• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya Yorumları Rüyada regl olmak

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
168
Selamlar kızlar, geçen akşam rüyamda regl olduğumu gördüm wc ye gidiyorum peçeteye bir bakıyorum kırmızı bir damla gelmiş, aa regl oldum diyip kendi kendime üzülüyorum nedir bu sizce umarım yardımcı olabilecek fikir verebilecek bir arkadaşım vardır :oops:

Selamlar kızlar, geçen akşam rüyamda regl olduğumu gördüm wc ye gidiyorum peçeteye bir bakıyorum kırmızı bir damla gelmiş, aa regl oldum diyip kendi kendime üzülüyorum nedir bu sizce umarım yardımcı olabilecek fikir verebilecek bir arkadaşım vardır :oops:
:) bende geçen ay gormuştum rüyayı çünkü geçen ay hamıle olduğumu dusunuyordum artık bılınç altına nasıl yerleştıyse artık:) rüya yorumların baktığımda çocugu olmayanın cocugu olur gıbı bır yorum vardı ama fossssss :):) hamıle değılmısım...

yanı kısası bılınç altına atılınca ruyada goruyoruz :)

:) bende geçen ay gormuştum rüyayı çünkü geçen ay hamıle olduğumu dusunuyordum artık bılınç altına nasıl yerleştıyse artık:) rüya yorumların baktığımda çocugu olmayanın cocugu olur gıbı bır yorum vardı ama fossssss :):) hamıle değılmısım...

yanı kısası bılınç altına atılınca ruyada goruyoruz :)

Aynen ya bende rüya gördüm ama olmadı cidden ama ben hamile olduğumu felan görmedim ki regl olduğumu gördüm hani hamile olduğumu öğrensem,hamile olarak görsem kendimi tamam bilinçaltı diyeceğim de regl ne alaka yani :)

Aynen ya bende rüya gördüm ama olmadı cidden ama ben hamile olduğumu felan görmedim ki regl olduğumu gördüm hani hamile olduğumu öğrensem,hamile olarak görsem kendimi tamam bilinçaltı diyeceğim de regl ne alaka yani :)
bende hamıle olduğumu gormedım kı:) regl olduğumu gördum...geçen ay ay regl olacak mıyım ay yoksa haılemıyım dıye düşünerek geçırdım..doğal olarak ruyamdada gordum.

kafayı neye takıyorsak onu rüyada goruyoruz canım yanı en azından ben oleyım :)

Ben de dün gece rüyamda adet olduğunu gördüm..uzuldum işte yine hamile degilim bak diye.. bakalım hic umudum yok ama hayirli bir şey olursa diye de minik minik kıpırdadı içim

Back
X