gibi geldi.
Bu rüyaları çok uzun zamandan beri görüyorum pek üstüne durmuyorum ama artık çok sık sık gördüğümde neden görüyorum die bı düşünüyorum acaba buna takildigim icinmi tekrarlanıyor cnku çok üzülüyorum eşimi o şekilde görmeye ama sonra ruyann etkisinden cikiyorum normal bı yasantinda aklıma bişi yokke. İyiken sonra tekrar aynı şeyleri görüyorum

Rüyalara takılıp zehir et böyle kendine hayatını, evliliğini... Şüphen varsa gerilerde çöz, yoksa rüyaydi bilmem neydi derdine düşme..

Maalesef bilinçaltınız veya bastırılmış duygularınız bunlar.. zihninizi rahatlatmaya çalışmanız faydanıza. Yoksa bir süre sonra gerçeklik algınızı kaybedip rüyaların hıncını eşinizden çıkarabilirsiniz

Bende ondan Korkuyorum bı gün girlana yapicam nie böyle yapion die beynimi susturucam

Bende ondan Korkuyorum bı gün girlana yapicam nie böyle yapion die beynimi susturucam
Belkide ilk gördüğünüz rüya sizi etkiledi, ve sonraki süreç böyle ilerledi. Yani buraya yazacak kadar etkilenmişsiniz. Bir sonraki adım daha kötü. Olumlama yapın, eşinizle gerçek hayattaki ilişkiniz ile bu rüyalar arasınds bir bağlantı olmadığına ikna edin kendinizi. Dilerim bir an önce sıyrılırsınız bu histen

Buyuk ihtimal siz gercek hayatta esinizle kavga etmemek icin didinen birisiniz aman agzimizin tadi bozulmasin kivaminda yasiyorsunuz kavga etmekten korktugunuz icin de bilincaltiniz size bu tur ruyalar gorduruyor

Yıllar geçti hala ünüversitede sınavlara yetişemiyorum koşturup koşturup kapıda kalıyorum. Yıllardır araba sürerim rüyamda sürekli arabamın frenleri tutmaz. Haftada bir rüyamda birine ulaşmam gerekir telefonun tuşları basmaz, bassa da yanlış yer çıkar.
Kısaca bilinç altı değişik bir şey. Rüyalara takılıp kalmayın

Buyuk ihtimal siz gercek hayatta esinizle kavga etmemek icin didinen birisiniz aman agzimizin tadi bozulmasin kivaminda yasiyorsunuz kavga etmekten korktugunuz icin de bilincaltiniz size bu tur ruyalar gorduruyor
Öyle bı insan deilim malesefki kavga etmekten çekincek korkucak kavga çıkmaması için sırf susmam. Hayatımızda şuanda kavga edicek bı durumumuz yok

Teşekkürler yorumunuz için

Yıllar geçti hala ünüversitede sınavlara yetişemiyorum
Aynı ben ya. Hiç geç kaldığım sınavda yok lise biteli çok oldu liseyi bitirememişim gibi görüyorum arada

Ama kk da çok takılıyorsanız da normal. Öyle konular oluyor ki kocama bile gıcık okuyorum adamın ne suçu varsa

Doktora danışarak magnezyum takviyesi al. Özellikle magnezyum biglisinat formu

Çok sevdiğinizi yazmışsınız. İçten içe kaybetmekten korkuyor olabilirsiniz.

Bugüne kadar hiç şüphenizi çekecek bişey oldu mu?

Ben de geçen akşam ayrılmak üzere olan bi çiftin filmini izlemiştim. Rüyamda eşim beni aldatıyordu hatta kadının adı bile hala aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…