Rüyalanma

Kızlık zarını bu kadar kafaya takıyorsan sana tavsiyem Dr. Banu Çiftçi 'nın bu konudaki videosunu izle. Kızlık zarı patlayan delinen bir şey değil. Saç lastiği gibi düşün,cinsel organın girmesi ile genişleyen birşey. Kanama da bu genişleme esnasında kılcal damarlarda oluyor. O kısın esnekse kanama olmuyor. Zaten zevk alarak girilen cinsel ilişkide kanama nerdeyse olmaz. Taciz ,istismar gibi zoraki durumlarda ciddi kanamalar olur. Tavsiyem videoyu izleyin.

Dalga gecilmedi ama siz diyorsunuz ki ben var anlamamak. Rus taklidi yaptıniz🙂Bakın gayet düzgün cümle kurabiliyorsunuz. Korkmayın lütfen kolayca bozulmaz stresten hasta olabilirsiniz ama.
Ben çok korkuyorum böyle durumlarda ve utanıyorum Da kimseye birşey diyemiyorum da

Ben çok korkuyorum böyle durumlarda ve utanıyorum Da kimseye birşey diyemiyorum da
Korkmayın bakın bunu dönem dönem birçok kişi yaşamıştır ben de gençken bir ara korkmuştum sonra bunun çok saçma olduğuna karar verip kafama takmadım. Tekrar söylüyorum öyle kolay değil o işler🙂

Korkmayın bakın bunu dönem dönem birçok kişi yaşamıştır ben de gençken bir ara korkmuştum sonra bunun çok saçma olduğuna karar verip kafama takmadım. Tekrar söylüyorum öyle kolay değil o işler🙂
Ben normalde her şeyi düşunen bir insanım ama bazı depresyon gibi özel hayatımda problemler uasadım ve oldukça arttı bu durum

Ben normalde her şeyi düşunen bir insanım ama bazı depresyon gibi özel hayatımda problemler uasadım ve oldukça arttı bu durum
O yüzden bu problemlerden dolayı kötü durumdayım ve bu durum oldukça artti yardım al deniyor ama bilmiyorum ses edemiyorum sesimi çikaramiyorum Depredyon geçirdim ama kimse beni anlamıyor

hiç mi bisiklete binmediniz? onun sert ve sivri kısmından daha mı sert ve derin baskı yaptınız? ne alakası var pedle anlayamadim? oturmayın da madem poponuzun üstüne, aman bozulur. toplumsal baskının kadınlarda bıraktığı paranoyayi ve yükü anlıyorum ama bu cehaleti anlayamıyorum.

Şimdi ben bu beni depresyona sokan olayı anlatsam yine yargılanayaçağım sahtesin falan diyecekler o yüzden o konuyla post atmak istemedim

Gece ruyamda biriyle birlitke oldugumu gördüm zaten regldim kalın bez kullanıyorum ama sabah oldu bende acaba o ruyalanmda aşamasında baskı uyguladım kizliğima zarar gelmismidr diye korluyorum ama yapsam hatırlardım dimi
Pedin içine dokunmuş olsan zaten elinin durumundan belli olurdu, pedin üzerinden baskı uygulayarak bekeretine zarar veremezsin, rahat ol. Şehir efsanesi onlar.

Kusura bakma da her regl döneminde başına bunların gelmesi sence de garip değil mi? Kanama oldu aa regl mi zar mı gitti Allah Allah bak sen şimdi

Bem de bilmiyorum neden öyle ama hep o zamanalara denk geliyor ben bolereik yapmiyorum
Bazı kadınların hormonları regli döneminde aşırı çalışıyor ve bu da rüyalanmaya sebep oluyor, vajinanın sürekli ıslak olması da tetikleyici, benzer durumu ben de yaşıyorum. Durum normal.

Konularınız hep bekaretle alakalı. Bi psikolojik destek mi alsanız? Bide merak ettim neden konuşurken rus taklidi yaptınız?

Back
X