• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyadan anlayannn

hullyaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
61
8
1
22
Kizlar merhaba çok etkilendim ben anlayan yardım eder mii
Bu gece gördüm rüyayı umredeydim çocuğum da var yanımda birde annem ablam
Tavaf ediyorum çocuğumla sonra bisey oluyo insanların arasından tavaf kısmından çıkmaya çalışıyorum odaya gidiyorum üzerimi değişiyorum ferace alti etek giyiyorum etek çok dar oldu kalcam feracenin altından çok aşırı belli sonra eteği çıkarıp ferace altına pantolon giyiyorum düzeliyor daha sonra tekrar tavaf alanındayım hacerul esvet taşının dibindeyim tavaf başlıyor hemen ona elimi sürup kokluyorum ve en kenarda geziyorum şu anlık bu kadarını hatırlıyorum bir de ablam ve annemle şu iki gündür biraz kırgınım tartıştık ve bu tartışma üzerine cumartesi annemin yasini var gitmeyi düşünmüyorum bu gece de böyle rüya gördüm bağlantısı var mı yoksa rüya başka bisey mi demeye çalışıyor çözemedim

Rüyayı herkes yorumlamamalı bence ama ben iyi yorumladığıma inanırım, senin kutsal topraklarda eteği cıkarıp pantolon giymen bir günah işleyeceğine ya da fitne çıkarmaya işaret olabilir bacım, sen annenin yasinine git kimseye de laf verme

Rüyayı herkes yorumlamamalı bence ama ben iyi yorumladığıma inanırım, senin kutsal topraklarda eteği cıkarıp pantolon giymen bir günah işleyeceğine ya da fitne çıkarmaya işaret olabilir bacım, sen annenin yasinine git kimseye de laf verme
Kafam allak bullak yemin ederim ya annemle ablam diğer ablamı tercih ediyorlar o yüzden ve ben diğer ablamla konuşmuyorum benim yıllar önce kısa süre konuştuğum daha sonra peşime düşüp iftira atan sülaleyi karıştıran kişiyle gidip evlendi beni hiçe saydı şimdi de konuşmuyoruz annem ve ablam da şu konuyu kapat gözün var sanki onda vs ve bu yasini o evlendi diye okutuyor 3 evliliği olaylar karışık o yüzden gitmek istemiyorum açıkçası

Back