Rüya Yorumları Rüyadan anlayan varmı ?

Bu Son Olsun

Kız çocuklarını dokunmadan sev
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
2.139
1.245
merhaba kızlar bi rüya gördüm etkisinde kaldım rüya yorumlayan bana yardım edebilirmi rüyamda :
ben devlet hastanesindeyim sıra bekliyorum muayene için ilerideki odada covid-19 hastaları var yazıyor ordan bi küçük 4 yaşlarında kıvırcık saçlı bi kız çocugu çıkıyor bana dogru geliyor diyorum ki çocuk bana dogru gelme hastasın sen diyorum çocuk hiç konuşmadan kollarını açıp bana dogru gelmeye devam ediyor geri geri gidiyorum gidiyorum sonra çocuga üzülüp egilip sarılıyorum çocukta bana sımsıkı sarılıyor
çok etkisnde kaldım hamileyim şuan aklıma ilk gelen şey bebegimin kız oldugu ve covid hastası oldugu Allah ım sen koru bide benim 3 yaşında kızım var kızımda da hamileyken rüya görmüştüm kız çocugu kıvırcık saçlıydı rüyamdaki çocuk degil ama görünüşü aynısı oldu bi fikri olan varmı kızlar

Yok canım Oyle yorumlamayn tamamen gündemden etkilendiginiz belli

Korkularınızın yansıması bir rüya, unutun gitsin. Gündem fazla etkiliyorsa sizi, tavsiyem takip etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…